Söndag kväll blir det partaj!

God eftermiddag/kväll alla glada svenskar!

Idag är det Söndag och det betyder Kyckling Fajitas till middag och en massa goda drinkar till efterrätt. =)
Japp, ni har läst rätt. Idag ska Fatti och Bum Bum slå på stort och dricka ALKOHOL. Ha ha ha ha ha!

Imorgon börjar Ramadan (dvs. fastan), så det betyder sista kvällen i friheten och vi ska bli ap-packade.
Riktigt så kanske det inte är, men drinkar blir det iallafall. Planen är på att bli riktigt fnittriga. Skönt att kunna bli 14 år igen när man känner för det, utan att ha dåligt samvete och hålla masken när man kommer in genom ytterdörren.

Här kan man göra precis vad man vill (nästan) utan att någon bryr sig (nästan).

Så på återseende senare ikväll, när vi fått i oss en del drinkar.

Puss puss

Bläääääääääääää

Ja nu blir jag trött på alla er tråkmånsar som aldrig är inne på msn...har suttit med msn online sen klockan 12 och inte en enda har varit inne..jo min kära farbror men tror ni han pratar med mig!!! Nääää.... Så nu tänker jag sluta med msn!!!

Så om nån av er som jag brukar prata med vill snacka får ni smsa mig först!!!!!OK

Sorry om jag e lite neggo, har kanske e sån dag bara

Ses

Framtidens Fotograf



Gud vad jag diggar denna bild....Såååå himla fin, och en start på min nya karriär ;)

// Bum Bum

Side och mer äventyr

Ja, igår var det en riktig äventyrs dag. Klockan 10.00 skulle det bära av till Side, men vi kom inte iväg förrän kl. 10.45.
Det första som hände var att biljäveln vi fick hade soppa-torsk, så våran prins Seybet fick åka iväg på sin vita riddare (scooter) och fylla på en fanta flaska med bensin, så att vi kunde rulla ner till bensinstationen. Vilken jävla uthyrnings firma, eller hur?!? Sen blev det frukost bestående av Mc Donalds. En sak som de fortfarande inte lärt sig på Mc Donalds i Turkiet efter alla dessa år är att företaget går ut på SNABB service, men i detta land är det snigel fart som gäller. (?!?)

Väl när vi kommit iväg var det ett riktigt äventyr. Inga problem för oss "turkar" att hitta till Side. Nej då. Det tog bara "lite" tid för oss att hitta hotellet väl när vi kommit till Side. Frågade ca 10 taxi chaufförer och militären, men ALLA sa olika.
Men till slut hittade vi och fann Mange och Lova i receptionen. Inga problem för oss att smyga in på deras hotell område heller. Med deras 254 rum, så kan de väl inte känna igen alla tycker man ju.

Så det blev en riktigt mysig dag som vi tillbringade i poolen hela tiden, omsvärmande av barn. Åh så roligt det va att leka med Wilma, Lova och Måns hela dagen! Här om dagen ville jag gå och köpa en hund för att ha någon att leka med, men nu är jag helt slut efter gårdagen så vi skippar nog det! =) Det blev även lunch på deras lyxhotell, för våran del blev det Tagliatelli Vegeterian Style, mycket gott. En god lunch som syster Linda och Mange bjöd på. Så snälla, men var inte oroliga på att vi inte har pengar kvar, för det har vi! $ $ $ $

När vi kommit hem från Side runt kl 18.00 (det tar bara 45 min att åka dit) så la jag mig ner i sängen medans Bum Bum skulle duscha och slockande direkt. Hur trött som helst. Bum Bum gjorde lika så efter duschen.
(Nu förstår man hur Mac känner sig när ungarna varit på besök). Mycket skönt att ta en tupplur så där på kvällen, så att man är lite piggare till kvällen/natten. Efter ett uppvaknande så bar det av till Metro. Där skulle vi göra en av de sista inhandlingarna, så det var bara att börja planera middagarna framöver.
Bestämde att idag (Söndag) ska vi äta Kyckling Fajitas, imorgon fisk, övermorgon Nuggets med Ris.
Så vi skulle beställa fisk också, så det var 6 st som fick åka upp levande från deras vatten tank de har i Metro.
Efter att ha legat på is ca 20 min, och fått både huvudet och inälvorna avhuggna så lever fisk jävlarna FORTFARANDE.
Vette fan hur det gick till, men de vägrade ligga stilla i påsen vi hade i kundvagnen. Bum Bum tyckte det var roligt att slå mig med fisk påsen, så jag började självklart stortjuta inne på Metro, efter de där jävla fiskarna...usch!!!!

Väl vid kassan så vägrar kassörskan "blippa" in fiskarna för att de fortfarande hoppar så hennes kollega får hjälpa henne med det. Det var även en mycket rädd kund i kön bredvid som skrek "Balik, Balik", turkiska för fisk. =)
Så vi ska alltid utmärka oss på ett eller annat sätt! Så efter Metro bar det även iväg till grönsaksodlaren och bageriet.
En sak vi blivit super bortskämda med här är att vi har ALLTING färskt, för inga pengar alls. Vi köpte hur mycket grönsaker och frukt som helst och priset blev 47.50 SEK, då ingick även färska fikon som annars är jätte dyrt.
Hos bageriet blev det 1 fralle och 3 bagels för 10 SEK. Så igår blev det mackor och soppor till middag.

Efter middagen bar det av till Mahmutlar för ett besök till Stefan, och då tog vi med oss Fuat och Musti på resan.
Muntergökarna är vårat nya smek namn på dem, eftersom de "alltid" är så glada! =)

Så det var en super duper dag igår och här kommer nu lite bilder!!!


Sides ruiner


Bum Bum frågar en Taxi chaufför om vägen (som för övrigt ville ha 25YTL för att vi skulle följa honom?!?)


Linda & Mange på hotell restaurangen


Gud-mor och gud-dotter *mysigt*


Sunwing Side Resort & Spa


Wilma med glass runt hela munnen


Bum Bum relaxar i poolen


Är hon inte helt underbar lilla Lova


Och stora syster hennes lika så, Wilma


Ego kort på mig själv, Fatti i egen hög person


Road trip på väg hem igen efter en dag i Side

This is all for now!!!

Fredag kväll

Jaha då var kvällen här. Å vad har vi gjort? Ätit tacos, spelat tavla, chattat me tina och kollat efter kartor så vi hittar vår väg imorgon när vi ska till Side!! Ja till Side, där ska vi träffa Fattis syster med familj och vänner. Trevligt att komma ifrån vardagen lite. Som det ser ut så blir det en dag vid poolen på deras hotell.

Å som ni kanske fattat blev det inga drinkar för oss ikväll heller?? Vad fan har hänt med oss???TORRISAR på hög nivå!!!!! Ska nog sluta skriva vad vi ska göra om dagarna för det blir juh ändå aldrig som vi tror!!!

Nu sitter Fatti och lär en kille från Saudi Arabien hur man spelar tavla, och han verkar fatta spelet för vinner det gör han....smart ass!!! Och ja vi har kollat av med han om han är en shejk....å nej de var han inte så där lägger vi inga extra besvär på att bli rikt gift!!!

Det var allt för nu

Puss

Fredag...

Ja de e väl en skön dag för många, då det är helgens start! Men för oss är det som vilken dag som helst. Men eftersom vi tänker på er så kanske vi ska ta oss en god drink ikväll för att fria att helgen är här. Starwberry Daquiri?!! Ja varför inte tycker det låter smarrigt. Och till det blir det en taco middag, som vi för övrigt har skickat iväg grabbarna på att köpa.

Och som vanligt nu ska vi slänga oss i poolen men idag har vi även tagit med oss en madrass. Bum bum måste försöka få tillbaka den lilla färgen hon hade på kroppen som nu har försvunnit. Mmmm så ser vår dag ut förtillfället.

Ledsen att vi inte har gett er några nya bilder, men batteriet på kameran e slut och vi hittar inte laddaren.

Ps. Jag känner mig som jordens sämsta kompis Tina...Men i återgäld ska jag ringa dig idag!!! Och det LOVAR jag!


kramizar

Torsdag

Mmmm vet inte vad jag ska skriva?? Fatti e på rummet vilar innan vi drar till frisören som vi inte gjorde igår...jag sitter här i värmen och svettas ap mycket!!! Nu blir det poolen bara ligga u njuta!!!

See yaa dont wanna be yaa

Klockan

Nu är klockan starx efter 18 och här sitter jag som alla andra dagar å skriver några rader till er. Har inte inte gjort något vettigt idag men det är juh som alla andra dagar. Men senare ikväll händer det vettigheter....SHOPPING!!!! yeah baby yeah

Skor står iallafall på listan, handdukar, kanske nått klädesplagg och nått annat kul. Men detta roliga får vänta tills Fatti har vaknat till liv, just nu ligger hon uppe på rummet med huvudvärk, och då är det typiskt att vi inte har några alvedon kvar!

Nej nu har jag fått sällskap av Fishman så nu ska jag hålla han sysselsatt.....

Byebye


Bomben!

Nu blir det bomben a´la Fatti och Bum Bum i poolen...jipiiiiii!!!

Passande att Celine Dion pumpas ut i högtalarna, för vi är Titanic och nu ska vi sänka alla i poolen!!!

Ha ha ha ha ha ha ha ha

Bum bum här!!

Ja ni kanske trodde att jag har varit borta??? Nej nej här är jag. Har bara varit lite trött på att skriva, när det känns som att det inte finns nått att berätta?!

Nu sitter jag iaf här i resturangen och har precis ätit frulle och som vanligt blev det ägg ( som jag egentligen inte borde äta!!!) med bröd och vatten, det låter juh nästan som att jag sitter i finkan! Jaha och vad gör man idag då, jo jag hade tänkt att göra bomben i poolen ett antal gånger, senare blir det kuafören igen måste fixa frilla och bryn, sen känner jag för lite shopping så jag hoppas att Fatti är med på det?! Men det tror jag, hon tackar aldrig nej till ett par påsar med trevligheter i :)

O ja vädret är bättre idag men fortfarande kan molnen ta och glida iväg lite till tycker jag. Måste fixa lite mer färg på min kropp nu när tiden börjar närma sig, usch vill inte ens tänka på det!!! Så där för avslutar jag nu med en STOR FET PUSS

Tisdag kväll!

Då har klockan blivit 22.30 i Alanya. Fatti och Bum Bum har precis avslutat sin måltid som bestod av Big Mac c/o samt QP c/o...mums så gott det var!!! Precis vad man behöver en lugn tisdags kväll som denna.

Så nu sitter jag framför datorn och ska lyssna på queen medans jag tråkar ut mig framför youtube. Nu fungerar ju det iallafall. =) Så detta är våran tisdag. Ni kanske tycker att vi är så himla tråkiga...men vi BOR faktiskt här.
Så där fick ni för att ni kallade oss alkholister i början av semestern, nu har ni fått två as tråkiga kärringar istället.

Puss

forts. Tisdag!

Japp då har det gått 4 timmar och 10 min sen det senaste inlägget. Och vad har vi sysselsatt oss med?!?
Jo, badat i poolen, ätit döner kebab/Menemen och roat oss med grabbarna.

Inte mycket. Förtillfället sitter jag utanför restaurangen mot gatan, och tro det eller ej, men det regnar. Japp, det duggar ner här på min lilla stackars arm. Men det är såååå skönt, ska nog ta ett dopp i poolen igen.

Puss och Kram

Tisdag?!?

Det är Tisdag idag va? Jag tror det iallafall. Då var man uppe ännu en morgon i härliga Turkiet!
Sovit bra inatt, dock känner jag att min rygg är paj så det blir nog massage någon dag framöver. Ingen som känner att de vill Fed-exa ner min säng?!? Sitter nere i hotell restaurangen med bikinin på. Molnigt idag, men ändå varmt som fan...så skönt, medans ni säkert går omkring i nya höstmodet i svedala med stora koftor och jeans, så sitter jag här i bikini och tunika med solbrillorna på. =)

Ska  beställa frukost tänkte jag, men vet inte riktigt vad jag är sugen på. Kanske blir ett dopp innan, ska fråga "Pappa" Seppo om han vill bada med mig. Får se när Bum Bum går upp. Känner faktiskt för att gå till Kuaför Sindy ikväll och göra sig lite fräsh, var länge sen man var där nu och ögonbrynen börjar se ut som buskar.

Så än så länge har det inte hänt något då man är nyvaken. Pratade med Sverige igår (bestående av Natta, Nicole och Tina). Det blir nog en sväng till Gekås när vi kommer hem. A Girls Road Trip. Precis vad man behöver efter en lång semester. En weekend med tjejerna, men innan dess blir det Mammas mat. =)

Så nu hoppar jag i poolen! På återseende!

Offline

Tyvärr, har det inte blivit något inlägg p.g.a. att internet inte har fungerat på två dagar! Jobbigt för oss storbloggare!
Dessa två dagar har vi inte gjort något roligt som är värt att berätta. Vi var och köpte filmer för två dagar sen som vi har segat oss framför...väldigt skönt ska vi tala om!
Det blev b.l.a. Mama Mia, som var såååå bra. Hade inte så stora förhoppningar men det är väldigt värd att se.
Så den får fyra stjärnor av fem. (Vi kanske ska börja recensera filmer här nere istället). Dock var det lite tråkigt att i Narnia 2 Prince Caspian så blev det avbrott då personen som satt framför var tvungen att gå på toaletten (den var inspelad från en biograf). Ha ha ha ha...har sett filmer som är inspelade från biografer förut men aldrig sett det som alla pratar om att det ska vara folk inspelade också, men man kan väl bara skratta när man köper film för 25 kr.

Så nu ska vi se till att det händer något roligt så vi har något att skriva framöver.

P.S Jessie, det var Fatti som skulle lämna in CV och inte Bum Bum =)

Puss Puss

Min framtid

Det hande en liten incident nar jag vaknade imorse. Stadkarringen kom och gav mig tvatten vi ''glömde'' igar.
Ha ha ha ha...medans hon vek den pa min soffa som en liten slav sa fragade hon mig om jag ville att hon skulle stada.
''Nej tack, svarade jag. Jag har stadat sjalv, ser du inte det!!!''

Fick veta av Emru (manager) igar att hon far sparken pa mandag! Yes, min semester ar raddad.
Jag ska nog lamna in ett CV sa kanske jag far jobbet, sa behöver jag inte aka hem igen och ga tillbaka till ÖB!

Min framtid AR att jag ska bli en stadtant i Turkiet!

P.S. Jag ska gifta mig nasta vecka ocksa, alla som vill kan komma. Jag ska numera överta titeln Mrs. Demirbağ.
Alla som kan komma ar bjudna!!!

Puss Puss

Förklaring!!!

Jo nu ska jag göra en sak klart för er! Nej, jag är inte den personen som brukar vara ordentlig eller prydlig av mig.
Mitt rum är nästan alltid stökigt, men det är en STOR skillnad på stökigt och skitigt. Och så som jag och Bum Bum bor skulle inte ens smutsiga grisar vilja bo...sååååå snuskigt!

Vi har en städtant som vi säger åt att städa, men hon vet bara vad te drickande och cigarett rökning är. Ingenting annat.
Hon är inte omtyckt av någon som bor eller arbetar på cesar, men är tyvärr fortfarande kvar då det är mitt i säsongen och ingen annan städtant finns att få tag på så sent. Så då får man städa själv om man inte vill bli sjuk när man sover.

Som tur var har jag dokumenterat städningen lite, och ni ska se dammhögen som kommer enbart från mitt rum.
Och jag ska påpeka att man kan numera äta direkt från balkong golvet, förr ville man knappt gå ut där.

Så idag har vi städat, satt på två tvättmaskiner och framkallat en del kort. 173 stycken blev det om jag inte minns helt fel.
Ett par har vi dock gett bort eftersom de flesta kort vi har är ju på de som jobbar här, och det är ju så roligt att få presenter av gästerna (inte för att vi är gäster), men vi är ju så snälla.

Så efter städningen rann svetten på varenda del utav kroppen och poolen skrek efter oss. Så det var bara att bege sig ner till poolen och göra bomben tillsammans med Seppo. Sååå skönt att få svalka av sig.
Så nu sitter jag här kl. 02.04 turkisk tid i bikini och väntar på kebab. Musti ringde och beställde 5 st kebab till alla anställda här, så snart kommer de. Kebab med min älsklings dricka Ayran och stark jävla peppar. Självklart är ju jag den ända som äter det, men även den ända som skiter på sig. Så det kan ju bero på för stark mat också. Man vet aldrig!!!

Nu ska jag sitta här och stirra ut på gatan i min ensamhet då Bum Bum står i duschen och kommer nog strax ner i pyjamas för att äta kebab! *Mums*

God natt! Güle Güle!

Städning

Jaha då fick jag ett ryck medans Bum Bum var på Metro och handla. Efter att precis ha duschat tittade jag på mina skor som står uppradade bredvid sängen. De var svarta!!! Mina käraste ägodelar helt igen dammade med skit.
Fy fan vad äckligt. Så här kan jag INTE bo i fyra veckor till tänkte jag och satte på mig städ "outfiten".

Så då blev det dammning på högsta nivå. Det blev att:
* Rensa och torka ur hela kylskåpet.
* Sortera och damma ur alla skåp med mat.
* Rensa allt skräp som ligger framme på alla liggande utrymmen.
* Torka av hela balkongen med Mr. Muscle
* Torka av bordet och handtvätta duken.
* Torka av alla fönster.
* Rengöra mina två fläktar jag har i rummet som var SVARTA, jag lovar, de var svarta som natten!!!

Så det som är kvar nu efter min paus är:
* Sortera alla klädhögar som ligger framme.
* Rengöra HELA badrummet.
* Foga duschen med Silikon vi köpte igår (om jag hittar en "pistol").
* Sopa och torka av alla golven.
* Byta alla sängkläder.
* Sätta på ca 100 tvättar med ALLT, kläder, sänglakan, handdukar.

Själklart mellan detta så ska jag laga Spaghetti Carbonara till Bum Bum med äkta Bacon.

Och Johan då är självklart välkommen om du vill ha mat, jag "råkar" ju alltid laga för mycket mat till oss.

Får se när maten blir, för i skrivande stund sitter Musti mittemot mig och matar mig med pizza *mums*.


Puss Puss
Så alla som har vägarna förbi så bor vi i rum 15. =)

Är här nu!

Ja då har det varit en hel natt igen!!! Sovit har vi gjort, skönaste sömnen på länge! Men de är juh lite tråkigt att vakna upp till grått väder!! Så som det är här idag har det inte varit på alla veckor. Då är det juh tur att vi inte har planerat inj stranden idag, utan jag ska somvanligt till metro och införskaffa lite matvaror till vårt utgångna kylskåp!!! Skrev härromdagen att jag ville ha Spagetti Carbonara, men det hände juh inte! Så nu har Fatti sagt att ikväll BLIR det de!!! Ska bli gott med riven parmesan till!!! Aja nu ska jag försöka vara social med Fatti.

Hörs på ett tag

Kväll

Inte gjort något idag bara sovit och plaskat lite, å snart ska jag i igen.. Jo vi har nu på kvällskvisten varit i en galleria som heter Alanyum. Tog med oss alla pengar vi äger och det blev 2 par jeans, en topp för mig (Bum bum) . Fatti hon stod för ploj grejor lite underkläder och sånt. Nu är hon iväg å käkar en sen soppmiddag med Musti. Å jag kollar turkfotboll å dricker te. Låter väl kul???? Trodde väl inte att ni tyckte de men ni ska veta att vi är helt slut körda!!!!

nej nu har jag inte nå mer info till er

skit på er

Morgon

Åter på plats och ska hoppa i poolen. Tempen ligger på 40 grader skulle jag tro?? Och jag håller på att svimma i min egen svett känns det som! Så nu har jag inte tid med er längre!!!

Pask plask


tjat tjat tjat!!

Ja om min dag, många skulle säga ja men de e juh Bum Bum hon tjatar alltid om denna dag!!! Men faktiskt så har jag börjat inse idag att shit om 1 år är jag redan 24 bast å det låter i min öron väldigt gammalt?? Ja de gör det!!!! Men då har juh iaf ett helt år kvar tills den sorgsna dagen kommer....

Skit i det nu, undrar vad vi ska käka till middag idag?? Fatti sa igår att hon kunde göra Spagetti Carbonara med BACON??? GOTT GOTTIGOTT, men nu vet jag inte för hon ligger å sover? Senast vi åt var juh imorse på Donken så magen har juh börjat skrika efter mat. Sen till efterrätt har jag sagt att jag vill ha glass med maränger och chokladsås, lite måste man juh få tycka till om...!!

Tack igen alla ni som smsat mig idag, ledsen men det kostar mig för mycket att svara så jag hoppas att ni läser här!!!

PÖSS PÖSS PÖSS

Bilder



Jempa + Bum bum med sina charmiga fejjor



Fatti och Jempa slänger iväg sina kyssar lite här och var



Fatti och Bum Bum dansar hårt på disco golvet



Fatti och Jempa dagen efter med varsin läsk *mums*



Bum Bum försöker sig på Jennifers kamera med säker min



Söta Sezgin saknar nog sin vän Jempa



Fatti går loss med solskydd på stranden



Fuat undrar vad en ögonfransböjare är till för (?!?)



Vad gör Jennifer kan man undra...



...och Bum Bum lika så



Jennifer härmar Råttkvinnan som slog på Koranen i Holland



Mmm...vad det är gott med Radla tycker Fatti



Den här snygga bilden av Mr. Officer är tillägnad till Natta Patta <3



<3 <3 <3 Även Natta Pattas fina Tattoo <3 <3 <3

Nu har Ni fått en massa bilder, så vi hoppas att Ni är nöjda än så länge, för flera kommer!!! =)





Igår

Ja som sagt så var det Jennifers sista kväll och fest stod på schemat!!! Trots att Jempa varit här i en vecka så har hon inte riktigt hajat att utgång sker tidigast efter 00.00, innan är det helt dött i stan och det e juh inte så att man gärna ställer sig på ett dansgolv som är helt tomt klockan 9 på kvällkvisten??!!!

Så efter mycket tjat från flickan drog vi in till centrum strax efter 12 och då bar vi av mot Robin Hood och skumparty trodde vi?!? Men nej tji fick vi de har dom stängt för säsongen som det verkar!!! Så vi fick nöja oss med andra våningen och R&B musik... Fatti och Jempa försökte slingra sig in i dansinfernot men kom tillbaka lika fort, trångt var bara förnamnet!!!! Efter några fler försök rann svetten längs med hela kroppen och hemgång blev ett faktum. Mötte upp Fuat och Cetin på en närliggande bar, och där stannade Bum bum kvar medans dom 2 dansdjuren begav sig hemmåt i en taxi!!! Bum bum gick vidare till Krodon med Fuat, drack  en cola och snacka med Fishman och Sezai. Blev väl kvar där i nån halvtimme sen åkte vi också hem.

Hoppa i säng runt 3 snåret, så det blev som en "vanlig" kväll....

Nu vill jag påpeka att jag Bum bum inte drack en skvätt alkohol under hela denna kväll!!! Ja det går att ha kul utan alkohol men det visst vi juh alla redan!!! RIGHT!

Nu ska vi in med mer bilder har juh varit dåligt med det på sista tiden

Blommogram!!!



Gratulations kortet från familjen!



De underbara blommorna.



Blommorna igen.

Helt underbart fina blommor som blev levererade till dörren imorse!

Tack! Tack! Tack!


Tack Tack!!!!

Ja då får man säga TACK SÅ MYCKET alla ni som grattat mig!!!!

Gick upp vid halv 8 tiden imorse då vi skulle lämna av Jempa hos resten av resesällskapet!!! Så vid halv 9 rullade bussen in vid entren och det var bara att vinka adjö till gänget!!! En sak som jag tyckte va kul var när Jessie sa till mig: Ha en fortsatt trevlig semester å ta de lungt nu! Mitt svar blev du nu börjar semestern efter 3 veckor med trevliga besök och mycket fest!!! Sen var planen att vi skulle hoppa in i en taxi som skulle ta oss raka vägen hem till sängen, men inte de då Bum bums mage hade kurrat sen kurrat sen igår natt!!! Så istället blev destinationen MC Donalds och på brickan stod det en Dubble Cheese Meny för Bum bum och 3 Cheeseburgare med en liten cola för Fatti....Det är väl en härlig start på dagen??? Efter det vara det bara hem som gällde.

Efter kanske 2 timmars sömn vaknar jag (Bum bum) av att det ringer på dörren. Inlinndad i täcke, ögonbindel uppdragen över pannan öppnar jag dörren å har världens vackraste bukett i ansiktet!!!!! Detta trodde jag aldrig min kära familj skulle göra eller hade tanken på!!! Sorry men missförstå mig inte..... Glad blev jag iallafall kan lova...Så nu ska jag upp på rummet och ta kort på dom fina blommorna så ni kan få se hur restultatet blev. Hörde nömligen att ni hade fått "välja" från en katalog! En anna rolig sak, har ju inte nån vas så de fick bli kastrullen fylld med vatten men de duger väl?

Återkommer snart med bilder

PUSS Å TACK ALLA IGEN!!!

GRATTIS

GRATTIS BUMBUM

ÖNSKAR BUMBUM

PS: Turkisk tid

Dan före!!!

Då sitter man här igen efter nattens sömn.....somna dock inte förrän tidigt imorse då vi alla sov en sen eftermiddag igår.
Har iallafall fått i oss frukost nu. Fatti och Jempa har även varit och fixat Jempas transfer till flygplatsen imorgon.

Nu har dom stuckit till stranden för att Jennifer ska få öka på brännan nu sista dagen innan hon åker hem, jag å andrasidan har valt att stanna hemma då jag fick lite för mycket av solen igår på båtresan...Jag är inte bränd men ni vet när man känner att om jag ska sitta i solen idag igen blir det bara tomat av mig....Och man vill juh gärna se fräsch ut på sin födelsedag....HAhaha ni som har glömt mig kanske blev påminda nu!!!!!

Sen ikväll så blir det fest med Jennifer och hon har valt att gå till Robin Hood.....får se hur denna kväll ska sluta???? Ska juh trots allt upp tidigt imorgon då hennes buss går halv nio och den går från andra sidan stan!!!!

Nej nu ska jag trycka i mig en isglass sen efter det blir det poolen.....


PS. Mamma M nej alla bada på båtturen det var bara det att jessie utmärkte sig lite då hon skulle hoppa från båten men banga i sista stund...

BYE

VAKEN!!!

Ja nu  har jag varit vaken i 2 timmar, hunnit spela tavla med Tekin...Och tror ni att jag vann....Nää förlora stort så det var bara att köpa glass till killen. Vi spelar alltid om glass....

Å nu sitter jag här med Fuat och pratar med Tingeling och Natta Patta....

Jaha nu har jag fått besök vid bordet, måset vara lite social

Kram Bumbum

Ska sova nu

Oj oj oj vad jag e trött... Har sovit sammanlgt 4 timmar natten som va, så nu svider mina ögon nått otroligt... Men ändå får jag för mig att det har lite med att göra med allt salt vatten jag fick i mina efter båtresan?!?!? Så nu när jag äntligen fått i mig lite mat så väntar sängen på mig, hoppas bara inte att jag sover hela kvällen, orkar inte sova bort en HEL kväll.....

Så ligger landet, kanske hörs vi senare???

Bye for now

Båtresan!

Japp! Då har man precis kommit hem från båtresan som startade kl 09.30 imorse, detta med endast 3 timmars sömn.
Men inte sov vi på båten inte. Nej, vi njöt som bara den i solen och som fisken i vattnet.
Mycket skönt var det att komma ut på äventyr istället för att köra på samma rutin. Jennifer har iallafall fått en massa färg, hon som klagat så. Nu har hon lovat att hon ska vara tyst om att hon är blek. Så det var klart nu!
Tyvärr tog vi INGA bilder med våran kamera då batteriet var dött och den fick ligga hemma istället på laddning.

Fatti och Jessie (som vanligt) hamnade i en konflikt med Kapten Devil (samma som 2005) då vi tyckte att musiken på båten var alldeles för hög. Nu är det så att vi har blivit lite äldre och visare och det är inte roligt med dunka dunka på morgonen. Så han blev sur, för han var minnsan chef och om man var chef så fick man göra som man ville.
Men denna konflikt löste sig när han skulle hjälpa Jessie som inte vågade hoppa ifrån båten!
Så vi har inga ovänner i Turkiet faktiskt...endast ett fåtal! Men dem bajsar vi på!

Så båtresan var iallafall precis vad alla behövde. Så nu blir det en lång kall dusch och efter det en tupplur...typ hela natten!

God natt och på återseende!



Det skulle ha kunnat varit vi på den båten, men det fick bli ett gammalt kort!


Söndag natt!

Ska man gå och sova eller inte?!? To sleep or not to sleep - that is the question!
Nej, jag ska gå och sova men först ska jag äta min kebab som kommer komma flygande på en scooter om ca 20 min.
Ringde precis och beställde den, så det tar ett tag! Men det är så underbart att vilken tid det än är på dygnet så kan man ringa och beställa en kebab, som kommer direkt till din dörr för endast ynka 20 kr.
Helt sjukt, och då får man både fefferoni och Ayran (min favorit dryck bestående av yoghurt, vatten och salt) helt gratis.
Så underbart att jag kan stanna i detta land enbart för deras hemleverans av kebab.

I Sverige tar det 1 timme för pizza express att komma, och då måste man beställa för typ över 100 kr.
Men som tur är behöver man ju inte säga adressen till dem längre tack vare min fina bror som har beställt för mycket därifrån...slusk!!!

Nu har jag skrivit ett helt inlägg om kebab nykter, så jag tror att jag är rätt trött. Bussen kommer kl 09.30 imorgon som tar oss till hamnen där båten går. Nu är klockan i turkisk tid 02.16.

Så efter kebaben så blir det godnatt!!!

Dröm om mig och min kebab allihoppa! Güle Güle // Fatti

Söndag kväll!

Då har vi under dagen legat och degat vid stranden och poolen! Som alltid så är det underbart att vakna upp till stekande sol, dra på sig bikinin och bara knata 50 m ner till stranden! Avundsjuka?!? Misstänkte det! Ha ha ha ha =)

Sen ikväll har vi inte gjort så mycket efter att det som sagt är båttur imorgon. Så vi tog en taxi till Angel resturant och åt en middag! Tyvärr var köttet inte så bra så det blev inte mycket mat för varken mig eller Jempa, men Bum Bums kött var bra, så hon blev iallafall mätt. Tur att man får rabatt överallt så man slipper kasta pengar i sjön. =)

Så nu sitter vi här i värmen (mitt i natten) och spelar Yatzy och nördar oss framför datan!

Har inte mycket mer att skriva förutom att Jelly Belly (en jätte ful tjej som hundar efter alla killar) sitter och gråter i våran reception för att det är ingen som vill ha henne! Hon är 15 år och är här med sin mamma...pinsamt!
Men så jävla underbart roligt för oss...ha ha ha ha!

Güle Güle!

God Eftermiddag...

Då är man tillbaka...Gårdagen blev lugn med en super god middag på Krodon, som sist blev det en Carlifornia Steak med rödvinssås...... Efter maten drog vi ut på en liten shoppingtur, första och enda stoppet blev "skrattmannen". Och i påsarna blev det för Jempan en tjock tröja av adidas, Fatti och Bumbum inhandlade ett till par mjukisar av Billabong och varsin myströja, oj får juh inte glömma Fattis mjukisshorts.. Kalaset slutade på 125 lira detta är ungefär 600 svenska pengar, Jempa fick ge 200 svenska för sin tröja. Efter detta trevliga besök eller bråkiga kanske man ska kalla det beslöt vi oss för att ta en taxi hem, men först en hem betällning av Fuat. Hans mage ville ha en Wopper från Burger King...Snälla som vi e fixar vi detta....

Väl hemma igen sitter det en kille å väntar på oss, lugna nu....Denna man kommer till vårat hotell å säljer båtbiljetter till oss för 28 lira, detta är ett riktigt bra pris, så imorgon klockan nio drar vi ut båt båtparty och kommer hem nån gång på eftermiddagen....

Om man nu ska komma till dagens meny........ Jempa bestämde igår att vi skulle upp vid 11 för att hinna med lite extra timmar på stranden, så när vi har lagt oss förmodar jag att hon ställt klockan... Nähä det hade hon inte gjort klockan halv tolv vaknar Bum bum till liv och gappar lite lätt på Jempa om tiden till svar får hon typ ett Mmmmm.... Aja efter det slängde vi på oss bikinin och käka frulle för att sen dra till stranden. Fatti och Bumbum hoppa oljan idag då båtturen är imorgon, där har man ingen lust att ligga bränd en hel dag, men Jempa smörjde in sig med vår nya cocosolja. Hon måste juh pressa nu så hon är brunast av alla när hon kommer hem.. Var bara på beachen i 2,5 timmar sen drog vi hem då Bum bum fick typ förstoppning så hon inte kunde göra nummer 1.....Magen på henne blev som en boll på 5 minuter.....

Å nu sitter vi här å bara lallar... Ska nog vara snäll å lämna över datan till Jempan så hon får Chatta lite...


Hörs senare Pussilipuss


Diarré!

Yes, nu kommer det ännu ett inlägg om bajs! Ha ha ha! Mia får se till att hitta en data snarast så att hon får sig ett gott skratt! Vill börja med att säga att denna turistdiarré vaccin vi tog innan för 500 kr kan slänga sig i väggen.
Jag har redan skitit på mig i hissen en gång, och nu har både jag och Bum Bum diarré...IGEN!!!

Vi var och åt på Kordon idag och sedan shoppade. När vi var på väg till Burger King för att köpa ett mål mat till Fuat så får jag världens magknip. Detta fortsätter hela vägen hem till hotellet.
Väl hemma springer jag upp på rummet med Jennifer hack i häl och slänger mig i sängen.
I sängen får jag ännu mera ont i magen och känner att nånting måste ut...pruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutt!
Oj oj oj, vilka mökar jag la. Stackars Jennifer kommer in för att se till att jag mår bra, men hon vänder lika fort igen.
Usch vilken stank! Vad har hänt med magen. Jempa beger sig ner och jag springer till toan.
Pruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutt igen, men nu kommer det iallafall ut! Oj, så skööönt!

Efter ca 20 min på toan så "fixar jag iordning" och medans jag tvättar händerna så känner jag att det kommer igen.
Shiiiit! Ner på toan igen och pruuuuuuuuuuutt! Fyyy fan för diarré alltså, det är nog den värsta sjukdomen som finns.
Vilar ett tag och kommer sedan ner och gör iordning en samarin. Mycket bättre när skiten lämnat magen.

Bum Bum känner senare att hon har lite halsbränna och ska även hon gå upp och ta en samarin.
Efter ett bra tag kommer hon ner igen och säger att: "Nu vet jag hur det känns att ha riktigt sprutbajs!"
Ha ha ha ha! Även hon sprutar skit i våran stackars toalett. Så nu sitter vi här, snart färdiga att gå och lägga oss med bubbliga magar. Men det är mycket bättre!

Men kom ihåg att INGEN har skitit på sig under dagens gång, och förhoppnings vis ska detta inte ske igen under semestern!

God natt och skit på er allihoppa!

Bilder från utekvällen!


Jempa och Fatti i början av kvällen.



Bum Bum och Jennifer i början av kvällen.



Jennifer fick lov att vara bartender på The Doors.



Shotsdrickande för gänget på The Doors.



Jennifer och Bum Bum dansar på Robin Hood.



Jempa och Fatti släpper loss.



Fatti och Jempa i skummet...party! party!


Detta var alla bilder som vi tog igår. Eller nästan alla. Resten är barnförbjudna! =)




Första utekvällen någonsin!

Hej alla glada!

Då har man blivit människa igen, eller någorlunda iallafall. Igår började vi som sagt med drinkar och läskiga klipp på youtube. Tydligen är det en flicka i Holland som slagit på den heliga Koranen och efter det tuttat eld. När hennes mamma hade kastat en handduk över henne för att stoppa elden, och sedan tagit bort den såg hon ut som en råtta.
Så nu finns det alltså en råtta i Holland i storlek människa. Och dessa bilder finns alltså upplagda på Youtube.
Men det värsta är att jag och Bum Bum tror faktiskt på detta. Så min koran som jag har i pocketversion ska jag vörda omsorgsfullt.

Så efter drinkarna här igår så tog vi en Taxi in till stan för att ta med Jennifer ut på äventyr. Då måste jag nu påpeka att detta var FÖRSTA gången någonsin som Jennifer varit på ett disco där det säljs alkohol. Svårt att tro när man själv kunde gå på krogen när man var 16 år. Men men, vi var väl lite "styggare" än vad Jennifer är! =
Vi beslöt oss att först gå till The Doors, då det faktiskt ÄR det bästa stället i Alanya. Vi satte oss i baren och Bum Bum beställde en öl och en shot, jag en Radla (öl+sprite) och en shot, Jennifer endast en shot (hon får inte dricka så mycket för mig)!!! Efter shoten och lite chit chat med bartendern så fick vi två gratis shots var. Det var bara att beställa in vatten till Jempa om hon nu skulle dricka dessa (iochförsig saftshots) shots!

Efter att ha dansat ett tag på The Doors så frågade vi Jempa om hon ville gå på skummparty. Hennes ögon lös upp och det ville hon absolut uppleva. =) Så det var bara att bege sig till 3:e våningen på Robin Hood!
Kommer dit och springer rakt in i skummet, Ni förstår inte hur skönt och avsvalkande det är att stå i kallt skumm i 28 graders värme på natten! Jag och Bum Bum beställer ytterligare varsin öl/radla och Jennifer en vatten.
Men efter ett tag busar hon sig och beställer en Sambuca shot utan min vetskap. Jag ser att hon har en shot framför sig och skriker på bartendern att han ska komma så att jag får veta vad det är.
Jag låter henne dricka den, då hon faktiskt bara ville beställa på ett uteställe själv en gång! (Jag måste påpeka att Jennifer INTE var rund om fötterna).
Men ändå efter detta sa jag till ALL personal på Robin Hood att hon INTE fick beställa själv utan att jag eller Bum Bum var där. (Gud vad jag är ansvarsfull).
Sen var det bara att ge sig på alla turkar som tyckte att Jennifer var intressant. Det var bara att börja gappa och knuffas.
Tillslut var det ingen som vågade titta åt vårat håll! Ha ha ha ha ha ha ha ha!!!

Runt  halv två snåret beslöt vi oss för att gå hem och bada lite i poolen. Vi gick faktiskt ut rätt tidigt igår, och man orkar inte att vara ute så länge då det är så fruktansvärt varmt. Men jag bangade på poolen när vi kom hem, så det var Jennifer och Bum Bum som fick stå för det. Gick väl och la oss runt halv tre och upp sent idag!

Sen efter frukost-lunchen var det bara att ta en Taxi till Kleopatra stranden och umgås med Mia och Jessie.
En trevlig dag med andra ord, och nu blev det lite vila inför kvällen då vi ska gå och äta på Kordon (dreglar av längtan) och sedan gå och shoppa!

Kanske kommer ett till inlägg senare ikväll/natt med bilder!

Puss och Kram, Güle Güle!

P.S Seybet saknar dig jätte mycket Natalie!!!  <3

Good Evening

Tja alla balla!!!
Nu sitter vi åter i hotell resturangen med varsin drink och kollar läskiga klipp på youtube...... Ikväll bär vi av mot The Doors!!!! Dansa är bara förnamnet.....Å tro oss idag är det vi som ska supa Jempa under bordet....

Vill även säga till våra favoriter att era kommentarer värmer om hjärtat...Tro inte att vi, och då menar vi inte endast oss två utan alla pojkar saknar er massor.....MASSOR!!!!!

Men tiden går fort som sagt, iaf för oss...Snart är vi "hemma" igen och livet rulla på som vanligt!!! Eller inte?

Som Fatti sa tidigare i veckan: Jag vill komma till ett skede då jag känner att jag VILL hem....Men jag har inte kommit dit än, vet inte om jag kommer komma till det skedet innan jag kommer hem heller?

Å vad gör man då?? Jo åker tillbaka till Nyår!! Då har man juh nått att se fram emot iaf!!!

Nej nu ska vi få vår andra drinken och andra shoten....Hörs imorn


Kram till er alla Sov gott

// ALANYA

Beach no. 5

Så idag har jag tagit med mig lilla Jennifer till turkstranden. Men nu är det inte så farligt, börjar faktiskt dyka upp ett par turister här och där! Bum Bum beslöt sig för att stanna hemma idag då hon brände sig i ansiktet igår.
Inte allvarligt men man ska väl hålla sig ifrån solen ett tag kanske.

Efter att ha legat och pressat (jag höll mig under ett parasoll) ett tag så blev det för varmt och vi gick hem efter ca 2 timmar. Det blev lite dopp i poolen istället, en pizza för Jempa och en kyckling soppa för mig.

Igår gjorde vi inte så mycket, satt på hotellet och hängde. Sent på kvällen runt kl. 02.00 så gick jag, Jennifer, Sezgin och Musti en strandpromenad. Sen satte vi oss nere på stranden och kollade på den underbara utsikten och månen som nästan låg i vattnet. Helt plötsligt dyker det upp en man med ett instrument (typ en flöjt) och börjar spela.
Mycket romantiskt tyckte grabbarna, men jag och Jennifer höll på att dö utav skratt!!!
Tog även lite snygga foton med Jennifers urballa system kamera, så nu ska Fatti och Bum Bum utbilda oss till fotografer och jobba som Sunset Photos fotografer här nere. Ha ha ha!
Nej, men allvarligt så ska vi faktiskt åka till Kleopatra sidan och ta lite sunset photos, eller rättare sagt Jempa ska stå för det så får jag och Bum Bum leka modeller. (Vi vet ju att Bum Bum blir nöjd iallafall =) )
Det blev även tvättstuga igår! Kan vara bra att ha rena och torra kläder, då vi numera alltid blir i slängda i poolen på ett eller annat sätt.

Så ikväll blir det väl förmodligen party party. Kanske drar med oss Jennifer in till  riktiga discoteken inne i centrum som vi fortfarande inte besökt ännu. Om jag får tycka till så blir det nog The Doors, men det tror jag alla vill.

Uppdaterar senare eller imorgon, det beror på när vi vaknar nu efter våran power nap vi ska ta!

Güle Güle!

Kort



Nikan och Fatti på VIP varuhuset Metro...Hahaha kolla in deras miner!!!



Bum bum relaxar i sin drömstol, som hon inte får köpa för Fatti. Då är det bara att passa på när man är på Metro...



Nice vy....På toppen av Alanya, det finns nog inget som slår detta...



Shit Fatti har hittat jättens sko, spring skynda skynda......



Nikan och Bum bum



Fatti och Natalie <3


<3 Kärlek <3



Vi saknar Er och ÄLSKAR Er!

Friends forever. Detta är äkta vänskap!

Torsdag

Jaha vart ska man börja???? Efter att tjejerna åkte igår gick jag upp å vila, tyckte de var fruktansvärt jobbigt att säga hejdå till tjejerna... När jag väl ligger i sängen piper det till på mobilen och Nikan har skickat ett mess där det står att deras flight är försenat 4 timmar, och det finns inget annat att göra än att sitta på den där skit tråkiga flygplatsen. Ersättning för besväret och väntan blev en meny på Burger King??? jag tror inte det är sant!!!! Nu idag när jag pratat med tjejerna så visade det sig att flyget blev 3 timmar till försenat.....Som sagt hur kul kan de va att bara sitta still på en flygplats???

Nog om det, för att komma till festen igår kväll. (Fatti tar över).
Igår blev det en middag hemma på Cesar som bestod av Cheeseburger för mig, Pizza Funghi för Jempa och Pizza Tono för Bum Bum. Efter maten gick vi direkt upp på rummet och började göra oss iordning för en party kväll.
Det blev lite drinkar på balkkongen som bestod av Vodka Redbull och Jägermeister?!?
Vi vet inte varför eller hur men Jempa har tydligen en stark passion för Jägermeister. Borde hon ens veta vad det är?!?
Iallafall så var jag en j*vla morsa åt henne igår. Vet inte om hon börjar ångra sig att hon bor med oss!
Men kul hade vi. Efter ett par drinkar och ett "par" shots så gick vi ner till hotell baren och beställde strawberry daquiris.
Men Jempa fick vatten. Varannan vatten ska man dricka annars blir man bakis.

Så ca 10 min senare tryckte vi på Taxi knappen och Taxin kom på en gång.
Vi hoppa in och sa: -  Hadi! Hadi! Katakombe, tesekkurler. Vid Katakombe så mötte vi upp med det stora gänget.
Det bestod av Jessie, Mia, Victor (Jessies lillebror), Micke (Mias lillebror), Mickes flickvän + hennes bror, deras kompis och hans flickvän. Så nu är det många att hålla reda på! På Katakombe flödade drinkarna på och mycket skvaller att igen. (Man måste ju bli uppdaterad om vad som händer i Svedala då alla kommentarer bara består av vädret = intressant!)

Så roligt hade vi. Vi måste även ge ett stort cred till Victor som själv gick upp och drog "Eye of the tiger" på kareoken då Jessie var spårlöst försvunnen med Mia för tillfället. Så duktig var han också, grabben kan ju sjunga.

Så efter en galen party kväll gick vi en promenad hem och jag ställde mig i köket och friterade Pommes till Jennifer då hon ville ha ett litet kvällsmål =)

Nu blir det uppdatering av lite bilder från gårdagen!


Lilla söta Jennifer.



Bum Bum pratar med Nickan och Jennifer hakar på.



Fatti och Jennifer myser på Katakombe.



Jessie och Jennifer på Katakombe.



Fatti och Mjau kommer ikapp med ett par öl.



"The gang".



Victor på kareoken med "Eye of the tiger".








 


Bahahhahha

Nu sitter vi i baren å ska ta en varsin Strawberry....Jempa har en plan att supa oss under bordet.!?! Jag tror att hon kommer lyckas...

Haha nu får ni inte mer info förtillfället

Hörs imorn

Sista och första dagen!

Då var det sista dagen för Nicole och Natalie idag. För ca 45 min sedan lämnade de oss strandsatta och ledsna på Cesar Otel. =( Det var ett tråkigt avsked och vi kommer att sakna dem OTROLIGT mycket.
Bum Bum är fortfarande jätte ledsen och ligger och vilar i sängen.

Men iallafall så har vi fått en ny inneboende idag, Jennifer (Lopez, som turkarna numera kallar henne för).
Nu har vi äntligen fått hit Jennifer och ska ta med henne på en massa äventyr. Man måste ju passa på att ge henne ett minne för livet då det är hennes första utomlandsresa själv. Och då kommer hon ner till Fatti och Bum Bum....ha ha ha ha! (Hoppas inte Jennifers mamma läser detta!)

Så ikväll blir det utgång med Jennifer, Jessie, Mia c/o. Så vi får se vart natten tar oss!
Men nu ska jag be om ursäkt för så dålig uppdatering av bloggen, men en vecka kvar, sen har vi ingenting att göra igen och kan ägna oss en väldans massa åt bloggen. Men kompisarna är ju faktiskt viktigare än att vara en datanörd 14 veckor i Turkiet.

Så nu ska jag visa Jennifer bilder från hela resan som finns inlagda på datorn.


Puss å kram

Girls last night!

OK dagen som varit, vakna upp å det vid 9 snåret som jag skrev tidigare!!! Börja på min hälsovecka idag så det fick bli tomater och gurka till frulle.....Lugna nu alla som läser, det är inte så att jag bantar eller så, det är bara så att jag har fått väldigt dålig hy och ja jag har gått upp lite i vikt, de e liksom lite jobbigt när man inte får på sig sina kläder längre!!!! Och sen är man juh van iatt röra på sig betydligt mycket mer än vad man gör här. Så lite skulle de juh inte skada om man tappa.

Jaha om man ska komma till dagens senare aktiviteter. Efter att ha väckt Fatti till liv vid 12 snårt begav vi oss åter till Okan Tower för solning, eller de trodde vi iaf!! Låg i poolen kanske lite mindre än en timma sen börja min mage bubbla.... Drog på toa sen insåg jag att det var bara att åka hem, Fatti hängde på då hon inte mådde allt för bra sen gårdagens fest. Väl hemma tog vi en powernap som varade i 3 timmar....

Nu ikväll har tjejerna kommit på middag här på hotellet. Sen drog vi in till stan då Natta har gjort en tatto på handleden. Det blev ett hjärta på handleden, ni ska få se en bild imorgon när jag har laddat upp dom....

Å nu sitter vi här igen i restaurangen, spelar spel och kollar OS!!!!

Återkommer senare kram 


Hallo

Ja nu är vi tillbaka....har ingen vettig ursäkt för att vi inte har uppdaterat. Ska iaf berätta nu vad vi har haft för oss.

Gårdagen började med att jag ( Bum bum) drog till Okan Tower för att sola som vanligt. Fatti hade en hemma dag för att sova ut, hon är juh redan sååå brun så hon kan gott vila lite å låta oss blekfisar komma ikapp lite.....

Efter 3 timmar där drog jag, Nikan, Natta till den berömda kuafören för att fräscha till toppar och färgen i håret, man har juh gått omkring och sett ut som en häxa i frippan, det känns som att håret är en stor svintoboll efter några veckor i solen och saltvatten. För min del blev det att fixa till färgen i håret och ögonbrynen + plockning av ögonbryn som by the way gör skit ont..... Nikan färga och slingade håret och plockade brynen också, sist Natta hon slinga håret och även hon plockade brynen....Så snygga vi va när vi gick därifrån efter 4 timmar, säger bara att man blir aldrig missnöjd när man har besökt detta ställe...

Klockan hann blir halv 9 när vi kom hem å då var det bara att turkduscha, slänga på sig en schysst outfit och kladda på lite smink för att sen gå ner å käka en god middag. När allt detta var klart starta festen för oss. Vi gick ut hårt redan från början med 2 turkiskpeppar shot och därefter blev det redbull vodka. Satt kvar här på hotellet ett tag och drack några fler drinkar, sen bar vi av mot destination KATAKOMBE......

Å tro inte att varken shoten eller drinkarna slutade där....Näää det bara fortsatte i samma galna fart. Dans på sofforna, sång tävling, skratt ja de e bara lite av det som förgyllde vår kväll...Roligt det hade vi lätt iaf!!!

Så imorse hade jag räknat med att inte må så bra, men tur hade jag kan man säga har inte mått dåligt på hela dan bara varit trött. Tror jag har kommit på hur man undkommer en baksmälla...Har nämligen lagt märke till detta förut. Om man istället för att ligga å sova en hel dag efter en fest går upp tidigt på morgonen äter en stadig frukost och drinker rikligt med vatten så är man frisk som en nötkärna...Ja ni kan juh prova iaf.....

Aja nu ska jag ladda för ett nytt inlägg om denna dag...så hörs om ett tag

BYE

Nu kommer bilduppdatering



Ja här har ni en av tre kackisar vi träffa på Bum bums födelsedag...Å värt att nämna är att Natta hade den krypandes på benet!!!!!Buhuuuu



Fatti i högsta hugg me en drink...



Mr Officer i mellan 2 snyggingar...



Detta ska vara en liknelse, av vad kan vi inte säga!!! Men några av er kanske fattar!!! Iallafall så bjuder vi på denna bild...



Im a GOLDDIGGA!!! or maybe silverdigga

ja det var allt från den festen....kommer mer av denna dag senare

PUSS



Dim River

Då har vi varit på utflykt idag. Mycket mysigt! Fatti, Bum Bum, Nicole och Natalie på Road Trip till Dim River.
Kan det bli bättre? Nej, det kan det inte. Vi tog "the car" och följde de turkiska kartorna vi fått av våra polare, och hittade utan problem. =)

Det blev en god frukost/lunch vid Dim River. Det blev Adana Kebap för Fatti och Bum Bum och Turkisk Pizza för systrarna.
Sen satt vi där lite på våra kuddar ute i vattnet och åt. Efter ett tag när vi alla kommit överens med att vi inte ville bada bland alla svarta stora fiskar! Så drog vi på en shopping runda.

Första stoppet blev Alanyum (det stora shopping centret) där det blev två par skor (som vanligt) för Fatti och ett par för Bum Bum. Nästa stopp blev Oba. Där gled vi bara omkring och mobbade alla butiksägare. Vi gick in i butiker tog vad vi ville ha drack Coca-Cola (gratis) och när vi inte kom överens om priset så gick vi.
Vi lämnade Oba utan att handla någonting, ingen av oss. Ha ha ha ha!

Andra stoppet blev Mahmutlar. Där hittade vi inga butiker så vi åkte till Stefan istället och åt mellanmål.
För Fatti blev det kycklingsoppa, Bum Bum glass med frukt, Nicole tog en fruktsallad och Natalie åt Pommes Frites.
Sen gav vi Stefan ett par "Orrar" och drog vidare.

Tredje stoppet och sista blev Metro. Som vanligt! Det blev en hel del mat och dricka för Fatti och Bum Bum igen, Ni ska bara veta hur mycket det går åt för oss här. Fast vi äter uta ganska mycket! Men men, man lever bara en gång.
Så idag blir det Sill och Potatis. Så det kommer bilder i senare inlägg! Det tar ju så fruktansvärt lång tid att ladda upp och vi är så hungriga!

Så detta blir allt för nu!

Güle Güle!!!

Buhuuuuu

Nää nu blir jag så jävla sne!!! Det går inte att ladda upp bilder, så jag försöker med de imorn igen...har juh faktiskt grymt mycket bilder att visa nu, å fler lär det bli efter imorn då vi ska på vår nästa bilfärd med en massa roliga ställen att besöka...

aja nu orkar jag inte med blogg.se

så hörs senare eller imorn

Bum Bums "låtsas"födelsedag!


Pojkarna hade gjort så fint. De hade snott blommor från Lovegarden och dekorerat i hjärtan.



Fuat och Musti tillagar en Chateaubriand till Fatti och födelsedagsbarnet.



Vad pojkarna är duktiga där de står på gatan och eldar.



Bum Bum får sin chokladtårta. Men hon ser lite rädd ut. =)



Vacker blomma till vacker flicka (Fatti)



Spänn lite mer va??Fuat som stoltserar med sina mukler???inget ovanligt.
Kanske försöker han impa på Bum bum??



Jaha du Musti, vad står det egentligen på flaggan?



Så här har Apo sina "finbyxor". Hittar inga ord??!



Ja där har ni den fantastiska APO!!!



Fatti



Mr Officer och NattaPatta ...Sötisar



Vem gömmer sig under denna cowboy hatt???
By the way dessa hattar säljs här i Alanya och alla intäkter går till hudcancer forskning om jag fattat det rätt...



Hot Chick



Fatti och Natta i taxi påväg till Katakombe



Taxicahffis och Bum bum....observera att detta är när han kör bilen...tokig



Oj oj nikan rockar på som vanligt



Återkommer snart med fler bilder
 

Puss och kram


Uppdatering!

Då kommer det äntligen lite uppdatering med bilder, vad glada ni blir nu eller hur?
Vi har ju sååååå himla roligt nu när flickorna är här att vi helt enkelt inte har tid med er längre.
Men vi tänker faktiskt på er, och kameran är alltid med vart vi än går. En sådan bra uppfinning tycker jag.

Så nu ska ni få lite blandade bilder på vad vi har haft för oss och i ett senare inlägg så kommer det även bilder från gårdagen med Bum Bums födelsedag!!!



Här är på Kordon, när vi unnar oss en riktigt god och dyr middag (men vi har ju 15% rabatt. Söta grannar man har).



Fattis goda mat, California steak med svampsås. Bum Bum hade likadan fast utan svamp.
(Personligen så var detta den godaste kötträtt jag någonsin ätit I MITT LIV).



Nicoles goda middag, plankstek på riktigt vis!



Natalies underbara efterrätt, glass med chokladsås.



Bum Bums goda tropiska dessert.



Bum Bum med tandpetare i öronen?!?



Fatti får inte som hon vill vid poolen.



Nicole väntar på poolmat.



Bum Bum, ja, hon är bara Bum Bum.








Godmorning

Hej alla glada!!!

Nu ar Bum bum har ıgen efter en liten paus!!! Hade en rolıg kvall ıgar med en smakıg tarta och god mat!!! Forst var det menıngen att vı skulle tıll ett stalle ı narheten, men eftersom alla var lagom trotta efter en hel dag .ı solen sa bestamde vı oss for att stanna kvar pa hotellet och ha en egen lıten fest!!!!! Dar satt vı och pımpla vara drınkar och lyssna pa den skona musıken, da jag plotslıgt far ett ryck och drar med mıg tjejerna tıll Katakombe ıallafall for att dansa av oss ı en halvtımme....

Varfor vı bara drog dıt en kort stund var for att de var dags for fotboll ıgen, samma lag Cesar vs GR!!! Sag ganska morkt ut ı borjan for oss, men sjalvklart vande vı och vann med ett mer poang an GR!!!! YEAH YEAH we are sooooooo good!! 

Sen bara vı hemmat a fattı slangde mıg ı poolen som en avslutnıng pa kvallen.......

Tack for ıgar tjejer jag hade jatte trevlıgt aven om det ınte rıktıgt blev som planerat!!!

aaa jag glomde juh saga att jag fıck ett jatte fınt halsband av the gırls med mıtt namn!!! Nu kanner jag mıg som Carrıe Bradshaw ı SEx and the cıty


Ms. Bum Bum 23 years old

Da sitter Fatti och skriver ett kort inlagg fran hotell receptionen...
Idag firar vi Bum Bums födelsedag da Nicole och Natalie inte kommer vara har nar den egentligen ar. =(
Tyvarr ar det INGEN har da, bara Fatti och Bum Bum. =) Men det funkar det med.

Sa idag har vi som vanligt spenderat hela dagen med att sola och bada pa Okan Tower. Mycket harligt!!!
Sen blev det lite vila pa eftermiddagen och senare pa kvallen god mat pa Cesar.
Fuat och Musti har ju sa lange tjatat om att vi ska ata deras special mat som dom grillar pa plats, sa idag blev det specialiteten...mums sa gott. Sen har ju sjalvklart Bum Bum fatt en tarta och present fran oss.

Sa nu sitter vi och dricker drinkar...förmodligen blir vi kvar har och senare fotboll. Cesar vs. Green River.

Det var allt för nu! Puss och Kram!


Natta säger

Det kommer in en kille nu när vi sitter och äter på restaurangen, skulle tippa på att hans åler är 16 17 nått sånt! Då Natta utbrister:

-Vem FAN är det där??? Han ser ut som pumba!!! Du vet han i Timo och Pumba??
- Hans näsborrar är juh lika stora som hans ögon!!!

Eller:

-Asså det där är en såndär tjej som tror hon är SKIT SNYGG!!! Men det ser juh ut som pottan satt på sinskan när saxen var framme???!! AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa SHIT!!!

Vid poolen tidigare idag

-Asså undra vem som har störst skjärt av dig och mig?
-Jag tror min går ut mer än din!!! 

Denna diskussion hade hon med Fatti.


På hotellet ikväll

-Har jag blivit nån jävla servitris här eller???

En annan sak när vi ska spela kort och alla undrar vad vi ska spela, då hon säger!

-Ska vi spela mor och far!!!??

Vi övriga frågar: Vad är det?

Natta: Ääähh jag vet inte??

En annan:

- Näää asså snart får jag också en bajsrand i trosan, jag så jävla ont i magen...


Återkommer säkerligen snart med mer historier

Goddag!

Nu e jag åter på plats, efter gårdagens fest!!

Ja vart ska man börja?? Tjejerna kom över till oss för att ta en för drink vid 10 snåret. Och efter den drink begav vi oss mot vårat nya favorit hak med dom bästa drinkarna i Alanya!!! KORDON! Där var det som vanligt "happy hour" så det blev Cosmo för mig, Fatti, Natta och Nikan å pröva på Piggelin! Efter vi fått våra 2 drinkar per person tyckte Fatti att det var dags för shots, men inte alla var med på dom noterna. Jag och Fatti drog varsin turkiskpeppar eller ja Fatti hon tog 2.
 
Efter tomma glas gick vi vidare mot The Doors å där var det fet party som vanligt, det är så mycket folk där nu förtiden att man står som packade sillar!!! Men ett bord fick vi iallafall tag på, så där höll vi till. En öl senare beslöt vi oss för att trippa hemmåt men inte var vi färdiga med våra bus...

Hoppa in i en taxi och smed våra planer!? Bomben i poolen på vårat hotell blev det bestämt!! Så när taxi var betald å alla "värdesaker" var bort plockat sprang vi mot den lilla poolen å gjorde bomben...men vart var lilla Nikan?? Jo hon stod bakom hörnet och skratta så hon höll på att kissa på sig så ingen bomben för henne inte!!! Aja vi andra tre klara juh av det själva utan problem.....

Så slutade praktiskt taget vår kväll igår och alla av oss konstaterade att det var en hel lyckad kväll!!!



Klumpisen Fatti spiller ut sin andra drink, det är bara att börja städa!!! (glaset höll)



Å detta hennes städ artiklar...Nu är det iaf rent, mer än vad man kunde se innan!!



Fatti vad håller du på med??? Inte vet jag iaf?? Så ni får gissa som mig! Rolig ser hon ut iaf!!



Vad skrattar flickorna år egentligen?? Kanske kan det vara typ i en rosa skjorta som gled omkring helt själv på The Doors!?!?



Kolla in Nikans ögon....



Ja han med rosa skjortan???Vem var han nu igen!!



?????



Anders verkar inte hänga med Fatti i svängarna?



På stolen å dansar som vanligt!!! Ja de e Nikan ställe



Natta Rockar loss



GUD vad jag älskar den här bilden...därför får den bli stor och självklart sist i ordning då man förhoppningsvis mest!!!!!



Ja nu har jag suttit med detta inlägg i över 2 timmar därför får ni nöja er med detta förtillfället.... Nu har alla kommit till mitt bord å det är dags att beställa middag!!!

SEE YAAAAAA

Fatti beordrar

Nu har Fatti kommit ner å joinat mig!! Vi har tagit beslutet att käka här nere istället!! :(  Detta pga att våra städ dam tar cirka 1,5 timma på sig att fixa till vårat rum?? Men herregud ändå underhåller vi vårt rum dagligen, vi är inte några slashasar!!!

Jo iallafall här sitter vi å pratar med Seppo å helt plötsligt vräker Fatti hur sig: Du måste gå å raka dig!!! Inte ett ord kom från Seppos mun utan istället flög han upp från stolen å bara sprang iväg till Kuafören som ligger bakom hörnet!!! Än är han inte tillbaka, så vi får väl se hur det ser ut om en stund


Redan tillbaka

FAN FAN FAN FAN FAN jag har HJÄRNSTOPP!!!

Kan inte komma ihåg min pin-kod till mobilen?? Vad gör jag nu då? Nån som har ett förslag!!

När jag berättar detta för Fatti kommer hon bara att skaka på huvudet??? Vi hade nämligen en liknande incident förra året med mitt bankomat kort. Vi sår framför bankomaten å det bara e tomt???

Så det här året har hon varit smart å skrivit upp min kod i hennes fina alamanacka. Nästa år blir det alltså att skriva upp alla koder som man här med sig!! Typ Pin kod till mobil, bankomatkort kod, kod till väska mmm ja det var nog det???

HJÄLP jag behöver ju använda mobil jäveln nu

Okej nu e vi här

Måste börja med att jag förstår om många av er har börjat tröttna på vårt dåliga uppdaterande, men det e juh faktiskt så att som ni ala vet har vi juh tjejer här från Svedala då då blir det juh självklart att man väljer att lägga tiden på dom.....

Ja kvällen igår slutade med att jag å Fatti titta på film (PS I LOVE YOU) ååå den var sååå bra. Efter det drog jag och Fuat till restaurangen Angel å drack te å satt å prata med lite vettiga turkar!!!

Klev upp vid 12 tiden å fick beskedet av Nikan att flickorna hade bestämt sig för att dra till stan å shoppa lite!! Självklart hänka Fatti Bum bum med på det tåget. Så vår dag bestod av att pruta, pruta och åter pruta!!! Det är alltid lika spännande å se hur allt slutar när man är å shoppar i detta Alanya! Efter ett tag på stan börja våra magar kurra efter mat, den utvalda restuarangen var Italiensk! Å FY FAN vad god mat dom hade jag tog spagetti Bolgones( hur det nu stavas) Fatti Cannelonie(samma där med stavningen) Natta beslöt sig för pizza, Nikan var inte hungrig så hon trava iväg själv å hitta lite fynd!!

Sen kom vi hem, å inte har vi gjort nå nyttigt bara degat. Lägligt att jag börjar bli hungrig, sla nog be min privata mästerkock laga mig en Spagetti middag med pesto, bacon och parmesan ost!!! Jag tycker det låter lyxigt men det gör förstås inte ni ???

Åter

Ja då var det dags för gårdagens bilder från poolen på Nikan och Nattas hotel Okan Tower.


Fatti och Nikan


Bum bum lyckas få till en sisådär bild


Nu fick man allt till en såndär härlig bild


Andra dagen i solen för Nikan Pikan


Bum bum försöker iaf pressa så gott det går

Ja det var en skön dag!!

Har även idag varit hos tjejerna hela dagen, men nu ikväll ska dom möta upp några arbetskollegor å käkä middag!! Jag och Fatti blir kvar på hotellet, käkar väl npn enkel god middag. Tjejerna ska höra av sig när dom gjort upp några planer, får alltså vänta och se vad som händer...

Nu ska jag gå å titta till Fattii hon har haft en jobbig eftermiddag med ett par besök på toaletten....hoppas bara att det inte är nån kraftig skit sjukdom (hahaha)

Hörs igen lite senare!! eller jag hoppas det

Hallå där

Nu sitter jag här igen å ska försöka få ihop en sumering av gårdagen och dagen, det som vi har hunnit med vill säga.

Vi bjöd Nikan å Natta på middag igår och på menyn stod det Spagetti Carbonara med BACON. Vi bestämde att tjejerna skulle komma vid 8 då vi tänkte att vi skulle försöka komma ut på stan lite tidigare än sist. Och tjejerna dom var i tid men inte maten!!! När jag har varit nere å mött gästerna och vi stiger innanför dörren möts vi av en apförbannad Fatti. - Köket som vi för övrigt har fått utbytt då vårat gamla inte fungera strejkar!!! Och maten är bara halvfärdig. Fatti drar med sig Natta ner i restaurang köket å beordrar folket att fixa ett nytt MUTFAK (kök på turkiska) till vårt rumoch att dom ska laga färdigt vår mat!! Å kom ihåg då att vi har bacon i maten, muslimer äter juhinte det!!! HAHAHHA men hon fick som hon ville, som vanligt!! Sen började drinkarna flöda på, och helt plötsligt var vi åter på Kordon med den bästa live musiken i stan, dock avvek jag (Bum bum) vid ett tiden för jag höll på att stupa av trötthet. Men tjejerna partaja vidare tills små timmarna. Ändå hann jag med Natta när hon som vanligt är helt crazy med sin skämt och allt vad hon nu gör! (bilder kommer å då förstår ni vad jag menar)

Så eftersom jag va i säng "tidigt" igår var jag upp med tuppen idag igen vid 9. Med mitt kaffe kan inte dagen bli dålig. Så vid 11 smsar Nikan mig å kollar om jag har lust att komma till deras hotell å bada med henne, då Natta ligger hemma å är BAKIS!!! thihihihi stackars lilla flicka!!!!??? Man mår som man förtjänar, eller hur!

Klockan halv ett väcker jag Fatti för att dra med henne till OKAN TOWER och en dag i poolen som jag vet att hon har längtat efter. Så hon hoppar upp ur sängen och vi beger oss till NIkan.

Måste säga att det var faktiskt  skit nice att få en hel å ren solbädd att ligga å steka på för en gångs skull!! Där njöt vi fram till 4 sen drog vi hem för en svalkade dusch å nu e jag här!!!

Mr Officer försöker öppna skjortan på Fishman då han har rakat av sig allt hår på bröstet?!? Varför han gör en sådant korkad sak vet ingen? Inte ens han själv?






 Natta vart tittar då någonstans??? Kanske på Officer???




 Jag var bara tvugen att visa denna bild. Då vi igår såg hur 2 föräldrar sitter å dricker medans barnen sover på bordet? Går man inte hem med sina barn om dom e så trötta? Eller skippa ölen?

Så händer det igen! Jag glömmer att ingoa bilden som miniatyr!!! Aja Här har ni mig iallafall, som vanligt med den snyggaste bilden av dom alla ;)

 Natta pimplar sin som hon sa äckliga drink?!? Men inte slutar hon drika för de?? hahaha hon e för skön.. lugna numammor vi alla har läget under kontroll!!! OK

 Detta blev min sista drink igår, en cafe latte på turkiskt vis...dög gjorde den men inte mer än så!

 Den årliga popcorn bilden av  Nikan

 Och såklart Fatti

 Här tar dom 3 musketörerna sin turkiskpeppar shot!!!

 Å så här såg lilla damen ut  efter det svepet


 Fatti var inte bättre hon

 För Nikan var de så illa att hon vände huvudetill...tur att jag slapp den shoten säger jag bara

 Å här har ni dom galenskaparna!!! I den bästa formen NIKAN FATTI OCH NATTA PATTA såklart!!!! PATTA har en alldels speciell bytedelse denna kväll.....var bara tvugen att säga det!!!

Lägger in mer bilder på nästa inlägg, alltså dom från poolen

See YAA dont wanna be yaa!!! Å DE ÄR DAGS SANNING

Än är det inte slut på bilder

.





















Ja som sagt började utflykten med ett besök på donken, å tro mig vi gick där ifrån med 3 papperskassar med mat!!! Självklart tog vi med oss käket upp till kaleö kastle. Med utsikt över hela Alanya njöt vi samtidigt som vi tryckte i oss burgarna....Blev dock inte så långvariga då vi var tvugna att utnyttja våran tid med bilen till fullo. Så efter snabb visiten på slottet drog vi till terassen och klicka till oss några bilder, bland annat där Bum bum ska försöka imitera en grekisk gudinna, lyckades ganska bra...

Efter terassen drog vi till shopping centret Alanyum för att leta efter ett USB minne, men inte hitta vi de där så istället blev det krims krams från nån liten smyckes butik.

Orkar inte skriva så ni får fatta själva vad bilderna ser ut som....

Tack för nu

BYE
BYE



Girls Night Out...Again!

Dagen efter de kommit var vi på en liten utflykt till Corner Restaurant i Mahmutlar där Stefan jobbar.
Det vart en väldigt god middag där. Det blev Köfte med ris och sallad för Nicole. Shish Kebab med ris och sallad för Natalie. Kyckling Schnitzel med ris och sallad för Bum Bum. Slutligen Schnitzel med allting på för Fatti...ha ha ha!

Efter middagen begav vi oss till Metro för inhandling (igen) och efter det hemåt...vi skulle ju festa!
Vi bestämde att Nicole och Natalie skulle komma hem till oss för att dricka lite drinkar på balkongen och sen in till Centrum. Så kvällen avslutades med en tripp till Centrum med en öl på Robin Hood, inget roligt. Så vi drog till Kordon istället, där man inte kan ha tråkigt. Och särskilt inte när Mr. Officer raggar upp oss på gatan. 

Dagen efter (alltså igår) hade vi en utflykts dag. Natalie hade tjatat så fruktansvärt som en fem-åring att hon ville till bergen så det fick bli så. Men först vart det en tripp till McDonalds för att bli normal efter gårdagen. =) Här kommer bilder så ni förstår vad vi pratar om... =)



Nicole och Natalie precis vid ankomst för förfest!



Alanya by night!



Natalie och Fatti med Maracas på Kordon...visst ser Fatti ut som Mamma A?!?



Fatti hoppar framför kameran när Bum Bum fotar.



Mr officer i himlen bland oss tjejer



Ooops blev en stor blid, men skit i det snygg e den iaf!!!
WMCA är det som det rockas till, Fatti ligger lite för Bum bum och Nikan



Hallå där apan, Bum bum försöker få till en snygg pose



Bordet var fullt med drinkar så det fick bli stolen istället...men inte gråter Nikan för det!!!



Natta och Bum bum...Shake it like u never did before



Clownen Nikan



Så kul var den kvällen..hoppas nu bara att denna kväll blir minst lika rolig...

Hörs sen

The Girls Are Back In Town!

Eftersom vi igår lade upp en väldans MASSA bilder (som Ni tjatat om) så måste vi uppdatera ett inlägg också.
Dagen D då tjejerna skulle komma, var Fatti och Bum Bum som vanligt på stranden med oljan. =)
På stranden blev vi "upp-passade" av en SVENSK. Tro det eller ej, men vi hänger inte bara med turkar...eller Jo!
Denna trevliga svenne kom från Norrköping och tilltalades vid namnet Anders. Anders hade under Juni gått en bartender utbildning på ön Kos i Grekland i en månad. Efter denna månad ville inte Anders åka hem så han beslöt sig, att med båt från Grekland till Bodrum och med buss från Bodrum till Antalya och med buss från Antalya till Alanya, bege sig hit för att finna lyckan och äventyr. Han kommer till Alanya med 2500SEK i shortsen, ingenstans att bo och inget jobb och ska överleva i detta Kaos! TUFFT...tycker vi! Han var iallafall en väldigt trevlig prick som bara efter ett par timmar skaffat sig en provanställning på våran Beach no. 3. Perfekt, nu har vi en svensk att prata med där också. =)

Iallafall, efter vårat strandbesök så begav vi oss mot destination Cesar Beach. Väl hemma låg vi väl och vila inte allt för länge när Bum Bum fick ett ryck (som vanligt) och ville bege sig till Kuaförn. Hon tyckte hennes ögonbryn var för buskiga och ville vara fiiiiin när flickorna kom. Så Fatti hakade på och vi gick som vanligt till våra bröder (de är bröder på riktigt) på Sindy Kuaför bakom Green River. Skön promenad dit och ett varmt välkomnande från personalen.
Väl på plats hos Kuaförn beslöt sig även Fatti för att färga ögonbrynen (finns ju inte så mycket att ansa).
Så det blev beställning från Fatti, färgning av ögonbryn, tvättning av hår och föning. Av Bum Bum blev det noppning och färgning av ögonbryn, tvättning och föning av hår. Efter ca 3 ½ timma var vi utmattade och helt klart sjukt snygga (som alltid). Vi gick förbi Anders och Beach no. 3 på väg hem för att inkassera Bum Bums keps och småsnacka lite.
Anders talade då om för oss att han visste att hans vänner skulle komma den dagen från Sverige, och de visste inte att Anders befann sig i Alanya då, så han ville leta upp dem och överaska dem. Good Luck! tänkte vi med ett leende.
Hitta dem i denna djungel. Han frågade oss om vi kunde tänka oss att vara guider men vi avböjde artigt den inbjudan då vi skulle vara på hotellet och vänta in tjejerna.

Efter ett sms mellan Bum Bum och Nicole så fick vi reda på att de var lite sena. Kläderna och sminket var på och håret var ju redan fixat, så vi beslöt oss för att hjälpa Anders iallafall.
Uppdrag: "Find the lost boys"! Hmmm...vart ska vi börja. Leta upp 10 st svenska killar från Norrköping, ny-anlända i  Alanya. Vart kan de tänka sig finnas någonstans? Kanske på skummpartyt på Robin Hood. Vi tänkte att det kunde vara en bra början. Vi begav oss in till Centrum, mot Robin Hood, upp på tredje våningen, och där var dem! Mitt ibland skummet kunde vi skåda 10 st svenska karlar. Mission Completed! Så enkelt var det. =)
Vi tog varsin öl (efter de där drinkarna på rummet och efter den där cocktailn på Beach no.3) och drog hem efter den.

Lagom runda under fötterna beställde vi en Shandy och en vodka redbull i hotellbaren. Nu börjades det....DEN EVIGA VÄNTAN!!! Vi gick fram och tillbaka mellan gatan och vårt bord för att få se en skymt av en Taxi som kom från Okan Towers håll. Men icke. Vi ringde och ringde men inget svar. Efter att inte setts på två månader så var de 10 minuterna den värsta väntan någonsin. Fram och tillbaka, fram och tillbaka gick vi, men ingen skymt av Nicole eller Natalie. =(
Efter att nästan gett upp stod Fatti på trottoar kanten och roade sig när hon ser två gestalter närma sig.
Inga glasögon (så Fatti ser ingenting) så Fatti kan avgöra vem det är hör man bara: - "Hallåååå!!!"
Jiiiiippiiiiiii...nu var dem här. Äntligen! Bum Bum hoppa upp från stolen och vi rusar mot varandra. Såååå sköööönt att kunna kramas med sin nära igen. Vilken underbar känsla att kunna röra vid dem som man pratar med och träffar 100 ggr i veckan. Nu var vi samlade, och allt kändes bra!

Kvällen blev toppen! Vi presenterade våra bästisar för våra turkiska bästisar och de gillade varandra direkt. Natalie och Mr. Officer kom iallafall väldigt bra överens efter mycket prat på MSN Live innan avresan. =)
We think Mr. Officer is in love! ha ha ha ha...så sött!
Vi blev mycket glada för våra vardags presenter vi fått. Men mest av allt maten som Mamma A hade skickat med dem.
Det var skärgårdssill, löksill, 2 tuber Kalles kaviar och BACON!!! I detta muslimland kan det vara gott att unna sig en gris då och då. Bacon var även mycket roligt men inte populärt att visa alla turkar...ha ha ha ha! Go Jesus! Go Jesus!
Sen får vi inte glömma Ahlgrens bilar som de tagit med sig, en påse gick åt under kvällens gång.

Så idag blir det hemlagad Spaghetti Carbonara med riktig BACON (som vi för övrigt ätit till frukost varje dag =) ).

Romantisk dubbel-dejt!

Här kommer lite bilder från våran dubbel-dejt på takterassen med Fuat och Musti!













Bilderna får tala för sig själv!!!

En liten historia...

Det var en dag när Fatti och Bum Bum var ute och gick en promenad, då vi plötsligt hamnade i en väldigt obehaglig situation. Vi hade ungefär kommit halvvägs hem från Centrum som vi märkte att två varelser förföljde oss!
Vi blev genast rädda och började gå fortare. Men ju fortare vi gick, ju fortare flög de fram. De var överallt och vägrade lämna oss ifred! Fatti och Bum Bum sa ifrån men de bara fortsatta trakassera oss!

Det började med att:



Fatti märkte att en av varelserna satt på Bum Bums rygg.

Bum Bum blev självklart väldigt rädd och slog bort den. Men de fortsatte. De var överallt!



De satt i träden...



...de gömde sig i buskarna...



...bland palmerna...



...bakom elskåp...



...i lövträden...



...i återvinnings stationen...



...bakom de buskiga buskarna...



...den ena flög t.o.m fram emot oss...



...de var även på vårat hotell i poolen!

Men till slut så förstod vi vad det var de ville. De ville bara ha en lugn stund för sig själva.
De bad om ursäkt för att de gjort oss så rädda, och fortsatte med sitt.



Det var detta de ville, så där spenderade de sin natt i våran pool!


JA JA JA!!!

Måste nog säga att vi har inte uppdaterat för att våra kära flickor har kommit till stan.. Det betyder att vi har valt att spendera vår tid med dom... men för att ni ska förstå vad vi har haft för oss så ska ni få lite kort....



Fatti på golfbanan



Musti med golfklubban i högsta hugg



Fuat eller Zorro ( Antonio Banderas)



Fatti the lizard



Sötnosen Elosch



Vår kära eviga vän Sait (Stefan)



Speciall beställd middag, tror dom vill att de ska se ut som ett djur?!?!



Å ja dom har IKEA skyltning på gatorna här!



Hotdog



Bum bum påväg ner till stranden



Bum bum skrubbar duschen eftersom städerskan inte gör det!!! Så skabbig den var asså

Kommer snart tillbaka! Ska ladda ner lite ny musik till min kära data

PÖSS



 


RSS 2.0