Dagen är kommen

Yes idag är det bästa dagen på länge... Om några timmar kommer flickorna till oss och det underliga är att man känner sig lite smått nervös??? Men en sådan känsla har jag alltid när jag ska träffa nån jag inte träffat på länge!!! 

Jo nu ska jag berätta för er om nattens aktiviteter. Barbeque på terassen alltså på taket till hotellet. Klockan halv 2 begav vi oss upp med grill tillbehör å mat för att få i oss lite käk i våra tomma magar...men de tog längre tid än vad vi räknat med så vid halv tre satt vi med grillspetten och Fattis underbara sallad å åt med våra bara händer under en bar himmel med levande ljus. Kan det bli mer romantiskt??? thiihi dom e så söta turrarna. När vi beslöt oss för att dra oss tillbaka hade vi ju bara en sak i tankarna Brownien som vi bakat själva och som stod helt ensam nere i restaurang köket. Det var bara att slänga sig in i hissen för att göra den lilla kakan sällskap.

Kom tillbaka till rummet med kakan i högst hugg...men nej tror ni att vi smakar av den??!! Nej så klockan 5 på morgonen ligger Bum bum i sin säng å får ett plötsligt sug å första tanken som dyker upp är BROWNIE!!! Det var bara att kasta sig upp ur sängen å "smaka" på den bruna lilla kakan...Så smarrigt det var.. Klockan hann bli 6 innan jag däcka!!

Å nu idag har vi varit på stranden som vanligt!! Och som ni kanske vet har vi ju börjat med sololja, men inte ser jag nått resultat?? Tror jag är anti solen eller så är det solen som är anti mig? Och som vanligt glömmer vi nått när vi går från stranden idag var det min keps, härromdagen var det vår olja...som tur är har beachboysen tagit hand om min nya keps så jag får gå dit å hämta den senare eller nått.....

Nej nu ska jag bara njuta av alanya ett tag sen ska jag försöka mig på en powernap!!!!


KRAM KRAM

Städning och inhandling!

Då har vi varit på Kipa för första gången. Kipa är ett stort varuhus som inte ligger långt härifrån där de har en massa roliga saker. Ungefär som ÖoB när man kommer in, så där stod Fatti och Bum Bum och snokade i 10 kr avdelningen.
En del skit blev det men det var nödvändigt skit. =) Som alltid!
Men varför vi promenerade dit var för att införskaffa oss ingridienser till Fattis brownies. Japp, det blir efterrätt efter grillningen på takterassen inatt. Måste även påpeka att Fuat köpt 1kg lamm kotletter och ½kg kyckling filé.
Smaskigt ska det bli. Så det blir grillat med pasta sallad och brownies med grädde till efterrätt.

Anyway, efter Kipa (där vi köpte Mr. Muscle) blev det storstädning i badrummet. Bum Bum stod med svampen i högsta hugg och skrubba medans Fatti var asisstent. Men rent (någorlunda) är det nu iallafall.
Så Nicole och Natalie kanske vågar gå på vårat dass imorgon. =)

Nu är det dags för kakbakning, så vi har inte tid med er

Glädjeyra!!!!

Måste bara få uttrycka vår glädje över att våra sötnosar Nicole och NattaPatta kommer imorgon!!!!!Yeah Yeah baby!!! Okej om man ska vara helt korrekt kommer dom torsdag morgon cirkus klockan ett till vårt kära hem Cesar Beach där dom ska få en super god middag, som dom självklart har fått äran att förbeställa, kan det bli bättre....näää skulle inte tro de va!!!

A måste juh bara säga att det tog Fatti ungefär 3 timmar att komma upp å ta sin efterlängtade dusch som hon skrivit om. Å nu då när hon är uppe är jag nere..som vanligt, men snart ska jag upp igen. Städa måste göras när man får fint besök från Sverige, å ja jag ska tvinga Fatti att hjälpa till. Här är ingen som ska ligga på latsidan inte!?! Ni kanske tror att vi bor på ett hotell där man har en "cleaninglady" som ska städa (missuppfatta mig inte nu, jag kan städa själv) iallafall var tredje dag och att de ska vara rent efter att hon varit där. Men NEJ så är det inte, visst vi får nya handdukar (efter tjat) och lakan å sånt men inte f'n kan damen skura golv???!! Vi har ju lagt märke till att varje gång vi kommer ut från vår trevliga dusch och kliver ut på golvet så är fötterna lika svarta som dom var innan, och det är inte TAMAM!!! Så det är därför vi måste fixa i ordning nu innan tjejorna kommer!!! Men det gör vi med glädje bara det finns lite musik i bakgrunden!!!

Vi kommer väl glida omkring där uppe som dom gör i askungen filmen, dock utan några söta djur som hjälper till!!!


Nu måste jag fixa lite andra saker men jag återkommer snart med mer info om kvällen......mohahahhaha

Missing person wanted!

Vi vet att du läser bloggen. Men frågan är vart har du tagit vägen? Hoppas du inte fortfarande är sur på oss för att vi skrek på dig att du stulit våran credit på telefonen inför hela Cesar Beach. Gud vad vi är elaka.
Vi vet att du är "upptagen" med att hitta en fru.
Men vi är dina fruar som aldrig skulle lämna dig!
Vi saknar dig Korban, kom hem! Du vet vart vi bor, vi väntar!




Korban vi SAKNAR dig!

Beach no. 3

Då har vi för ett tag sedan kommit hem från stranden. Bum Bum gick raka vägen till sin bästa vän duschen, medans jag sitter här och drunknar i min egen svett och stinker turk. Ha ha ha ha! Nu blir Mamma A glad igen när jag "blottar" mig för alla om hur äcklig jag är. Kan tillägga att jag lämnade en fart-rand i toan också efter morgonens besök på dasset.
Ha ha ha ha ha, jag döööör av garv. Jag är ju bara för rolig!

Vi gick iallafall till stranden idag, tidigare än vanligt. Har inte sovit alls mycket i natt, kanske därför jag flummar.
Nej, kom i sängen runt kl. 07.00 då jag och Musti satt på balkongen och drack te och åt chokladkakor.
Gott var det iallafall! Man var ju tvungen att hålla honom sällskap då han inte ville gå och lägga sig, då någon sparkade honom på benet igår på fotbollen. Vem är det som spelar ful fotboll? Jo, Boss Remzi från Green River, of course!
Han hade tydligen uttryckt sig med en elak kommentar riktad mot mig igår också, då jag hejade som bara den på Cesar Beach! Så nu är han inte med på min kompislista längre....Remzi struken. Check!

Kan tillägga att om jag fattat vad han sa på turkiska (den fega uslingen) så hade jag gått in på plan och "nitat den jäveln", som Mamma brukar säga. =)

Men tillbaka till stranden. Idag har vi legat och pressat båda två, med olja. Mycket bra och inga brännskador är synliga.
Bum Bum klagar att hon inte fått färg men jag tycker hon ser ut som en ljus pepparkaka, medans hon tycker jag ser ut som en chokladkaka. Så fort det går förbi någon äcklig liten snövits vit människa säger hon:
-"Fatti, är jag så där vit? Visst ser jag ut så där...etc", fast jag är iof likadan om det går förbi en valross i en för liten bikini:
-"Bum Bum, ser jag ut sådär? Hänger fläsket över så där...etc". Och båda får ju alltid svaret av varandra:
-"Nej, du är underbar!" Visst är vi snälla mot varandra.

Vi beslöt oss iallafall imorse att bege oss till Carlos, där det alltid är bra service och GRATIS solstolar, vilket är viktigt!
Allt som är gratis suger jag och Bum Bum i oss som om det vore hallonsaft.
Men vad har man annars turkiska killkompisar till om dem inte är där för att utnyttjas...ha ha ha!
Nej, var snäll nu Fatti. Hur som helst så blev det stekning med varsin bok nere vid vattnet. Bum Bum hade en trevlig granne bredvid sig också som lekte någon jävla PAPARAZZI. Den jävlen fotade oss innan han stack iväg med benen på ryggen, då vi börja ifrågasätta om han tog ett foto. Svaret blev bara -"Solly, No engles!" Den jävla turken kunde ju inte ens snacka. Men det som gjorde mig mest irriterad var att han var så jävla FUUUUUL!!!!!!
Nu har jag svurit väldigt mycket i detta inlägg och det ber jag om ursäkt för. Nooooooooooot!

Så Bum Bum har nog tuppat av i sin säng, i sitt rum med AirCondition. Och jag ska nog gå och göra likadant.
Tuppa av i min säng, i mitt rum utan AirCondition. Men jag har balkong dörren öppen, med alla älskade barn (ironi)

Första bloggpausen!!

Eller det kanske inte är helt sant! Har ju faktiskt hänt förut att vi inte bloggat på en hel dag.... Och på ett sätt har jag faktiskt saknat att inte få skriva några rader. Varför vi inte har skrivit något är för att datan inte fungera på hela dan igår, jag trodde på allvar att nått litet pucko här hade pajat sladden till datan. Men saken var den att den blivit för varm, den står juh typ på hela dagarna så det kanske inte är så konstigt...

Nog om det. Då ska man väl berätta om gårdagen som inte var så händelserik.

Dagen startade vid 2 tiden,då vi begav oss med släpande fötter ner mot restaurangen för att få i oss frukost. Fatti tog den kända tonfisk pizzan och jag stod för turkisk menemen. Allting gick ner men det är juh inte ovanligt. Planen var glassa vid poolen, men den planen gick i kras då Stefan (Sait) dök upp. Alltid lika trevligt att ha han som sällskap....Resultatet efter hans besök blev att vi lovade att åka och käka på hans restaurang i Mahmutlar.

Efter ett himla tjat från Fuat om att han ville ha färskt salt vatten till sitt ursäkta äckliga sår gick vi ner mot stranden och bestämde att vi skulle ta en strandpromenad på samma gång. Det blev en härlig liten prommis längs med strandkanten med ett stopp hos Carlos som alltid har nått konstigt att säga...

Väl hemma igen hoppa Fatti ner i poolen och svalka av sig, jag däremot tänkte att det skulle sitta bättre med en dusch. Men tänkte att först kan jag juh hålla Fatti sällskap. Så där stod jag vid poolkanten å prata med henne då Evrim går förbi å vad gör han?? Det kan juh inte vara svårt att gissa, puttar såklart ner mej i poolen med kläder å allt.... Inte för att jag tyckte de var kul men alla andra garva ju....

Aja drog upp och dusch av mig skit vattnet (gillar inte pooler som sagt eller iaf inte hotellpooler där alla barn kissar) för komma ner lika snabbt då magen ville ha mat!! Ja vi var tvugna att käka mellanmål då vi inte skulle till Stefan förrän halv 11... 

Efter lite plockande å städande blev klockan halv 10 å vi bestämde oss för att gå ner å ta EN drink innan vi skulle på vår lilla res...Men hur tror ni det slutade jo 3 Strawberry Daquries var innan pickup service var här....Fatti var lagom rund om fötterna och jag var inte långt efter....Special beställd mat och 5 drinkar senare var klockan dags för fotboll... Cesar möter Green River kan det bli mer spännande...Äntligen skulle jag få se den matchen jag tjatat om såååå länge....

Såklart hejja vi på Cesar och det gjorde vi rätt i då slutresultatet blev 11-6....tack vare vår cheerleading!!!!!
Var hemma vid 4 å då var det poolen för alla spelare (kanske därför också jag inte gillar pooler då svettiga turkar badar av sig sin odör där.) Sen var det dags för sängen, men tror ni man somna...Nää tröttheten går juh över å piggaberta vaknar till liv....Somna kanske vid 6 å gick upp som vanligt vid halv nio tiden idag igen....

Ja hoppas att jag fick med allt annars Fatti till att det kommer upp sen.....

Nu är det dags att vila händerna lite

PUSS

Fatti å Bum bum smarta idér!!!

Nu har vi tänkt här i några dagar och kommit upp med den smartaste affärsidén nånsin.....Det finns dock ett problem vi behöver någon som går in ekonomiskt för oss, efter som vi ännu inte hunnit tjäna några pengar på bloggen.... Lovar att betala tillbaka så fort stålarna börjar rulla in...!!!

Oj det kanske är bra om man talar om vart kosingen ska gå till???

Jo ni det är ju så här att det finns inte en enda bar här i alanya där det jobbar tjej ( eller jo det finns men tyo på ett ställe). Så därför fick vi den briljanta idén att köpa upp det största discot här nere, alltså Bellman och göra det till en "Coyote Ugly" bar.... Det skulle slå fett här nere...

Tänk själva en bar på över 15 meter med tjejer som dansar och har makten över alla som är nere på golvet å så fort nån beställer vatten drar man igång barndvatten slangen!!!! hahaha

Återkommer med mer ingånde info....

Tack på förhand


Jaha!

Då var det Fatti som ska göra sitt dagliga inlägg. Har haft en riktigt trevlig dag i poolen (barn-poolen).
Vi har lekt för fullt med Mr. Officer, och jag tror inte längre att han är arg på mig! Fast det lär ju vända ganska snabbt, så som vi håller på!

Vi har iallafall byggt torn med våra kroppar på Officers axlar. Ska lägga in lite fina bilder i slutet.
Annars har vi inte gjort så mycket idag, mer än att dricka Strawberry Daquiris (alkohol) i poolen. *Mysigt*

Nu får ni lite bilder - de säger ju att bilder säger mer än tusen ord! =)



Fatti och Bum Bum i poolen - glassigt!



Musti ska jävlas med Bum Bum och lämnar aldrig oss ifred.



Fatti, Mr. Officer och Bum Bum avnjuter varsin Daquiri i poolen (Officers utan alkohol of course).



Yunus på Fatti och Fatti + Yunus på Mr. Officer.



Emre - våran personliga springpojke vid poolen. =)



Fatti och Bum Bum avnjuter sina Daquiri no. 2.



Mr. Officer glassar vid pool kanten.



Yunus på Bum Bum och Yunus + Bum Bum på Fatti.



Bum Bum och Mr. Officer busar i poolen.



Mr. Officer är Fattis personliga pool-taxi!


Det var allt för nu, och kvällen den ska vi tillbringa på Burger King! Ha ha ha...fett gott med hamburgare!!!

No youtube

Nähä visst kan jag söka runt på youtube, då jag fick en speciell adress, men inte fan (ursäkta ordvalet) kan jag logga in å lägg upp videor till er.... Kan de bli mer typiskt??

En annan sak som jag hörde imorse av några andra gäster här på hotellet var att det har dött tre männiksor? Som jag förstod det på skumpartyt på Robin Hood!!! Jag har försökt att kolla på nätet, men har inte hittat nått info om detta??? Är det möjligtvis nån som kan ge oss nyheter om denna händelse?

Nu ska jag äntligen få hoppa ner i poolen. Men första skulle Fatti upp å som hon sa slänga ut en KORV!!! Hon är ju för skön asså....


Hej på ett tag


PS. Mamma M jag tycker att det ända bilder vi lägger upp nu förtiden är på vår "´vardag" så inge mer tjat om det nu!! TACK DS.


Back on track

Eller nått sånt.....Japp såklart är det Bum bum som är vaken, och som alltid sen klockan 9..... Idag är det riktigt skönt här, vinden har hållt i sig ända sen igår. Inge svett här inte!!!!

Ja fotbollen igår var jätte tråkig. Holland påstod att dom alla spelade fotboll hemma och i samma lag???! Men hallå vaddå när dom var knattar? Så istället för att titta på en massa svettiga killar som springer omkring å jagar en boll så terrade Fatti Mr officer som var målvakt åt holland, jag satt självklart bara å skratta...Det är nämligen så att Fatti och Mr Officer har en dispyt för tillfället, om vad?? Jag har hört att det handlar om en "bortlovning" haha, kan inte gå in på det närmare!!!

Så när vi äntligen kom hem så blev det sängen bums! Klockan var ändå runt 4 så att jag gick upp så tidigt som jag gjorde är ganska duktigt!!!

Idag blir de poolen för oss då Fatti har ett möte på msn....kanske att man kan få sin första titta på nykomligen i famlijen då!!!

Jaja vet inte vad jag ska skriva mer så här har ni några bilder ifrån gårdagen.

 Bum bum pillade lite med stenarna på stranden när hon var uttråkad å se vad hon åstakom för mästerverk......Fatti tycker dock det ser ut som något helt annat!! Går inte in på vad..?

 Bum bum i spanings position

 Fatti redo för kort...klick

 Kanske lite färg har man fått iallafall

 Detta är nog inte en rättvis bild, men iallafall så var vågorna väldigt höga igår

 Kanske kan ni se här

 Tror ni inte att det sitter en galen gubbe å fiskar precis i strandkanten.. Fatti skriker på han varje dag!!

 Resultatet på Bum bum efter att Mewran trixat

 Fatti efter makeovern

 Om jag minns rätt så hette den danska flick Jasmine, jätte söt å jätte fina flätor gjorda av Fatti

 Denna utstyrsel tänkte Cetin ha på sig i Matchen, men det satte Fatti stopp för. Tur va de, annars hade vi nog skrattat tills vi svimma...

 Fuat flyger över fotbollsplan å landar lagom framför Fattis kamera



Fatti är trött på att alltid få så dålig plats så hon beger sig uppåt......eller så leker hon bara apa, det brukar hon va bra på................hon e för söt

Nej nu är det dags att väcka Fatti till liv...Aaa glömde säga nu vet jag hur man kan komma in på youtube i detta land....ska försöka ge mig på en uppladdningg av en film nu. Får väl se om det fungerar???


KRAM TILL ER ALLA FRÅN  bumbum


Då var det bara Fatti kvar!

Då var det bara jag kvar just för tillfället. Bum Bum drog precis iväg med Fuat, Halim och någon annan till fotbollsplanen.
De ska spela biljard innan och jag var inte så sugen så jag kommer efter med resten av packet strax!
Så ikväll har det ännu en gång blivit lungt. Vi väntar på att festa till det rejält när tjejerna kommer....ha ha ha!

Fatti och Bum Bum har precis blivit ompysslade av en söt liten turk/dansk pojk vid namn Marwin.
Han var här med sin familj på semster och åkte för 10 min sen hem till Danmark igen =(
Tråkigt när man precis fått kontakt, så ska han lämna oss. Måste tillägga att han är ca 10 år. =)
Men inte gör det oss någonting, ju yngre de är ju coolare blir vi i deras ögon....ha ha ha ha!

Jag gjorde även två underbara inbakade flätor på hans syster. Bilder kommer senare eller imorgon!

Nu måste jag hoppa in i bussen som tar mig till fotbollen.

På återseende!!!

hej där

Allt fint med er??? Här ligger landet lungt...jätte skön kväll, sval med vindar....det händer inte ofta kan jag lova...
Har bara varit på stranden idag, kom hem drog till metro med Fuat och Halim.. Det har börjat sina i skåpen hemma så påfyllningen var nödvändig.... Så till middag blev de köttfärsfylld paprika med ris, jag diggade det fett men Fatti tyckte väl si så där....men å andra sidan gillar jag för det mesta Fattis mat.

Efter middag och fortfarande pratar vi me Natta på msn, alltid lika kul att snacka med henne...man får leta länge efter en roligare person än henne kan jag lova...

Nu sitter jag som vanligt i restaurangen å bara är...väntar på att klockan ska bli halv 2, då är det dags att agera cheerleaders igen...Holland möter Cesar Staff...svårt att säga vem som vinner men självklart håller jag på våra killar!!!!!

En sista sak jag måste tillägga!!! Inte bara till våra kära mammor utan till alla som har kommenterat vårat festande!!!
Det är ingen som har sagt typ: Tjejer vad bra att ni har tagit det lungt å bara njutit av livet utan ALKOHOL!!!!! Vi  har blivit värsta torrbollarna, eller så kanske vi har sparat oss tills våra favoriter kommer ????

Nej  men det är väl typ nu som man verkligen börja känna av att man faktiskt ska ta sin semster på lite allvar å varva ner lite!!! Å de e precis det vi gör nu!

Natti Natti

Kvällen eller rättare sagt natten slutade med skön sång från Elosch, en poserande granne AKA fisken och tavla...som Fatti redan stoltserat med i det tidigare inlägget... Ja ja jag vet att jag loosa men faktiskt så vann jag över mästaren här på hotellet precis nu innan jag gick upp till rummet, så de sa!!!

Så nu sitter jag här i min lilla hörna på balkongen å myser av den friska luften å den mörka utsikten innan jag hoppar i säng... Det blev faktiskt himla bra efter våran lilla om möblering, så nu ska ni få se resultatet, och självklart resten av kvällens bilder.



Elosch rockar på till musik



Men till slut lackar hon på Fatti å ska ge henne en smäll
(bilden är ju sååå jävla klockren)



Så här såg det ut igår vid 23 tiden när vi nästan var klara me flyttandet



Tavla



Han tror han e cool som bär solglasögon mitt i natten....FISKEN



Och här sitter jag just i denna stund...mysigt right!!!


Tror nog jag ska bege mig mot sängen klockan är ju trots allt 10 över 3

God Natt

ps. fick just höra att en av hotell killarna har krockat med bilen, men att allt e bra under omständigheterna...tack för det!!!!!!

PUSS

                                                                                                                                                                       

Never Ever!

Ha ha, Bum Bum skrev att hon skulle spöa Fatti i Tavla. Never Ever!
Jag slog henne med 5-4, så det så. Nu är det jag som är drottning över Tavla.

Har faktiskt spöat henne varje gång nu på kort tid, vet inte om hon glömt hur man gör eller om hon helt enkelt spelat för mycket med turkarna! Får se nästa gång vem som vinner! =)

Nu blir det promenad med Musti. Bum Bum sitter och spelar Tavla med Ofiicer för att få upp självförtroendet igen! =)

God natt // Fatti

Tidsfördriv

Tavla best til 5....Alltså backgammon, de har blivit nya Gin Rummy. Vi har ju tappat bort reglerna för det och inte heller hittar vi nya på nätet??? :(

Så om det finns nån snäll själ där ut så får ni jätte gärna skicka nya regler till min mail.( fråga om ni vill ha adressen).

Jaha nu verkar de som att Fatti har tappat bort sig själv???? Måste nog leta reda på henne, för jag måste ju spöa henne i tavla!!! hahahahahaha


Friday Night Is Here!

Då var det "äntligen" Fredag kväll i Alanya. Klockan är i lokal tid 23.00 och Fatti och Bum Bum sitter i soffan efter att precis ha kommit hem. Nu har vi efter ca 3 veckor besökt Green River pågarna på plats.
Efter våran härliga strand dag med Apo igår så lovade ju vi honom att vi skulle komma och äta middag där idag.
Och är det nånting som Ni redan borde veta så är det att om Fattibumbum lovar något så håller vi det.

Så det blev riktigt god mat idag, lagad av Figo of course. Det blev plankstek för Bum Bum och Mixed Grill för Fatti.
Nästa gång vi gör ett besök på Green River så blir det plankstek för Fatti. Hon var lite smått avundsjuk att Bum Bum fått en så god bearnise (nu har vi dividerat i 5 min hur det stavas, och detta blev resultatet) så Fatti vill också ha riktig "sås".

Så nu sitter vi i soffan och försöker medans vi gör ett inlägg lära Fuat och Musti hur man dansar i Sverige.
Som Markoolio, hur annars! Det blir dans steget running man, ett ben bak och pusha framåt. Ni vet vad vi menar.
De garvar så att de nästan dör, men det bjuder vi på =) men tills tjejerna kommer så kanske det fattat hur man gör.
Musti ser ut som om han åker skidor när han försöker och Fuat ser ut som han gör en "River Dance".

(Nu är Bum Bum så snäll att hon ska gå till Market och köpa vatten och glass till Fatti...eeeh Fatti Bum Bum, have another cream cake).

Vi vet dock inte hur vi ska spendera resten av kvällen, men vi kommer säkerligen på något skoj.
Fatti har iallafall lust med en promenad, om inte Bum Bum vill med får man vänta tills Musti slutat.

Puss å Kram // Fatti och Bum Bum

Kändis Status

Na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na la la la la la la la la la la la la la la la la la na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na la la la la la la la la la la la la...

Vi har fått kommentar från Kenza. Japp, det är sant! Av Kenza som ligger 2:a på bloggtoppen i hela Sverige!
Sug på den Ni!!! Ha ha ha ha ha

Puss å Kram // Kändis brudarna

Söndag 28 December 2008 - Söndag 11 Januari 2009

Fatti is back in buisness. Och NEJ, jag har inte sovit fram tills nu. Jag har varit vaken sen kl. 11.00.
Hunnit med både Pasta Carbonara (utan bacon) till frukost, sökt lite på internet och gjort klart Bum Bums blogg inlägg med bilderna. Guuud vad roligt att titta på, eller hur?!?

Nu är iallafall Bum Bum uppe och tar en siesta denna underbara dag. Otroligt bra väder! Solen steker men vinden blåser kalla brisar precis när man blir så där extra varm. Perfekt!

Så nu har jag iallafall hittat en present till Bum Bum när jag vart så effektiv och kollat runt på Turkish Airlines hemsida.
Lovade henne med både tummen och lill fingret här om dagen att vi skulle fira Nyår i Turkiet.
Aldrig i livet att jag ställer in julafton och juldagen med Mammas underbara Kalkon...No way! Nyår blir perfekt.
Så detta är vad jag hittat!

Söndag 28 December 2008 kl.14.00 Stockholm, Arlanda - Istanbul, Ataturk
Söndag 28 December 2008 kl. 18.25 Istanbul, Ataturk - Antalya

Arrival:  Söndag 28 December 2008 kl. 21.45

Söndag 11 Januari 2009 kl. 10.30 Antalya - Istanbul, Ataturk
Söndag 11 Januari 2009 kl. 13.50 Istanbul, Ataturk - Stockholm, Arlanda

Arrival:  Söndag 11 Januari 2009 kl. 16.25

2 veckor under Nyår! Bara Fatti och Bum Bum för endast 7.455 SEK (3.727,50 SEK per person).
Väldigt billigt, och boende med mat är ju i princip gratis! =)

Så nu vet Ni Mamma A och Mamma M, vad Fatti och Bum Bum önskar sig i Julklapp!!!

Puss och Kram!

Najsibajsi

Alanya 2005



Diggar denna bild till tusen



Hahaha Jessie



Någon(nämner inget namn) klappa till Bum bum så hon börja blöda ;)

Alanya 2006



Bum bum och Fatti



Frida



Frida, Natta, Bum bum och Mia



Fatti i sin ryska varjant OLGA

Alanya Maj 2007



Fatti i sin vanliga position - a la toalett



Boss Remzi och Ms. Fatti



Apo dansar som vanligt varje år Michael Jacksons - Billie Jean



Fatti och hennes älskade hund Buddy... You will be missed!



Bum Bum med ett akvarium Strawberry Daquiri



Bum Bum får vårat "klubb" namn inprintat FOREVER!!!

Alanya Augusti 2007



Natalie och Apo vid ett kärt återseende



Nicole dansar som vanligt på bordet, här med Mehmet från Green River



Bum Bums födelsedag och flickorna firar på Green River



Här får Bum Bum födelsedags tårta från våra söta bröder



Fatti och Apo underhåller - "I'll take you to the Candyshop..."



Jessie har införskaffat sig en ny hatt i form av en vattenmelon =)



Hela gänget på Kareoke baren Katakombe



Våran älskade Natalie...ha ha ha



Vet inte vart kära Nicole får allt ifrån...men inte är det vatten iallafall =)



Visst ser det underbart ut! Bum Bum med en kall Efes på beach no. 3



Var bara tvungen att lägga upp det här kortet. Vi är ju så jäkla läckra. Många strawberry daquiris blev det denna kväll, men det värsta är att klockan är bara ca 21.00 här.
Ni märker även att vi håller mobilerna i handen...för att ringa våra mammor...ha ha ha ha ha!!!

Fan vad jag är uttråkad

Lalalalalala vad jag har tråkigt nu.....sitter bara är som en jävla datanörd å glider runt på nätet!!!! Kan ju va ganska skönt de me, men inte just nu....För just nu vill jag till stranden å bara surfa omkring på madrass....

Eller ska man kanske hoppa ner i poolen???Nä inte det heller för nu är det bara en massa skitungar som kör bomben och då går det inte att få nån ro!!! 

Ååå fick just världens idé....Tror nog jag ska lägga upp dom roligaste bilderna från turkiet nånsin....detta gäller alltså alla 4 år...Japp tjejer akta er, för nu ska jag ge tillbaka på alla kort ni lagt upp på nätet på mig..Mohahahah

Så det blir JAG min ISKAFFE och FULA BILDER

Fan vad kul jag ska nu


WakiePakie

Yes, vaken de har jag varit sedan 9. Somnade tidigt igår som Fatti skrev....riktigt skönt! Men natten har varit ganska jobbig då jag har vaknat 4 gånger. Har det inte varit för varmt så har de varit för kallt!!! Plus att jag vädrade rummet igår å då verkar det som att en familj med myggor har bosatt sig i mitt rum...Under natten har jag fått kanske 5 nya bett, å jag lovar att dominte är nådiga...kliar det är bara förnamnet...

Dagens Meny??? Inget står på den än så länge, men nått hittar vi alltid på. Tänkte låt Fatti sova tills hon vaknar, då jag såg i det tidigare inlägget att hon måste varit uppe ganske länge!

Vet inte vad jag ska skriva så jag återkommer senare istället


Fatti is signing out!

Hej alla glada natt människor!

Nu är kl. 02.00 turkisk tid och Fatti är fortfarande vaken. Bum Bum har jag inte sett på ca 1 ½ timme nu. Tror att hon sover, men jag är inte säker. Ska strax upp till rummet och hämta min sandaler då jag och Musti som vanligt ska ut på natt safari. Vi brukar ta en tripp ner till "gymmet" på stranden (är mest som en lekpark) och skratta åt varandra, och avsluta med en promenad till bron ca 500 m bort, och tillbaka.

Idag har vi inte gjort nånting alls. Som ni redan vet så var vi ju på stranden mestadels av dagen med Apo.
Sen skulle vi ju säga hej då till Lenka. Men vi MISSADE henne. Hon skulle åka kl.18.00, och så jävla OANSVARIGA som vi är kom vi ner till receptionen 18.05. Då hade hon redan åkt. Men vi träffade henne faktiskt på stranden, så det var inte helt oförskämt. =(

Sen hade vi planer på att gå ut idag, men kände att våra trötta semester kroppar ville hellre stanna inne på balkongen.
Så efter att Bum Bum fick en briljant idé om att flytta ut en av våra tre soffor på balkongen så lekte Fatti arbetsledare.
Så numera har vi en riktigt fin myshörna på balkongen med en bäddsoffa (om nån känner för att sova ute) där vi tillbringat kvällen med Shandy, drinkar och Tavla (Backgammon).

Så nu sitter Musti och tjatar så nu måste jag SIGNA OUT!!!

Take Care for now!

Puss // The One And Only Ms. Fatti

Dagens foton!



Kärleksparet Fuat och Cetin



Skrubbning innan massagen är en väldigt viktig detalj i Hamam



Sist väntar massagen....Musti ger en ryggmassage på Fuat


Till nått helt annat!!!



Fatti kladdar som vanligt med maten....här med grädde från iskaffe på snoken



Apo brände näsan så Fatti smörjde in den med solskydd



Det finns hopp för oss att flytta hit...Fattis BIL är redan här!!!









Torsdag

Gårdagen slutade med elavbrott i över 1 timma. Runt kl. 02.00 igår (eller imorse) så åkte vi med Fuat och grabbarna från Green River och tittade när de spelade fotboll. Var trevligt, Fatti och Bum Bum satt mest och snacka skit då Apo inte spelade så hade vi ju ingen att skratta åt. Efter matchen så drog vi hem, och bussen släppte av oss vid stora vägen.
När vi börjar promenera de långa 50 m så märker vi hur svart det är. Ja, hela området är släckt p.g.a elavbrott...IGEN!!!!

Vi börjar sakta gå över vägen hand i hand, Fatti, Bum Bum och Fuat. Tror t.o.m att Fuat var lite rädd.
Fatti och Bum Bum börjar som vanligt skrämma upp varandra med att det är som i filmen "I Am Legend" med Will Smith och att det ska komma en massa blodtörstiga zombier och äta upp oss. Så sjuka är vi.
Fatti får smått panik och börjar små springa. När hon kommer till pool området på hotellet så hoppar det ut en jävla turk från busken och attackerar...MUSTAFA!!!!! Fyyy, vad elakt! Bum Bum och Fuat tycker iallafall det är jätte roligt!

Beger oss upp till rummet genom trapporna då hissen inte funkar. Med oss får vi sällskap av Fuat och Musti som ska ha Hamam hemma hos oss. Japp, det är massage time kl. 03.30 i rum 15 (OnBech).
Fatti och Bum Bum är som vanligt hungriga och ber dem ringa efter kebab till oss. Vi beställer varsin Döner Kebab med sallad och ost, och den ska vara utan blad (i detta land får man blad i Döner Kebab).
Ca 30 min senare och en tripp till tvättstugan för att hämta tvätten, där Emru IDIOTEN skrämmer slag på Fatti IGEN, så kommer kebaben. Vi har fått varsin Döner Kebab UTAN sallad, UTAN ost med EXTRA blad.
Tror inte ens att Turkarna förstår varandra när de gör en beställning på Turkiska....

Efter Kebaben blev det iallafall bums i säng och hela dagen idag har vi spenderat på stranden med Apo!
Yes, vi har haft så himla roligt att det går inte ens att beskriva. Alla som träffat Apo förstår vad vi menar. =)
Så vi har bjudit honom på lunch och cola och han var mycket tacksam för det! Så nu har vi varsin FREE cocktail inestående på Green River. Allting i det här landet går ut på tjänster och gen tjänster, vilket är väldigt bra!

Så nu om ca 1 timme ska våran kära vän Lenka åka hem till Tjeckien igen! Så det blir ett ledsamt farväl från oss.
Men innan så ska Fatti göra en is-kaffe till Fuat och Bum Bum!

Puss å Kram å Nyp i stjärten!

The Fatti is back in town!

Yes, mina kära läsare. Jag lever. Jag bara tyckte att jag skulle köra en riktig Fatti dag idag tills jag vaknade.
Dock vaknade jag av utav att jag grät =( Nej det har inte hänt något. Men jag hade en riktigt otrevlig dröm om att någon hade stulit mina Döskalle örhängen som jag inte hittade innan vi åkte ner.
Trots att jag vänt upp och ner på hela rummet så har jag inte hittat dessa. Och nu har det blivit verklighet för mig att jag kanske aldrig mer kommer att få se dessa. Och då gråter jag!

Men Bum Bum berättade precis för mig att Elosh (Uncles dotter) fyller 1 år idag. Detta måste ju firas!

Så Fatti och Bum Bum ska snart ut på äventyr för att hitta någon fin present till henne.

Kanske något rosa från Fattis sida =)


Nej, vi kommer tillbaka med mer info senare och kanske en fin bild på Elosh! =)


PUSS


19.34

Det är vad klockan är här just nu....Å det roliga är att jag har inte sett Fatti sedan igår kväll vid 1 tiden skulle jag gissa på...Lugna nu vi är inte osams, vi har bara gått om varandra hela dagen.

Efter mitt förra inlägg drog jag till stan med Fuat han ville ha smakråd då han skulle köpa nya skor och snäll som jag är förljer jag med. Det blev ett par Converse Nike riktigt snygga faktiskt, han var även tvungen att köpa en tröja då han inte hade nått rent eftersom det inte har gått att tvätta. Det slutade på en enkel vit t-shirt. Generösa Bum bum bjöd på glass i värmen och så tänkte vi varför inte vara hurtiga å ta en promenad, men det ångrade vi fort och hoppade in i en taxi.

Väl tillbaka på hotellet gick jag å tog en tupplur tills nu, och då emellan denna tid då jag har varit borta har Fatti varit vaken men somnat igen...Så nu sitter jag här igen å har beställt en pizza. Fatti hade tydligen slagit till på en döner kebab lite tidigare, så hon var inte så hungrig nu...

Till nått helt annat.....idag blir det tvätt time, skulle gissa på 5 maskiner. Ja vi förbrukar mycket kläder här.Men å andra sidan är vi väl likadana hemma...

aja nu ska jag äta

Smaklig måltid Bum bum

Tack så mycket!!!

Fatti sover forfarande

Ja nu är klockan 15 här och Fatti sover fortfarande, snälla jag sa att jag tyckte hon var värd en lång sömn...Så nu sitter man här som vanligt å bara observerar allt folk som kommer å går....det är faktiskt ganska intressant. En sak som jag alltid tänkt på är dessa byxor som dom oftast "gamla" gubbar bär här...det ser nästan ut som att dom har lagt en korv i byxan och att den gör att dom hänger så mycket :) svårt att förklara hur dom ser ut, får försöka få till en bild...lycka till säger jag till mig själv, ska jag be nån gammal turkisk gubbe om att få ta ett foto???

Jag vet att jag sa att jag skulle ladda upp bilder tidigare...ok varför det inte blev så är för att ni har nästa sett alla bilder (förutom dom som är föräldrar förbjudna ) thihihihi... måste höra me Fatti om lov innan vi publicerar sådant på nätet....
Gud vad viktig jag lät nu....

Nu ska jag prata med mina kära syskon.....eller snarare sagt en nyvaken bror..hur glad tror ni han kommer va ????


kramkalas

Onsdag

Japp såklart är det Bum bum som sitter här å e vaken sen 2 timar tillbaka. Har precis sörplat i mig morgonkaffet å nu väntar äggfrukost, bröd med ostöverdrag.......mumsfilibabba

Har ännu inga planer för dagen, tror att det blir en slapp dag och kanske äntligen kan vi få tvätta våra kläder... Verkar iallafall som att vattnet är tillbaka och då är det bara att passa på...Det är helt otroligt hur beroende man kan vara av vissa saker... Det jag menar är att hade man varit å tältat i skogen hade man inte brytt sig om man inte fick ta en dusch på 3 dar....men har blir man som ett vrak om vattnet inte fungerar på 3 dagar???  Kanske var det för att Fatti sa att jag luktade riktigt skit igår...hahaha tur att det var hon som sa det å ingen annan.....sprang till köket å drog en snabb "turkdusch".....

Å just det prata med min kära mormor igår, så roligt att höra hennes röst.. Blir lite konstigt när man är van att prata med henne typ 4 gånger i veckan å nu har jag bara pratat med henne 2 gånger på 8 veckor...Alltid lika trevligt att prata med kära mormor....saknar henne mycket!!!! Fast å andra sidan gäller ju det många av er läsare!!!

Nä tror jag ska sätta in lite bilder nu men i ett nytt inlägg......

vink vink sålänge



Bloggtoppen nästa

Hahaha kolla precis statistiken låg precis på 94 läsare......kanske kan man nån gång komma upp i det antalet läsare som blondinbella har!!!!?!!!

Nu har vi ju även blivit så "moderna" att våran personliga Blogg-designer Natalie har fixat den så fin åt oss.
Vi vill att ni ska veta att vi tar den här bloggen på största allvar. Vi gör ju ingenting annat än att blogga!

Så ni ska veta att när vi kommer hem så förväntar vi oss ett paparazzi upplopp på Arlanda!

Puss & Kram från "kändisarna"


Girls Night Out!

Det är sant! Fatti och Bum Bum har för första gången på länge tagit "arslet" ur vagnen och begett sig ut på Disco.
Är man ensam i detta land (som Lenka) är, och har två underbara grannar som heter Fatti och Bum Bum så måste man ju ställa upp! Lenka ville gå på Disco och självklart tar vi på oss hög klackarna och följer med...Why Not?!?

Kvällen började med lite drinkar för oss på hotell rummet. Så smånigom joinade även Lenka oss på vår balkong, och där fick hon prova på den goda drinken Ragnar från bartender Fatti.
Efter lite drinkar, skratt och skvaller begav vi oss ner till en Taxi. Johan satt nere i baren och beslöt sig för att "följa" med.
Vi åkte in till stan och begav oss till Kordon (med de goda drinkarna), medans Johan hade lite ärenden att fixa i centrum.
Det blev Cosmopolitan för Lenka och Fatti, och självklart en Mojito för Bum Bum. =)

Efter lite övertalning från Fatti och Bum Bum till Sezai som absolut inte vill att Lenka går på Disco utan manligt sällskap så fick vi till slut ta med henne ut på äventyr. Robin Hood vad inget alternativ från Sezais sida så det blev vårat favorit ställe Rock Baren - The Doors! Inget oss emot iallafall.

Vi kilade iväg till The Doors och lovade snällt Sezai att vi skulle vara tillbaka med Lenka innan kl.02.00 och inte prata med några pojkar! Men gud bruden måste väl få roa sig lite - och hon var i rätt sällskap för att göra det!
Gick in på The Doors och begav oss direkt mot baren - nu hade vi drygt 2 timmar på oss innan Lenka skulle förvandlas tillbaka från Askungen =)
Det blev mera Ragnar, och tur för oss så var det HAPPY HOUR, buy 1 get 1 for free!!! Jiipiiiiiii, more cocktails on the bar!

Med bra musik, tre glada party pinglor och goda drinkar kan väl ingenting fattas - eller jo, pojkar! Ha ha ha!
Plötsligt kommer det fram en trevlig pöjk som visar sig vara från Västkusten - Göteborg!
Tråkigt att han var ensam bara då vi faktiskt var tre tjejer som ville dansa. Efter lite chit chat med Bum Bum så ursäktar han sig för han ska hämta sina TVÅ bröder han var här med. PERFEKT!!! =)

Det visade sig vara tre riktigt trevliga grabbar till en början. Den yngsta "hunken" var lite små jobbig i början då han sa till Fatti att om han inte får en puss så döööööör han! Dö då tyckte Fatti, för en fin flicka pussar aldrig en karl! =)
Ett par låtar senare begav han sig på Bum Bum. Även där var han bara tvungen att ha henne. Ja ja, vi är skiiiit snygga, men vad fan ta d lungt grabben! Bum Bum även hon väldigt väluppfostrad visade inget intresse för ökad bekantskap.
Då blev han riktigt sur! Klockan hade vid denna tid hunnit bli 01.40 så vi beslöt oss för bege oss så smånigom.
Men Fatti gillar inte när man snackar skit om hennes vänner, så Göteborgaren fick först smaka på två örfilar från Fattis högerhand och senare även Bum Bums, han tog tacksamt emot dom och vi vände på klackarna och gick tillbaka till Kordon. Sezai väntade ju faktiskt!

Kom tillbaka till Kordon precis runt 02.00 och musiken var bra. Så vi sprang in på dansgolvet och började dansa Salsa!
Tråkigt bara att vi var de ENDA som dansade så vi hade väl rätt mycket ögon på oss! Skiter väl vi i... =)
Efter en beställning i baren och lite sköna moves senare får Fatti syn på sina käraste vänner som hon saknat så otroligt mycket de senaste veckorna - Fattis Maracas....ha ha ha! Kvällen är räddad!

Då någon vän till Sezai hamnat i "trubbel" eller blivit alldeles för full (vet inte riktigt) så måste han och Lenka iallafall åka hem! Tråkigt men vi hade trevligt med Lenka den tiden vi hade. Fatti och Bum Bum beslöt sig iallafall för att utnyttja kvällen till fullo. Så vi dansade på där på dansgolvet, för oss själva!
Till slut får vi sällskap av våra vänner från stranden - Carlos och Elvis. Inget oss emot, de är ju trots allt trevliga pojkar för det mesta, Elvis är ju alltid trevlig. Så nu fick vi manligt dans sällskap också.
Fatti tvingade även Elvis att köpa en ros, så det blev en röd ros för Fatti och en gul för Bum Bum!!! Mysigt med lite blommor också. Vid 02.45 kännde vi oss väldigt färdiga och busiga så vi tog första bästa Taxi hem utan att ens argumentera på Turkiska om priset! 10 YTL (ca 50 SEK) är det väl värt för att komma hem och busa!

Väl i Taxin började Fatti och Bum Bum smida våra busiga planer att vi skulle göra bomben i poolen, som är strängt förbjudet på nätterna! Taxin stannar upp utanför hotellet, Fatti slänger sedeln på chauffören och väskan till våran granne Cetin. Fatti och Bum Bum rusar mot poolen, lite smått berusade och slänger sig i.
Men vilka tror ni då redan ligger och plaskar i poolen (som är strängt förbjudet), HOTELL POJKARNA Fuat och Musti.
Ja ja, de får ju göra vad de vill och vi gör precis som vi vill här! Så det blev natt bad med grabbarna och sen bums i säng!

Med andra ord hade vi ännu en gång en riktigt lyckad kväll - men ingenting kan ju gå fel i vårat underbara Alanya!

(Om Ni undrar vad som hände med Göteborgs bröderna så är det inga "hard feelings", ska faktiskt träffa dem på The Doors om 3 dagar! =) )

Här kommer nu lite bilder från igår!


Våran kära Seppo ville inte att vi skulle lämna honom för Centrum - But a girl needs to do, what a girl needs to do!



-"Ursäkta, är ni från Sverige?", den trevliga Göteborgaren - yngsta av bröderna!



Lenka roade sig på The Doors...visst e hon söt!



Bröderna från Västkusten!



Fatti och Lenka är två glada flickor!



Den jätte söta bartenderskan på The Doors!



Den manliga bartendern var lite ledsen att vi inte tog ett på honom också!



En lite smått berusad Bum Bum som roar sig.



Bum Bum, Fatti och Lenka - snygga brudar alltså!



Grabbarna shotar Jägermeister - Mums!



Kan man hitta en mer nöjd Fatti...inte utan sina Maracas



Återigen skickar vi en STOR puss till er från The one and the ONLY Fatti and Bum bum

Beach bilder


Lenka och Bum Bum myser i vattenbrynet


Bakom palmerna bor vi...


Fin skrivet i sanden - Fatti Bum Bum


Tre brudar på stranden med sällskap av tre Efes öl


Even more to come...


Fan nu blir jag så jävla lack att jag inte orkar ladda upp fler bilder!!!! Det har tagit 30 minuter att få upp en bild!!!
Försöker igen senare...


KRAM BANAN


More pics


Cetin ännu en av våra trevliga grannar...
Måste dock försöka få en mer rättvis bild.


Mustafa i ett nötskal..tycker att han ser utt som en hob från sagan om ringen!!! Eller kanske en dvärg.


Mini Stahlin på hotellet..även känd som uncles son Yunus...Poolskräcken!!!!


Nya T-shirts som Sezgin såg till att dom fick...det roliga är att detta tryck har även en annan bar här i Alanya...


Lenka.


Det är rätt takter av Fatti att visa sitt rätt jag!!!!!


Full och om man får lov att säga lite jobbig Johan....men rolig var han


Fatti sover???eller kanske är det en morgon prutt som kommer...


Bum bum är duktig å smörjer in sig innan beachen


Fatti myser i vattnet

allt för nu





Tuppen är uppe!!

Å tuppen det är Bum bum...har varit vaken sen halv 9, inte så konstigt då jag gick till sängs vid 1 igår! Riktigt skönt att få sova som "vanligt" för en gångs skull....

Japp börjar alltid dagen med som jag kallar det "riktigt" kaffe, annars om man beställer kaffe får man Nescafé och det vaknar man juh inte till liv av direkt!!! Sen blir det frukost, oftast 2 stekta ägg, gurka och tomater självklart med ett glasäppeljuice. Kanske inte låter jätte lyxigt för er man jag älskar det..

Nu är myggjagarna här igen.... Åja det är riktiga myggjagare. Ni har ju sett bilder på våra myggbett tror jag och det är ett stort problem här...Så några gånger i veckan sanerar dom myggor med nån konstig rök, och det fungerar också. Kanske är nått man borde fundera på att göra i svedala där är dom som galna också....

Nej nu måste jag förhöra Sezgin han har precis kommit från sin engelska kurs......

Hörs på ett tag

Slappar Söndag!

Då har klockan hunnit bli Måndag 02.00 redan och Fatti och Bum Bum har skitit i er blogg-läsare idag och bara unnat oss romantik med varandra. =)

Vi har haft en super trevlig dag som började med stranden. Där låg vi och gosade i solen på våra madrasser i havet.
Lenka hakade också på då hennes pojkvän blivit sjuk (förmodligen nånting med njuren?!?), så där låg vi, tre snygga brudar och kollade in vad stranden hade att erbjuda för läckerheter. =)
Inte mycket dock, mest håriga tjocka karlar. Men det är ju i och för sig trevligt! =)

Sen blev det hemdags vid kl. 17.00. Duschen skrek att den ville skölja av våra brända kroppar saltvatten.
Efter en lång dusch så blev det middags dags runt 19.00. Fatti stod som vanligt i köket och lagade mat till hela hotellet.
Det blev "färsk" fisk (vi köpte den för tre dagar sen men har struntat i att äta den, RÖTMÅNAD) med ris, potatis och sallad.
Trevligt middags sällskap fick vi också av Fuat och Musti som även dom fick fisk av oss.

Efter ett inköp av Aftonbladet, Hänt Extra och två te senare så beslöt vi oss för att åka till skratt mannen och shoppa lite med Lenka. Det blev kalsonger till hotell grabbarna (så snälla är vi), shorts till Bum Bum och Fatti hon skulle pront ha en ROSA badrumsmatta. =) Så nu har vi dekorerat rummet efter våran (rosa) smak... ha ha ha ha!

Så nu sitter Fatti och Lenka i hotellbaren med varsin Chai (te) och bloggar. Bum Bum har somnat efter en hård arbetsdag. Fatti väntar på att tvätten ska bli klar så hon också får gå och sova. Självklart håller man ju även Lenka sällskap tills Sezai kommer hem från jobbet!

Så nu ska Lenka visa mig bilder på sin snygga bror som eventuellt blir min framtida man! =)

Puss & Godnatt Fatti!

P.S Jag känner verkligen vilket roligt inlägg detta var och kul att ni gilla bajs historien, men den e SANN det är det som är det tragiska. 22 bast och skiter fortfarande på sig.

Slutet på kvällen

Så nu har vi suttit här hela kvällen. Ätit och druckit gott.....Jaha vad blev de då? Banan daquri, lite bailyes, melon drinkar, vodka redbull och shandy, eller som det kallar dom säger att det heter på engelska RADDLA??? Det har vi då aldrig hört.....Nä nu ska jag leta reda på Fatti...hon gömmer säg väl som vanligt i imarket?!?!

Å nej mamma jag kan inte stänga min mobil....men dom som verkligen behöver nå mig kan ju ringa på mitt turknummer.......GODNATT alla kära å nära

Nu ska jag få äta lite kyckling me ris å grönsaker...


// Bum bum

Ett par drinkar och en flaska Jägermeister senare!

Nu sitter vi här. Som vanligt. I hotell baren och dricker drinkar. Fatti sitter med en Shandy (öl och sprite), Bum Bum med en vodka redbull, Lenka med ett glas vitt och Johan, ja Johan, han har druckit en flaska Jägermeister.

Han är något full och sitter just nu bredvid med och gäspar. Kanske ska följa honom hem snart. Han sitter iallafall och små fnittrar lite medans detta inlägg skrivs. Så nu kommer lite roliga bilder från ikväll.

Bajs också, nu funkar det inte att ladda upp bilder, då internet eller nått bråkar. Men vi lovar att ladda upp före- och efterbilder av Johan imorgon. Synd att vi inte kan ladda upp videos då vi faktiskt har världens roligaste på honom.
Johan skulle förklara något för Lenka idag på taskig engelska, detta blev resultatet:

- You know I had my days 10 years ago, when I was at Disco everybody stoped dancing. And everybody was looking at me when I was breakdancing.

Eller hur Johan?!? Ha ha ha ha

God natt eller keep on partying like us.


P.S Johan har gått hem


Proppens

Nu är vi mätta och belåtna...och första drinken står på bordet! Lenka håller oss sällskap även johan tvingade vi med på att bli lite pruttfulla.... Nu börjar han dock sura för att han inte fick tomtebloss i sin drink......FJANT!!!! thihihi

Uppdaterar med bilder under kvällen,

puss puss

Middag efter Metro!

Nu har vi precis kommit tillbaka från Metro som vi besökt med Johan.
Det blev stor shopping...som vanligt. Hela 135 YTL gick kalaset på! Men då var ju Johans saker med också, men vi tvinga honom att punga tillbaka beloppet. (Visst e vi snåla Johan, lämna kommentar). =)

Det blev bl.a. flera kuddar så nu kan man sova bekvämt om man rullar över sängen.
Nu har vi iallafall beställt mat här på hotell restaurangen. Kött med sallad för Bum Bum och Filémignon för Fatti. Mums!

Så nu hoppas vi att Mr. Officer lagar en brak-måltid åt oss, om vi ska dricka daquiris efter. Banan skulle det förmodligen bli. Hittade ingen avocado iallafall så det blir ingen sallad idag för oss.

Nu hör vi köksklockan ringa och det är förmodligen våran förrätt. Så nu blir det middag för oss.

Puss & Kram, P.S Ni är fortfarande jävligt DÅLIGA på att lämna kommentarer!

Vad är detta? Någon som vet?

Nu är det så att vi har fått vetskap om en speciell sallad som ska va till nytta för något speciellt!!! Den ska tydligen ge kroppen extra energi? Och på alla som man nämner det för här nere blir men bemött på ett väldigt speciellt sätt!

Så nu tänkte vi därför kolla med er om ni hört tala om denna sallad och vilken nytta den har! Eller så kanske ni vill testa att äta den och se om den har nån verkan? Och i sådant fall för vad? Här har ni receptet.

*Avocado
*Banan
*Kikärtor
*Honung
*Pistagenötter
 
Och detta ska du nu blanda ihop till en sallad.

Bon Apetit

Lördag kväll är här

Men som vanligt känns det som vilken annan dag som helst, här har man liksom inte koll på dagar eller datum, man bara är å njuter av varje dag. Why not liksom........

Jaha och hur ska Fatti och Bum bum spendera denna kväll då? Ja ni om jag hade svaret på de!!! Kanske blir det så att vi gör det vi hade tänkt att göra igår, men eftersom vi fick "galnakosjukan" så blev det ju bara lungt! Måste nog säga att det var skönt iaf! Kan nog bli att vi bara sitter här ikväll å prövar några olika drinkar, som man inte testat förut. Der är alltid spännande med nyheter....Till exempel Banana Daquri som jag väntat på i 4 dagar...

Nu ska jag fixa lite grönsaker till en billig peng!!!

Ses snart

Pics




Sängkammar LOOKEN!!! sexigt va


Det går inte att ha tråkigt så länge MR Officer är med i bilden


Detta är livet!!


Fatti och Bum bum redo för fest


Festen redo för Fatti och Bum bum


Bum bum på Kordon, hatten vems det är vet ingen?


Hotellets sötnos, uncles dotter Elanur... nytt namn är ellosch!!!


Bilden är inte av bästa kvalité, men titta på hur månens sken i vattnet!!! Underbart


Trippeldaten....Detta var det enda godkända kortet...får väl duga


På detta sätt dricker man te i turkland. Små glas å så vill dom ju gärna ha ca 4 sockerbitar i också!?!


Fatti påväg ut hur väggen av för mycket dansande...


Vackra Istanbul...typ det enda vi såg av det


Så ni alla ni vänliga läsare, nu tog jag mig tid att lägga upp bilder i stället för att ligga vid poolen!!!! Kan man hitta en vänligare själ??? Kanske inte dom roligaste bilderna men det är iallafall något ni inte sett förut.....tror jag iallafall!!!
Nää nu ska jag fan slänga mig i poolen bokstavligt talat, för det är så att just nu svettas jag på ställen jag trodde de var omöjligt att svettas på!!!!!!??

KRAM

God Eftermiddag!

Nu sitter vi här igen vid datan! Bum bum har varit vaken sen 8 imorse, och Fatti hon tog sovmorgon till 13. Men det är förståligt då hon såg klart hela filmen igår. Bum bum slockna efter typ 30 minuter medans Fatti as böla hela filmen igenom!

Har precis fått varsin iskaffe, smarrigt. Egentligen bör Bum bum sluta dricka kalla drycker, det är pga det hon hostar som en gammal grogghagga. Tro det eller ej men så är det faktiskt. Det är så att många turkar inte dricker en enda kall dricka just för att dom inte ska bli risiga i halsen. Lite svårt att fatta, känns ju ganska normalt att dricka en kall svalkande dryck när man är kokhet som en platta och svetten bara lackar!  

Nog om det, nu blir det poolen så vi har nära hem om magen måste tömmas mer från gårdagens "matförgiftning". Det skulle ju vara himla kul om man sket på sig på stranden....NOT!!!!

Idag ligger temperaturen på 34,3 grader å det är ju självklart i skuggan.....någon som är avis ;)

CiaoBella 


GODNATT

Ja då var det dags för sängen, eller snarare sagt film!!! The Notebook

Så god natt till er alla

Hörs imorn runt 9 snåret


Confession by a Fatti Drama Queen!

Eftersom jag ändå inom en snar framtid verkligen kommer att dö. Så ska iallafall alla ni få minnas mig med ett leende på läpparna! Nu ska jag erkänna det pinsamaste som hänt denna semester.

Japp, jag ska göra en Katrin Schulman och erkänna. Jag har bajsat på mig!
Är man utomlands så kan ibland magen vara lite sisådär, så jag skyller inte helt och hållet på att min ring-muskel för tillfället är urfunktion.
Det var en dag Fatti satt ensam nere i hotell restaurangen och bloggade för sig själv. Bum Bum ja hon hade lämnat mig för Metro (men mat måste man ju också ha). Jag började känna att magen blev lite orolig, men tänkte inte så mycket på det för tillfället, då det kanske bara var en fis som var tvungen att komma ut.
Men eftersom det alltid är någon som ska sitta och prata med en så kan man ju inte fisa hur man vill.
Så efter ett par minuter känner jag: - "Shit, nu måste jag på Toa, och det är fort!"
Jag tar tag i rumsnyckeln som alltid ligger framme tillgänglig, och springer mot hissen. Väl inne i hissen känner jag att det kanske bara är en fis trots allt och släpper loss.
Pruuuuuutt, låter det och ut kommer det, ja vad tror ni? Lera?

Fatti har lagt en bebis bajs i hissen. Kan inte skratta för mig själv då det för tillfället inte var ett dugg jävla roligt.
Men springer iallafall in i rummet och kastar trosorna långt åt helvete. Fixar iordning mig igen och beger mig ännu en gång neråt. Bum Bum kommer tillbaka, och efter ett tag så känner jag att det är lika bra att erkänna.
Bum Bum as garvar, då var det faktiskt roligt när man tänker tillbaka. Så allihopa denna omgång bjuder jag på!

En annan sak jag ska passa på att erkänna (förlåt Mamma) var min fjortis fylla jag hade här nere.
Tur iallafall att det var hemma på hotellet jag fick den, och inte ute på discot.
Men dricker man så mycket så ska man ju självklart få sota för det. Så där låg jag inne på toalettgolvet med huvudet i toan och tyckte synd om mig själv. Bum Bum tyckte det var små roligt och fotade.
Så denna bild är från mig till er.

PUSS!!!


Aldrig igen!

Överlevnad!

Hoppet har inte försvunnit, vi har överlevt det värsta. Galna kosjukan. Nu sitter vi här och ser bokstavligt talat ut som två jävla daggmaskar och dricker turkiskt kaffe (som smakar sjövatten), magarna pratar nådigt iallafall.

Innan denna hemska insident idag hade vi iallafall en avslappnad eftermiddag på stranden.
Lite bilder från dagen (kanske de sista bilderna ni får se oss i när vi lever).


Musti dök upp på stranden. Ser lite läskigt gullig ut.


Fatti försöker ta sig ur det elaka havet med sin "surfbräda".


Bum Bums läckra fötter steker i solen.

Nu får ni inga mer bilder för tillfället. För nu dör vi!


Galna kosjukan!!!

Japp det är sant. Fatti och Bum Bum ligger inför dödsbädden. Vi dööööör snart! Vill tacka alla i våra liv, men nu lämnar vi denna jord i sjukdomen galna kosjukan!
Vi har ätit Tacos idag, hemlagad. Men köttfärsen var två dagar gammal och förmodligen importerad från svenska ICA...med andra ord gammal!!!

Så, nu lämnar vi denna jord som två änglar med dålig köttfärs i magen. Detta är det sista inlägget någonsin.
Tyvärr!!!

Mamma A och Mamma M vi ÄLSKAR er!

P.S Fatti kräks och Bum Bum slog det ut i skelettet på en gång. Hon har ont i armen!

NEWS

Tvättanten Fatti i högsta hugg.

Bum bum i gollum position, försöker sätta igång tvättmaskinen???

Palla bry sig i tvättstugan hur man ser ut liksom!!!

Sepposch och Mustosch igår på Kordon

 Lenka, Bum bum, Fatti i början av kvällen

Bum bum på sitt rätta ställe....Bartender på Cesar Beach

Sezai, Servitör på Kordon, Granne och sist men inte minst Lenkas Boy

Så det var lite gott å blandat, hörs imorn

KRAM

BILD TEST

 Oj oj måste bara först säga YEsS äntligen kom bilderna upp!!!
Detta är då Fattis och Bum bums Coctail från gårdagen!! Cosmopolitan för Fatti och Mojito för Bum bum....Å lägg mäsrke till bägarna som Mojito kom i :)

Detta var bara ett test nu drar vi till centrum på lite buisness. Ska äntligen få se SATC

ses snart puss

Klara färdiga GÅ

Nu har vi finat till oss... Tuppens tjej som vi var på trippeldejeten med ska hänka på oss ut, eller det kanske e vi som ska med henne ut? Ska ju liksom till Tuppens jobb. Kordon! Salsa stället som Fatti rockade loss på med maracass!!! Linka, Tinka, Minka eller Lenka heter hon. Bum bum tror på det sist nämnd Fatti med!

Nää nu beger oss vi till den ökända hotellbaren, tar med oss egen dricka!!! Varför betala 4 dubbelt när man kan ta med sig eget ;)

Ledsen att bilderna inte kommit än, men celal har fortfarande USB-minnet.....typsikt!!! Kanske kan fixa det innan säng skriker efter oss ikväll (morgon) 

Mmm glömde nästan, om det är möjligt kan någon ladda ner Bag in a box låten till oss.? Ska tydligen vara en sommar plåga i svedala? en annan låt som vi vill ha är : Vi är på gång, vi är laddade, vi är tända?? SNÄLLA

Öptum

Djungeldusch!!

Aaaa det är just det man kan kalla våran duschning idag!! Efter att vi kom hem från stranden ville Bum bum som vanligt skölja av sig allt saltvatten, så hon hoppar in i dusch trallar på sin lilla visa som vanligt men inget kalla vatten kommer??! Endast skåll hett vatten, och hur skönt är det när man legat i solen lite för länge?! INTE skönt alls kan jag lova. Aja  fick skita i den dusch. Luktar som alla andra så det spelar ingen roll.

Men eftersom vi ska ut på uppdrag idag så kan de ju vara fräscht att lukta lite gott... Återigen när Bum bum skulle ta sig ann ett nytt försök med sin bästa vän duschen, strejka den igen!!! FAN FAN FAN.....vägra lukta turre burre när man ska ut på köttmarknade. Som vanligt slår Fatti en pling ner till vår ros doftande receptionist, å börjar frasen med: Hello i have a complain?!!! Japp det vi fick som svar: Varje dag stängs kallvattnet av i Alanya och när det åter sätts på efter 3 på eftermiddagen tar det tid för vattnet att komma upp till lägenheterna som är högt upp???? Vad är det för skämt ? Klockan är nu halv 10 här, å vattnet är fortfarande borta med vinden? Så om ni någon gång har tänkt att köpa lägenhet eller hus tänk LÅGT!

Nu äntligen sitter vi på vår trevliga balkong å dricker öl och shandy!!! NICE

Trevlig kväll på er

ps. På fredag börjar sezgin på engelska kurs! Yes nu ska pojken lära sig prata som alla andra...Detta pga Bum bum har varit på killarna som bara den att han ska få lära sig han med!

Elavbrott och Jordskalv!?!

Jo hörre ni.....de e ju faktiskt så att nu just nu har det varit elavbrott igen, allting släcks i hela Alanya. Ganska mysigt ändå och skönt på samma gång då man slipper höra allt ljud som annars alltid är. Och så har vi juh också haft jordskalv i förrgår morse!!! Läskigt bara att tänka på, men varken Fatti eller Bum bum märkte av det så så är det ju lungt! Fick precis veta att det mättes upp till 6,3 på ritcherskalan (eller vad det nu heter)...

Det var dagens nyheter från Fatti och Bum bum på plats i Alanya (eller inte ;-) )

Dagen som gått och kvällen som kommer

Skönt det har varit idag. Det blev sovmorgon för Fatti till strax efter tolv, Bum Bum uppe med tuppen.
Sen blev det lite frukost, ombyte till bikini och sen en promenad till Beach no. 5.
Väl på stranden fick vi faktiskt inte idag någon service av söta lilla Hasan utan vi fick hitta våra egna solstolar.
Men vi gråter inte för det, däremot fick vi vänta ett bra tag på service då vi ville ha vatten.
Till slut så kom det något litet pucko som knappt kunde engelska, han fick vi beställa vatten av.
Efter vatten drickandet begav vi oss säkert med våra madrasser ner mot havet. Inte så stora vågor idag, så vi var på den säkra sidan. Paddlade ut en bra bit för att kunna ligga för oss själva i turk havet, men de små vågorna hade andra planer.

Vart man än befinner sig i vattnet så ska man alltid flyta inåt mot stranden och mot beach no. 3 (Carlos strand).
Men Fatti och Bum Bum paddlade på och kom till slut i en relaxad position, trodde vi ja!!!
Helt plötsligt hör man bara med en bekant röst som säger: - Aloha!

Vem kan det vara tro? Jo, i vattnet med sina underbara dumboöron, sitt gulligt tafatta leende, ett par sim goggles och ett hundsimm som håller honom uppe....Mr. Officer. Våran underbara Mr. Officer.
Det finns ingen annan som han. Ha ha ha ha...svårt att beskriva i ord hur han är, men helt enkelt jävligt skön.
Han ville att Fatti och Bum Bum skulle köra ett race med honom ut mot bojarna. Vi (självklart) simma på medans
Mr. Officer, ja han bara plaskade bakom oss? Förstår inte hur han kan kalla det simm.

Efter en trevlig simmtur begav vi oss in mot stranden igen för att sjunga genom Mp3 för de andra gästerna.
Sen blev det en liten tur i vattnet igen, men då låg vi bara i vågorna och plaskade.
En liten stund efter det så kände vi att det räckte med sol för idag så vi begav oss hem för att arbeta lite i "Mutfak" (köket).

Det blev hemlagad Spaghetti Bolognese för oss idag, mums vad gott det var!

Så nu sitter vi här i receptionen för att uppdatera våran "intressanta" dag. Så planerna för ikväll verkar som om vi ska spräcka våran "vita" vecka =) Det blir nog en dusch snart, lite snygga kläder, party smink och en drink i baren.
Våran snygga grannes tjej från Tjeckien som vi var på "date" med här om dagen är här helt själv.
Och så snälla som vi är, så känner vi ju att vi måste ta hand om henne. Så vi ska nog ta och följa med henne till hennes "pojkväns" restaurang Kordon. Inte som om vi brukar ha tråkigt där direkt, så det blir nog en rolig kväll.

Kanske får höra några skandaler imorgon!!!

Puss å Kram så länge!

Trippeldaten!!

Glömde ju säga att vi var på trippeldate i förrgår.thihih
Fatti, Bum bum, nån mer tjej från Tjeckien, Mustafa, Fuat och Tuppen, alltså en av våra snygga grannar!
Ja vi åkte till La Terrassa, meningen var att vi skulle åka vid 24.00 men istället gick bilen vid 01.30, så det blev bara att åka upp titta på den vackra utsikten ta lite kort, för att sen köra till fotbollsplanen där Fuat skulle spela med våra favvo killar från Green River. Självklart satt Fatti och Bum bum på första åskådar plats å heja. Iallafall så mycket som vi orka var ganska trötta.

Var hemma vid halv 4 å då var det bara att hämta tvätten vi hade glömt sen tidigare den kvällen, kom i säng vid 4, det var juh inte lite tvätt direkt! Som vi förbrukar kläder här?det är helt sjukt!!!

Bilder kommer upp senare då Söta Celal (uttalas Jelal) har lånat USB minnet.

Nu drar vi till stranden....Sola å bada i pinacolada

Back in the game

Ledsen för att vi inte uppdaterade igår, men vi hade en riktig slapp dag. Gjorde precis ingenting, å gud va skönt de va!!! Jaha då kanske man ska berätta vad vi hade för oss i måndags då.

Jo det började med att Bum bum vaknade till liv vid klockan 8 på morgonen, de är faktiskt sant. Efter att Fatti vaknat till liv vid ett tiden drog vi till stranden men återigen var det så blåsigt så inget glida omkring på vattnet blev!!! Var väl kanske där i 2 timmar sen somna Fatti och då tyckte Bum bum att de var dags att dra hemmåt! Kvällen tillbringade vi på hotellet.

Tisdag (igår) ja som jag skrev här upp hängde vi bara på hotellet, tills eftermiddagen då drog jag (Bum bum) till metro med Fuat. På inköpslistan stod de kuddar, roliga frukter, köttfärs, kycklingfilé, godis och så ville uncle ha 2 fiskar. Å så snäll som jag e fixade jaf det!!!!!

Tillbaka hemma skicka jag in Fatti köket, det blev kycklingwrap till middag så det enda hon gjorde var att steka kyckling resten snodd vi från hotellrestaurange. som vanligt då vårat kök i rummet inte fungerar. Planen igår var att vi skulle ut med vår kära Johan, men efter middagen var vi helt slut så vi bestämde oss för att skita i party. Ja ni kära läsar vi har haft 3 vita dagar. Kanske är det så att vi börjar bli normala människor igen????Nää vi kommer aldrig bli normala!!!

Nu måste jag tydligen va  social me Fuat!!!!! Får inte skriva mer han är uttråkad!!! 

E snart tillbaka

 
Å här har ni Fuat

Nu går jag upp å väcker Fatti, får räcka med sömn för henne nu!!!

Bild uppdatering


Bum Bums bruna ben


Fatti älskar verkligen sina Strawberry Daquiris


Älskade Mr. Officer


Bum Bum och Fuat


Mr. Officer och Fatti


Den här fula morgonrocken skulle ryssarna köpa, entligt skrattmannen


The One And Only - Skrattmannen

Lite mer bilder kommer så småningom

Beach no. 5

Japp, det är sant. Ännu en gång har Fatti och Bum Bum begett sig till den ökända "turk-stranden" som vi tyckte så illa om sist. Men nu orkar inte vi gå till någon annan strand eftersom vi ska ju känna alla på de andra stranderna så man får ju inte vara ifred iallafall. Eftersom vi nu begett oss till Turkiet så får vi ju faktiskt stå ut med dess turkar.
Men idag var de inte så farliga, ingenting hände faktiskt - skönt!

Fatti och Bum Bum låg på varsin solstol och slappade. Vågorna var otroligt höga idag och så "vuxna" (fega) som vi är, tyckte vi att det kunde gå rätt illa till om vi två skulle försöka oss ut i dessa vågor på våra flytmadrasser.
Så det blev lite små dopp i havet bara annars inte så mycket bad. Men sola är ju skönt det också.

Tog för första gången lite bilder på stranden idag, så nu kan vi också få se hur skönt man kan ha på en måndag eftermiddag i Turkiet - avundsjuka?!? Ha ha ha ha ha....


Sexiga Fatti on the beach


Sexiga Bum Bum ser ut över havet och tar sig en funderare


Kale (Castle) från stranden

Lite godis från våran dag på stranden =)


Gogmorgon

Då är man vaken sen 2 timmar tillbaka.....de kan man säga är bra medans Fatti ligger å snarkar :) Har även fått i mig frukost som bestod av ost och salamiomelett...Å nu tänkte jag va så duktig att skriva ett morgon inlägg!!!!

Som Fatti skrev igår så var vi ju bara här på hotellet nere i restaurangen å slappa. Konstiga som vi är drog vi upp på rummet å hade spa klockan 1 på natten. Men hur skönt va inte det då! Nu har man ett ansikte som är lika mjukt som en bejbi rumpa....mysigt! Och självklart blev det en omgång Gin rummy också med tilltugg som brownie och coca-cola.

Det märktes dock att vi var lagom övertrötta, satt å garva åt allting. Typ detta sagt av mig (Bum bum) : Asså jag fattar inte hur Petter kunnde sjunga som han gjorde i sin första låt : Vi ska riva hela haket....kebab!!!!!! kanske ni inte tycker det är kul men Fatti höll nästan på att skit på sig!!!!!

Hörs snart igen


Söndag kväll!

Då var det Söndag kväll i Turkiet, Alanya. Klockan är nu här snart midnatt och Fatti och Bum Bum sitter fortfarande i hotellbaren och hänger. För tillfället sitter Fatti och nördar sig framför datorn (som inte har något bättre för sig) och Bum Bum spelar Tabla (Backgammon) med restaurangens äldre servitör Seppo.
Så roligt har vi en Söndag kväll?!? Men det är skönt ändå.

Badade faktiskt för första gången (frivilligt) i våran pool idag. Det var väl sisådär. Usch och fyyyy för små barn.
Yunus (Uncles son) och hans "polare" var ju inte nådiga för att imponera på oss. Jobbiga snorungar!!!
Fatti kämpade med att vi lika jobbig tillbaka och plaska och kasta vatten i ögonen på barnen medans Bum Bum, ja Bum Bum, hon bara skrek. Tur att man kan säga TYST på turkiska, men ungarna verkar ju inte fatta iallafall?

Vi höll på så mycket i den där j*vla poolen att vi råkade väcka lilla Musti, det var ju inte med meningen.
Helt plötsligt stod han där på balkongen och stirra på oss...Ooops! Kanske vi var lika jobbiga som ungarna iallafall =)

Efter en "trevlig" pooltur så åkte Bum Bum till Metro med Fuat och Halim för att inhandla dagens middag. Fisk!
Mums vad gott det var. Så det blev matlagning i köket efter tuppluren runt kl. 21.00.
Fatti stod i köket vid den stekheta grillen och grillade 6 st fina fiskar. Fuat och Musti skulle ju också äta firre med oss.
Lite måste man ju bjuda tillbaka på (även om det var Fuat som betalade för fisken).
Men gott blev det iallafall, med lite hjälp från Mr. Officer =) När fisken nästan var klar så fick vi fiiiin besök.

Ja det är sant. Grabbarna från Karlstad som "dissade" oss igår kom och ville ha droger av oss (Ipren och Alvedon).
Eftersom det är Söndag så är ju inte apoteken öppna idag (fast det är ett muslimskt land?!?), så snälla som vi är kunde vi dela med oss av vårt "drog" förråd. De lovade iallafall att de skulle försöka komma med ut imorgon, efter deras turkiska afton på hotellet =) Hoppas de pallar med trycket från Fattibumbum flickorna. =)

Så efter en sådan trevlig dag så sitter vi nu här och bloggar och spelar Tabla. Mycket mys blir det ju.
Det har även kommit samma fråga nu från många olika personer om det är så att vi dricker varje dag?
Och här kommer svaret.

Nej, vi dricker inte varje dag!!! Vi dricker VARANNAN dag....ha ha ha ha. Jo, vi skulle ju kunna ta Mamma M och Mamma A förslag och ta en vit vecka, inga problem. Men bara för att man dricker så betyder ju inte det att man är dyngpackad varje gång man dricker. Och att dricka varannan dag är ju bättre än att dricka varje dag! Så det så, nu har ni erat svar!

Nu ska Fatti gå och göra ett litet spa i rum 15, ska få besök dit snart. Pojkarna ska få smaka på riktigt fina hudprodukter.
Det blir ansiktsbehandling för Fuat, Aloe Vera Scrub med Aloe Vera mask, likadant med Musti, men ännu en gång måste man se till att fixa de där j*vla naglarna. Usch!

På återseende!

13/7

Då var det söndag igen men inte gör det nån skillnad för oss, känns som vilken dag som helst!

Gårdagen....jaaaaaaa tror inte man har kännt sig så dissad på länge. Dom svenska karlstadsborna som vi skulle festa med bangade i sista sekund. Så istället för att dra på disco drog vi till en gammal kär vän. SKRATTMANNEN !!!! Å inte har han förändras ett dugg. Blev bjuden på en drink, kanske för att dom vill att man ska börja stor shoppa men nej nej ingen shopping igår, ska tillbaka imorgon då dom ska få in en massa nya kläder!!!

Vid strax efter 2 tog vi en sväng till Robin hood men det var inte vår dag igår så lika snabbt som vi kom åkte vi hem, å slängde i oss en varsin adana kebab...gottigt! Sen sa vi gott natt å vaknade upp vid 13.00 imorse...

Å nu sitter vi bara här vi varsin data å surfar omkring på nätet. Så kul har vi liksom thihihi.....Nää nu tycker Fatti vi ska bli lite bruna så poolen får det bli idag.....OBS Bum bum blir inte brun bara en jävla tomat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tack å bock för nu


Natalie!

Natalie - Idag fyller du 18 år och tyvärr är vi inte med dig på din speciella dag.
Men som en liten present ska vi tillägna detta inlägg till dig, våran underbara Natalie.

Du är alldeles speciell. Det finns ingen i världen som är som du, och det är det som gör att man uppskattar dig så mycket!!! Din glädje sprider sig med vinden och om man är lite hängig så räcker det bara med att ge dig en tanke och man känner sig redan mycket bättre.
Vi hoppas och önskar att du får en sjukt rolig födelsedag idag, och det är så tråkigt att vi inte kan fira den med dig.
Så mycket som vi önskar att Ni var här nu! Självklart är det inte bara vi som önskar att du var här, Seybet önskar även att du var här så att han kunde få ge dig en Ros på din födelsedag! =)

Nog den sötaste tjejen vi vet
Alltid glad
Tokig
Ap ROLIG
Lekfull
Intressant
E den bästa tjejen i världen!




En STOR puss till Natalie, från oss båda. Vi älskar dig och vi saknar dig!!!


Beach Flamingo

Jaha, då har vi precis kommit hem från ännu en dag på stranden på Flamingo. Härligt!!!
Gårdagen blev mycket lugn, träffade två svenska killar som satt nere i hotell baren, Henrik och Anders.
Finns bara ett ord att beskriva dem på - AS SKÖNA!!! Ha ha ha ha...
Fyy fan vilka roliga grabbar, Fatti och Bum Bum har ont i kinderna idag, så mycket skratta vi...
Ska ut med dem ikväll, de hade hört att The Doors var bra (och det är det ju) så vi ska arbeta som guider idag och ta de svenska karlarna från Karlstad till The Doors. Först blir det lite drinkar på vårt hotell och sen blir det centrum.
Känns som om det kommer bli en toppen kväll.

Idag är det även en mycket speciell dag, men det får Ni läsa mer om i nästa inlägg...

Puss å Kram så länge

Middag avklarad

Då har vi haft vår romantiska middag med Johan, trevlig bordskavaljer han e ;) Det blev kycklingschnitzel för Fatti, pepparstek för johan och beytikebab för Bum bum.....Alla är vi mätta belåtna.

Händer inte så mycket här ikväll, kanske ska vi slänga in nått i tvättmaskinen? får väl se om vattnet funkar där uppe idag?

Nä nu ska ni få lite mer bilder:

Fatti kör aerobics på gatan

Fick iallafall en schysst bild från matchen

Fattis väldigt fint bruna ben

Läskig unge...även kallad zulfi

sorry men förtillfället strular usb grejen...försöker snart med mer bilder

pöss

Nya bilder

Vår hemresa igår

Mr Officer posar för kameran innan matchen

 Bum bum bloggar på det ända stället som går i lägenheten (hörnan på balkongen)

Sezgin sover på balkong golvet...stackarn e trött efter allt jobb i baren

 En annan av våra trevliga grannar, även känd som John Travolta

Officer duktig på hjälm på när han kör scooter

Gruppfoto efter matchen med de svenska laget!!!

Detta är allt för nu, sorry om det är lite rörigt men bilder är det iallafall

KRAM


sommarpasta

Jo du tina dom hade nästan allt, förutom charlottenlök. Men vi fixade de med vanlig röd lök, blev nästan samma smak. Ikväll blir de andra grejor, kebab. Aaaaaaaaaaaaa gott gott

God eftermiddag

Jaha inte blev de lungt igår inte. Satt på balkongen drack vi och beställde roomservice, som vanligt en strawberry daquiri. Sket i sminket satte oss i en taxi å drog till våra favorit bröder på Green River ( eller nästa alla iallafall). Ett varmt välkomnande eftersom vi inte setts på typ en vecka, annars brukar vi ju alltid gå förbi å säga hej! Där blev det iaf 2 drinkar var Banan Colada för Bum bum och White Russian för Fatti. Blev inte så lång variga där för vi vara ganska trött. Så på vägen hem skenar det förbi en häst med vagn å Fatti gappar som fan så dom stannar å plockar upp oss, 2 svenska killar. Lämna av dom i centrum å så lovade hästmannen att han skulle skjutsa oss hem gratis, men halvvägs hem börjar han tjafsa och vill ha pengar så vi hoppar ut bums, å kallar på taxi!!! Bra det för han verkade lite halvgalen.

Var hemma runt halv 2, men kom inte i säng förren starx efter 4. Varför är en annan historia, som vi tar nån annan gång.

liten uppdatering iaf kramiz

Hemlig identitet

Mamma M, vad gör du?!? Vi sa INGA namn, inte ens på kommentarerna, tur för dig att jag hann radera det innan hela Sverige vet vem jag är! Älskar dig...puss puss


Mamma A, vad gör du?!? Jag sitter på balkongen och dricker vin. Ja vi DRICKER vin, och har precis beställt upp roomservice med varsin Strawberry Daquiri. Ni sitter hemma i Sverige och klagar på allt vi gör fel, men säger också att Ni haft ett liv. Nu har vi ett liv, vårt första, och lever det. Uppskatta detta.

Vi älskar er båda väldigt mycket!

Era älskade döttrar Fatti och Bum Bum

Gårdagen och dagen

Ja som alla vet var vi ju å kolla på fotboll igår natt! Det slutade 8-7 till Turkarna, men vi måste ju ge credd till dom svenska killarna för att dom spela en jäkla bra match, då ingen i de svenska laget spelar fotboll annars!!! Fatti och Bum bum agerade cheerleaders, eller rättare sagt Fatti stod för hejandet och Bum bum stod för fotandet! Bilderna från matchen laddar vi upp imorn. Kom hem vid starx efter 3 och då skrek sängarna efter oss så det var bara att sova!

Idag begav oss mot Flamingo Beach där vi flöt omkring på våra madrasser  hela dan, eller nästan hela man var ju tvungen att paddla som en idiot för att inte blåsa mot kleopatra sidan, vågorna idag var med andra ord inte nådiga!!

Drog hem för att ta en tupplur, men inte blev det de! Såklart blir vi hungriga å måste käka??? Sommarpasta (TINA) !!! Fatti drog till metro med Emru å införskaffade varorna å väl hemma igen stod hon i restaurangköket å lagade vår middag som blev jättesmarrigt. Och nu sitter vi på balkongen och tittar på när hotellkillarna leker kokar å håller på att bränna upp hela stället för att styla för gäster??? hahaha 

Nu börjar kvällen 

puss puss

 

Hej hej

Ni kanske tycker att det är tråkigt att vi nästan alltid bara uppdaterar på eftermiddagar / kvällar, men det är faktiskt så att man inte alltid hinner skriva på morgonen. Vi går ju typ bara upp slänger på oss bikinin och drar iväg till stranden ( eller så ligger vi till sängs å sover) haha...... nää men vi ska väl försöka bättra oss på den fronten, för vi vill ju inte förlora våra kära läsare pga dålig uppdatering!!! Vi har ju märkt att statistiken inte har varit allt för hög dom senaste dagarna??

Sorry men nu måste jag dra för datan säger att den vill göra nån uppdatering????vad de nu kan va???

kram tillbaka snart igen


Vattenproblem

FAN tror ni att vår tvätt var tvättad!!!! NEJ utan någon hade tagit ut våra underkläder lagt dom på maskinen och gått!!!!`???? Vad är det för pucko människa som gör så??? Iallafall sa nån att det vattnet inte fungerar där uppe i "tvättstugan" idag!!!

Jaha då får man gå naken iallafall då!!!!

Nyheter

Nej Mamma M vi har hört oss för och det är inga oroligheter här.....så vet inte vart du eller mormor har hört det???

Jaja nog om det.... Sitter som vanligt nere i restaurangen nu dricker kaffe å käkar på vattenmelon,å självklart bloggar, som en liten efterrätt till vår middag som idag blev Barilla spagetti med pesto, vitlöksbröd och självklart färska tomater!!!!

Nu e Fatti uppe och hämtar tvätten så snäll som hon är, hoppas vi ska tvätta en till maskin....annars är det illa på klädfronten, man vill ju inte gå omkring naken.....

Och fotbollen ikväll är klockan 02.00 i natt, därför att dom som spelar jobbar ju hela kvällen och är inte lediga förrän sent på natten + att det är för varmt att spela på dagtid då det är 40 grader varmt i skuggan!!!! Mamma M du skulle nog inte vilja spela handboll i den temperaturen.....näää tror inte de min kära mamma :)

kram

Inlägg 101...

Jaha, då har vi redan hunnit med att skriva ÖVER 100 inlägg. Riktigt flitiga vi är tycker vi!!!
Som sagt så var vi ju ute igår så det blir en lugn kväll idag. Fotboll blir det. Turkey vs. Sweden, Fatti vill vara målvakt men får inte. Nej det ska Johan vara för Turkiet, fast vi är mer turkar än vad han är.

Igår var vi även hos Kuaför, Mia hade rätt, så om ni vill veta vad det är kan ni läsa hennes kommentar.
Det kommer även före och efter bilder på det, men har bara inte hunnit ta några efter foton.
Grabbarna från igår gick precis förbi och är nyfikna på vad vi skrivit om dom på bloggen nu, vi är ju faktiskt riktiga super kändisar i Sverige nu. Kanske kan tjäna tillräckligt mycket på bloggen för att inte åka hem...än!

Nej, nu blir det dusch och kanske en tupplur. Måste vara fit for fight tonight. Fotbollen börjar ju kl.02.00.

Puss och Godnatt!!!

Tisdag kväll med Grabbarna

GÄNGET




Danne, Simon, Fredrik, Stefan, KB, Adde, Jakob, Kaptenen Tim, Fatti och Bum Bum.


Fy fan vilken ROLIG kväll vi hade igår. Fatti och Bum Bum satt som vanligt på deras balkong och "luktade" på blommorna. =) Hör ett j*vla liv från restaurangen och tittar ner. Vad ser vi då?!? Jo, åtta hunkar sittandes vid bordet nedanför balkongen. Fatti och Bum Bum tänker direkt, dom måste vi ut och partaja med!!!
Gör varsin drink, fixar sminket och gör oss reda för party! Efter lite diskret hoande från balkongen för att få kontakt med dom så lyckas vi. Två cocktails och lite snick snack senare så har vi plötsligt dom åtta hunkarna uppe på hotell rummet.
Stefan leker bartender och gör några äckligt sura drinkar till de andra...Simon och Kaptenen lyckades iallafall svepa, riktiga karlar. =)

Hotell killarna blir små sura att deras "babes" hittat andra och vi får inte vara kvar på rummet. Men inga sura miner över det inte, vi beger oss till hotellbaren istället och fortsätter partyt. Mycket öl för grabbarna och många drinkar för Fatti och Bum Bum. Tomas Ledin och G.E.S på högsta volym och Sverige gänget sjunger med...det är så det ska vara!
Ett tjugotal öl, åtta drinkar och varsin Jägermeister senare sitter vi alla i två taxibilar på väg mot The Doors.

Med mycket bra hög rockmusik och åtta galna hoppande grabbar kan väl inte Fatti och Bum Bum ha tråkigt.
Där emot måste vi faktiskt erkänna att vi kände oss lite små gamla när vi inte pallade trycket med allt hoppande så vi drog till baren och beställde öl iställlet. Efter ölen kände vi oss redo igen och Fatti fortsatte hoppa medans Bum Bum hittade en stol att dansa på.
Ett stort cred till Fredrik också med hans sexiga moves. =)
Helt enkelt så kan vi bara beskriva kvällen som LYCKAD, tack vare dessa söta lammkött.

Här kommer lite mer bilder på hunkarna.


Kaptenen


Simon, Adde och Danne


Fatti snodde KBs kepa


The brother in laws - Fredrik och Simon


Fatti dansar med grabbarna - KB is keeping it strong


Bum Bum hänger på KBs axlar


Söta Fredrik med de sköna dansstegen


Kvällens skönaste imitation måste gå till KB för hans underbara version av Björn Gustafsson... =)

Kuaför time!!

Nu är vi här igen....Igår kväll hade vi inte så mycket för oss, som ni säkert redan läst. Satt bara nere i restaurangen å titta på svensk tv :)  Tänk, att man kan klara sig utan tv....så skönt att slippa all media överhuvudtaget å bara va....thihihi

Idag har vi däremot haft för oss andra roliga saker...Jo Mammor vi har varit på stranden surfat runt i vattnet på våra madrasser å de var himla skönt. För nu har vattnet äntligen börja bli lite varmare....

Sen har vi varit hos vår favorit kuaför....vet ni vad de e??? nää tror inte de...men snart får ni vet då kommer de upp bilder....????!

puss så länge


Auktion nr 2

Då är det så att Johan söker en Fru och har bett oss att agera äktenskapsmäklare (vi kan ju allt) =)
Så nu om det är någon som är intresserad eller känner någon som skulle passa bra ihop med Johan kan ni skriva en kommentar i fältet nedanför.

En kort presentation av Johan -

En trevlig karl på 27 år. Född och uppvuxen i Södertälje utanför Stockholm.
Har tidigare jobbat på hans pappas restaurang Charles Dickens på Medborgarplatsen, men bor numera sedan två år tillbaka i Turkiet och lever loppan! Han talar fem språk flytande - Arabiska, Turkiska, Syrianska, Svenska och Engelska.
En mycket smart, utåtriktad och väluppfostrad kille. Så känner ni för att ta kapet är det som sagt bara att höra av er!

Ett plus i kanten är att han betalar ju självklart boende och logi i Turkiet för den lyckliga damen - och då får ni ju även Fatti och Bum Bum som grannar. =)





Mr. Johan


 


Bilder!



Våran middag igår, hemma rullade köttbullar med hemmagjord potatis mos. *Mums*



En glad Fatti dricker sin Strawberry Daquiri.



Johan och Bum Bum på Latino Club (otroligt glada).



Johan får en blöt puss av Fatti på Latino Club.



Johan sveper i sig från vårat Akvarium. Han var ganska törstig igår...



...men de äckliga katterna var ännu törstigare.


Inte så mycket bilder, men kameran dog faktiskt under kvällen igår.
På återseende.

Puss // Fatti och Bum Bum



Renovering med stort R!!!

Om Ni inte redan visste så har Fatti och Bum Bum haft en kraftig vattenläcka i badrummet sen vi flyttade in.
Det är nämligen så att toaletten har släppt ut vatten dagligen, så ska man på toaletten så MÅSTE man ha skor på sig.
Detta har vi klagat på varenda dag sen vi flyttade in utan åtgärder. Men nu, äntligen har receptionisten Emru kommit tillbaka som självklart tar tag i saker. Han ringde hotellets "Handy Man" igår och dom kom och tittade på skadan.
Fatti stod självklart och observerade (så händig som hon är) och förklarade säkert att Evrin "Handy Man" måste täta runt toaletten med en silicon-pistol. Ja ja, sa han och nickade.

Idag under våran tupplur (hela dagen) kom han och fixade. När Fatti och Bum Bum vaknar upp, vad får dom se?!?
JO, han har SPACKLAT runt toaletten och över hela golvet. Vad gör vi nu då? Jaha, nu får vi gå på en spacklad toalett.
Men det positiva är iallafall att vi fick en ny dusch. =)



Våran underbart fint spacklade toalett.



Här är våran fina dusch iallafall, men det kan väl vilket pucko som helst fixa.


Ska lägga upp lite roliga bilder från igår sen. Tjingeling!

Måndag kväll

Hej alla!!
Har precis fått i oss middag, Diana stek för Bum bum och Mexican stek för Fatti. Smarrigt som bara den.
Har inte haft för oss för mycket idag, Fatti väntade att viktigt samtal så vi var tvugna att hålla oss här på hotellt,  men tror ni att det samtalet kom???? Nää självklart inte, så istället sov vi nästan hela dagen....behövdes efter gårdagens fest :)

Johan och vi drog till Robin Hood å där blev vi bjudna på dricka av vår snälla vän, men efter ett tag vara vi tvugna att åka hem pga att Bum bum inte mådde så jätte bra! Som vanligt berodde inte detta på alkohlen utan nu har man ju blivit mer sjuk, urinvägsinfektion!!!! Väl på G hem när vi går i trapporna, ramlar en kille för att det är så halt av skumpartyt, Fatti garvar järnet...men somliga straffar gud med desamma. Hon bokstavligt talat glider ner för hela trappan å det känns som att hela discot bara stannar upp å glor på oss!! Pinsamt tur att man kunde skratta bort de. Å så dyker Tamam upp som en ängel och hjälper oss ut till en taxi, för fatti kan ju knappt gå.

Väl hemma blir Fatti ompackad med is, men att sitta still varade inte länge! Det droppade in gäster och servitörerna är på disco och letar efter oss, så vi tar självklart på oss rollerna som servitris och kock! 3 cola, 1 öl och 2 döner kebab...lätt fixat för oss, kanske ska börja jobba här iallafall!
Kom i säng vid 5 snåret efter att Fatti som vanligt ska ha spa me turkarna mitt i nätterna.... Denna gång vara det fila fötter som gällde! Hon är för rolig många gånger!

Snart tillbaka puss (kaffe time)

2 flyttar, 1 inköp och flera spioneri senare!

Jaha, da har antligen spindeln flyttat UT fran rummet, men apan flyttat in. Vi har köpt varsin handduk idag och begav oss sent till stranden. Det blev en vit Versace handduk för Bum Bum och (sjalvklart) en rosa aktig för Fatti.
Och detta med spioneri, va FAN, kan man inte fa ligga pa sin madrass i vattnet och försöka battra pa sin branna utan att hela Turkiet ska simma efter. Ja, idag gjorde Fatti och Bum Bum misstaget att bege sig till en TURKSTRAND.
Sa javla illa. Men vi sket i dom och svor pa svenska istallet, det skrammde nog dem.

Nu har vi haft en trevlig kvall med Johan. Vi har suttit pa balkongen och druckit lite goda drinkar (tur att det finns roomservice vid namn Sezgin) =). Nu sitter vi nere i baren och ska ta en strawberry daquiri, Mojito och sen bege oss med Johan till Robin Hood. Det blir nog dans pa bardisken (som vanligt) för Fatti och Bum Bum.

Maste bara tillagga att det ar sa trevligt att lasa allas kommentarer. En stor halsning till ALLA pa Statoil och ÖoB.

Puss sa lange, maste shake it now. // Fatti och Bum Bum

Kvällskaffe med honungsmelon!

Har precis druckit upp kaffet å smaskat i oss lite melon.... Sitter bara å njuter på balkongen! De är är sånna här tillfällen man verkligen uppskattar! Men faktiskt så är det en väldigt lugn kväll här i krokarna..kanske man kan sova ikväll utan en massa skrik å gap?

Sen imorn blir de stranden igen om vädret tillåter, idag har de varit soligt lite fram och tillbaka då är det ingen höjdare att ligga där +  att vi är lite små sjuka båda två. Men de börjar bli bättre iallafall så det är ju bra.

Nä nu ska jag börja bege mig mot sängen, försöka sova får se om det går? Förmodligen inte efter allt kaffe som man just intagit!

Puss å god natt  till er alla

Gott & Blandat...lite hotellbilder

Här kommer lite roliga hotellbilder och lite andra bilder från bl.a. igår!



Fatti myser på balkongen med Rosé vin och Gin Rummy.



Bum Bum kör en Madonna - Vouge - Strike the pose.



Vi har även en kille som bor på hotellet som ser ut som en ung John Travolta - eller?!?


Och HÄR bor Fatti och Bum Bum



Här är vårat väl utrustade kök där vi "dagligen" lagar våra middagar.


 
Vårat välfyllda förråd, bestående av pasta, majs, krossade tomater och kaffe.



Bum Bums sovrum.



Fattis sovrum (eller soffa).



Allrummet som består av ett fullproppat bord, ouppackade resväskor och en soffa med kläder på.



Den ena (lilla) balkongen som bara är full med rena kläder efter tvätt/städ dagen.



Vårat badrum - tyvärr är det en vattenläcka just nu från toaletten, därav golvskrapan.



Ena sidan av våran STORA balkong - den är numera ockuperad av Fatti och Bum Bums rena underkläder.



Andra delen av stora balkongen...Tacos middag...mums!!!



Poolen på hotellet - i poolen ser ni Uncles son och Evrins dotter.



Här ser vi hur duktiga vi är och håller oss till "äkta" svensk husmanskost - Tacos

Hoppas Ni gillade våra roliga bilder, mer kommer desstå mer vi gör!!!

PUUSSSSSS


Här har ni våran Johan...

Här har ni en massa fina bilder på våran underbara vän Johan.



Johan och Bum Bum på balkongen och dricker rosé.



Stilig karl vi har sittande på våran balkong, sexigt med uppknäppt skjorta också. =)



Johan han ler så fint medans han strike the pose.


Så där har ni honom om ni har varit nyfikna. Våran allra bästa vän the one and the only Turre Svenne Johan!!!

Fatti is in the building!

Här kommer ett litet inlägg från the one and only Ms. Fatti with a big F!
Då kanske alla undrar vart Bum Bum är, jo hon ligger och myser i sin säng. Stackarn har slocknat och jag dumpade henne i hotellrummet för att bege mig ner i baren och blogga lite.
Har precis pratat med Mamma A för första gången på MSN, det tog ett tag för henne att förstå men till slut gick det bra!
Turkarna här underhöll hon mycket bra, guuuud vad dom skrattade åt henne. Roligt att man kan förgylla någons dag iallafall. Tack Mamma A!

Idag ska vi äta Tacos, måste bli av med köttfärsen vi köpte igår, så idag blir det Tacos och imorgon Spaghetti med köttfärssås...mums!
Ska kanske gå upp och väcka Bum Bum klockan är ju faktiskt 18.30 (turkisk tid) och hon har ju legat i sängen NÄSTAN hela dagen. Nej nu blir det upp och hacka grönsaker och steka köttfärs med mycket goda kryddor.

Hörs igen senare. Puss och Kram // Fatti

Fan Fan Fan!!!

Våran plan har spruckit!!! Allting gick åt h*lvete... Bilen har iallafall kommit tillbaka och nu kör vi the silent treatment till Uncle. Jobbigt för han, för det är inte roligt att ha två arga Fattibumbumsar på sig.

Gårdagen var rolig, men medans Fatti och Bum Bum satt uppe på hotellrummet med rosé vinet så åkte "M" hem.
VAAAA?!?! Vi han faaaan inte skratta när "M" åkte. Så j*vla suuurt.
Men men, nu är iallafall "M" borta ur bilden, och "F" är sig själv igen...skönt att ha honom tillbaka.
Now the gang is back together, så det kommer att fortsätta vara en lyckad semester.

Nu sitter vi i hotellbaren med våran underbara turre svenska kompis Johan. 
Han är så söt och snäll och han är den enda här som verkligen förstår oss (kanske för att han pratar svenska).
Vi ska lägga upp massa fiiina bilder på honom senare....så ni får se hur snygg han är.
Sen ska vi på utflykt med honom på Måndag eller Tisdag också.
Vi kan inte berätta än vad det är, men shiiiit vad underbart det kommer bli!

Puss // Fatti och Bum Bum

Lördag

Sitter i restaurangen å väntar på våran bil som nån tydligen tycker att dom bara kan låna hur som helst!!!! Det är hair tamam! (hair uttalas hayier)

ojoj nu kommer han som vi hyrt bilen av......inte bra! Vad ska hända nu??? F'n vad sura vi är....


Tillbaka

Sitter i receptionen nu, har precis druckit upp en flaska rose blandat med sprite!!!
Och sjalvklart spelat Gın Rummy....Nu ska vi bestalla annu an drink hos glada Sezgin i hotellbaren.
Ibland e han mutsus (inte glad) och ibland mutlu (glad). Fan nu ar det sa javla illa har att vi KAN faktiskt prata valdigt mycket turkiska. Vad bra, för da kan vi ju faktiskt prata med vara svarföraldrar som vi ska traffa i övermorgon.
Ha ha, hur mycket kokar vara mödrar av ilska just nu?!?

Nej, nu har Bum Bum bestamt drinkar och dom vantar pa oss i hotell baren.
Puss sa lange...och kom ihag...fyyyyyy faaaaaan vad vi har roligt!!!

// Fatti och Bum Bum

Vin och Efes!

Nu sitter vi i hotell baren och har precis avslutat ett underbart samtal med våra älsklingar Natalie och Nicole.
Så nu ska vi efter att ha delat på tre öl upp till rummet och dricka vin från Metro....mums.
Så nu ska vi dricka och mysa medans vi tittar på utsikten från balkongen.
Sen blir det efter en flaska en väldans rolig tid här nere i baren när "M" åker!!!! Ha ha ha ha.
Nej nu e vi elaka, men alla måste väl få njuta av skadeglädje. =)

Kanske blir ett inlägg senare, eller så hörs vi imorgon. Vi vill även uppmärksamma på att vi har hela 107 läsare om dagen. Då undrar vi vilka är ni och varför lämnar ni INTE kommentarer.... Fyyy vad ni e tråkiga.
En deal är mer kommentarer så blir det mer bilder.


Puss // Fatti och Bum Bum


Rolig kommentar!

Hörde precis en rolig kommentar här på hotellet. Finnar är ju verkligen dåliga på Engelska.
Fuat frågar en finsk tjej (gäst) om hur hon vill ha sin Bloody Mary.

Fuat:
- Do you want it hot or not so hot?

Finsk tjej:
- Eehh!

Fuat:
- Do you want it hot or medium hot?

Finsk tjej:
- Eehh! I can take it warm.

Fuat:
- Eehh!

Fuat och Bum Bums blickar möts:
- Suck och spott!!!

Så roligt har vi och tjuvlyssnar på folks dialoger, men finnar e ju verkligen korkade!!! Ha ha ha ha!

Metro och Utflykt!



Då har vi varit på Metro igen, alldeles ensamma utan nån turk.....
Fatti skulle såklart ta kort med den största soppsleven av dom alla, vem f'an använder en sån????



Eftersom allting är så ÖVERDRIVET stort på Metro så måste man ju ha en väldans stor kastrull till den enorma soppsleven. Men ännu en gång, vem fan ska använda detta???



Denna bild tog vi till Mamma "A", det finns faktiskt Bisto i Turkiet. Och den kostade bara 110 SEK, billigt och bra!



En utflykt till Utopia World hann vi med också. Ett fem-stjärnigt hotell högt upp på en klippa utanför Mahmutlar.
Detta hotell får man helikopter transfer till ifrån Antalya, vad vi hört iallafall.



Så här ser Utopia World ut stolt på sin klippa över havet. Kanske någon som känner att de vill bjuda oss en vecka dit?
Johan kanske?!?


Så här trevligt har vi haft idag. Har även hunnit med ett Happy Meal på McDonalds också, guuud vad "fort" de serverar mat i detta land. Roliga leksaker blev det iallafall, och 150 YTL spenderat på Metro. Det blev inte bara mat utan även Istanbul Vodka, Cosmopolitan mix, en flaska Riesling och ett mysigt Rosé vin, som vi ska sippra på balkongen ikväll.
Vi måste ju vara lite "skrattiga" när M åker hem om 4 och en halv timma. Moa ha ha ha ha ha ha!!!


''M''

Mycket kommentarer om denna M. Har ni inget battre for er an att luska ut vem M ar???
Nej nu ska vi inte vara elaka, M ar en tjej som kommer fran Norge mer kand som Effs flickvan.. A for att komma till saken sa kanske han kan slappa loss lite nu nar hon drar...Han har ju overgivit ganget, men kommer tillbaks efter 02.00 i natt.. YEAH MAN...

Nu kanske nagra av er fattar.

Fredag

Sitter pa Green River nu och vantar pa att fa lana deras VİP-kort till varuhuset Metro...som vi skrev om tidıgare!!!
Borjar bli dags att fylla pa matforadet igen.

Gardagen var lugn, drack te och ladda upp bilder till er....har antlıgen fıxat ett USB-mınne sa vi far over korten till datan!!!!!

Aaa far inte glomma Mr Offıcer halsar tıll dıg Natta att han ser framemot att traffa dıg ;)

Puss till alla

 

Snygga grannar






Här har ni våra trevliga å väldigt snygga grannar....
Ayhan på första bilden är den som alltid kom in till oss på en pratstund innan han började jobba varje dag, dessutom bjöd vi han på middag en kväll, nu har han dock lämnat Alanya för att jobba i Irak...

Hottie på bild nummer 2 bor fortfarande kvar å jobbar på Kordon, liten bar i centrum där vi var igår. Alltid lika glad och idag var han så snäll å gav oss medicin för våra förkylningar och groteska hostor.(grogghaggor kallas det)

puss till dom iallafall

Auktion



Denna STILIGA HERRE gick till vår arbetskamrat Heli.....Vi har paxat honom och sänder till honom till ÖoB i slutet på Augusti...Du är lyckligt lottad..... Marie du kan väl hälsa Heli detta......

Saknar dig



Vi saknar vår favorit Bebis......Och självklart alla ni andra också

Smakprov


Denna bild är tillägnad till Marie för att hon köpte dess söta maskotar åt oss att ta med oss.
Och de sitter fint ovanför våran spegel och tittar på oss när vi sminkar oss. =) TACK!!!


Två snygga brudar som ska ut på party

Bum Bum i popcorn bild 2008

Balkongen högst upp var Fatti och Bum Bums hem i 3 veckor 2006, Seda Otel

Fatti på bardisken på Robin Hood

Våran söta Mr. Officer posar i soffan på Crazy Daisy

Dom 4 partytrollen på Crazy Daisy

Här har ni han...Tamam (serkan) på Robin hood med oss

Fatti + Tekin + Bum bum...Säkerhetsvakten på Robin Hood

Våra Beachragg från igår Johanna och Caroline..Skit trevliga tjejer från göteborg

Vår trevliga utsikt....

Marracas!!!

Yarriba, Yarriba!!!

Ha ha, igår hade vi en sådan jäkla rolig kväll alltså. Det började med som sagt en helt underbar sill middag. Mums så gott det var! Efter middagen blev det vodka, apelsinjuice och sprite. Efter två cocktails och partykläderna redo blev det som vanligt en Strawberry Daquiri för Fatti och en Mojito för Bum Bum...
Sura Sezgin stod i baren och blanda som alltid! Sen blev det ett tryck på taxi knappen och bullen kom farande.
Fatti och Bum Bum hoppade in och begav sig mot destination stranden.
Där mötte vi upp våra nya "vänner" Johanna och Caroline från Götet, mycket trevligt.
På stranden blev det vodka redbull för Fattibumbum och vitt vin för Göteborgarna. Mehmet på Flamingo bjöd på någon god shot också, honung smakade det.

Efter en övertalning från våran sida bjöd vi med oss tjejerna till Green River. Dom kan ju inte komma till Turkiet och inte möta turkiska Robert Gustafsson, Apo! Mycket skratt blev det på Green River.
Sen begav vi oss till salsa stället Kordon inne i Centrum, där vårat ögongodis från hotellet jobbar.
(Det är så himla trevligt att ALLA snyggingar från barerna i Alanya bor på vårat hotell).
Mycket dans blev det. Fatti svängde runt på dansgolvet HELA kvällen med ett par Marracas. Bum Bum efter och ville mycket gärna överta dem, men Fatti gav inte upp.
Kordon var nog ett av de trevligaste ställena vi besökt i Alanya, dessutom så MÅSTE alla som besöker denna restaurang stanna till stängning och höra en turkisk Elvis kopis version av Love Me Tender....ha ha ha ha!
Nog den bästa version vi hört av Elvis.

Efterfest blev det sen i Fatti och Bum Bums rum nummer 15 med Caroline, Johanna, Ögongodiset och en bartender från Kordon. Som riktigt trevliga värdinnor bjöd vi gästerna på Cocktails och drog ifrån rummet.
Så uppfostrade vi är. Bum Bum blev hungrig så vi gick ner till hotell receptionen och ringde efter Kebab.
Kebaben blev uppäten och det blev en bok läst på polska i receptionen och efter det blev det sängdags runt kl 5.30.

Med andra ord hade vi ännu en TOPPEN KVÄLL!!!

sill middag

Nu är vi tillbaka. Har precis fått i oss middag som bestod av sill, ägg, potatis och nån slags turkisk soppa som heter gagic???eller hur man nu stavar det? Gott var det iallafall.

Jo vet ni vad...Vi har köpt en mobil idag, är tvugna, det kostar alldeles för mycket för Bum bum att ha hennes mobil igång. Hon blir ju snart pank pga mobilkostnader!!! Dyr var den inte heller ca 700 sek och då fick vi nytt nummer å en väldans massa kredit att ring för! Ni ska få nummret men just nu vet vi inte vad det är??! Får be turkarna om hjälp så vi fattar hur allt fungerar? Det är inte alls som att ringa hemma i sverige.

Färg har vi fått idag iaf! Som ni kunde läsa i det tidigare inlägget så va vi ju på stranden idag.....Hos SNYGG ALI, alltså tjejer ni smälter när ni ser han...men dom flesta av er vet redan vem han är.....blir nog att vi går dit imorn me så man får nå snyggt att titta på...

En sak till bara......M åker hem om 2 dagar, då j'vlar är det fest!!!!!

Eftermiddag....

Kvällen igår bestod av kaffe me kaka å spela massa olika spel....mysigt. Men ändå kom man inte i säng förrän halv 3, detta pga att de va väldigt mycket folk nere i hotellbaren....Till och med så att bum bum vaknade halv 7 och då höll dom fortfarande igång....drog iallafall till stranden vid 12 men de var så höga vågor att det inte gick att bada, så vi gick hem igen vid 4.

Träffa 2 svenska tjejor på stranden så ikväll ska vi träffa upp dom å guida dom till vår tatuerare....sen blir de säkert lite party....

nu måste jag sluta får en gäst!!!!

kram kram


Notis!!!

Vi vill bara uppmärksamma alla på att BÅDA har "lopp bett" och inte bara Fatti, och kommentarerna vi får här så ska ni veta hur Bum Bums luktar. Lika illa båda två. Usch vilka snuskiga brudar.

Vi vill också GRATULERA Mac på hans 3 års dag, vi har inte glömt. Fatti sjöng Happy Birthday vid midnatt igår.

Update in English!

So yesterday was a really good day for us. We went up early and had a really nice breakfast, pancakes and eggs.
Around 12 when it was to hot for us to think we went to the beach, to our friends Carlos and Elvis. There we were laying in the sun burning our legs of and was swimming in the cooling water. How nice it sounds doesn't it?!?

After a day at the beach we went home and had a SPA in the balcony. We fixed out feet so they look very nice now, we took shower and did our hair etc.
Then it was cocktail hour (as always). We had to go down to our supermarket at the hotel and buy a new vodka, cause we finished it all that we bought at the airport. =)
So after three vodka redbull each, a lot of makeup and two nice dresses we were ready for party in Centrum.

We went down to the hotelbar and met up with some friends. In the bar we had one strawberry daquiri each, and Fatti continued with another Strawberry while Bum Bum took a Mojito instead. There were really nice.
After our nice drinks we decided we should go to Latino and show of all our good salsa moves.
So one taxi ride later we were in Centrum shaking our bums (with big granny panties Irene) to good salsa music.

In Latino Club we had a fishbowl drink witch was lovely aswell. How nice it was that Johan our friend was with us to pay everything we had last night. We like him so much... =)
So around 2.30 Bum Bum decided she had enough (not drinks) and went home when Fatti kept going on partying (as always). =) Fatti came back home and went to bed around 5 this morning.
So as you all can hear we had a really nice time last night. Everyday should be like that.

So this morning at 11 Bum Bum woke Fatti up for breakfast, spaghetti bolognese it was. Very good!
After the food we went back up to our hotel room and slept for 2 hours more. When we woke up the second time our bellys were screaming for more food, so we went down again, to eat, again. This time it was Pizza Tonno. It was  so nice!

So the rest of the day we have been cleaning a bit, helping our cleaning lady. Put some washing on so we don't have to go around looking like poor girls (even if we soon are)!!! So now we are just sitting in the hotel bar drinking water and eating (again) ice cream. Yummi!!!

Tonight we think we will have a movie night, Fatti might force Bum Bum to watch Jane Austen, or we will just see Dirty Dancing. Nothing wrong with looking at Patrick shaking some ***

That's all for now, take care all our UK fans. Love Fatti and Bum Bum

Tisdag....

Jaha nu  är vi tillbaka i matchen....blev ändå ingen lång kväll, skutta ner till hotellbaren drack varsin Strawberry sen valde bum bum att vika sig för en mojito, fatti är lojal mot gubben :) Notan skulle väl ha slutat på 60 YTL = ca 300 SEK men våran PIMP Johan va här å betala såklart ;)  Drog vidare till latino club körde några steg salsa å drack en fishbowl med nån trevlig god drink (den också gratis) Helt plötsligt dök ALLA våra fiskar upp, och alla nästan på samma gång!!! Tamam, Mehmet, Adnan???? Tror dom har nån slags packt mot oss.....Smög därifrån till Havanna för att leta reda på Johan, men ingen Johan där?? Iallafall inte som vi hitta, så bum bum beslöt sig för att dra hem, ( å nej mamma det var inte för att jag var för full!!!!) Fatti å andra sidan festa vidare med några svenska brudar som bor här på hotellet bredvid...

Bum bum kom i säng vid halv tre Fatti runt 5.....Upp me tuppen klockan 11, väckte Fatti för frukost det blev spagetti bolognese....Sen upp å sova 2 timmar till å vakna för att äta igen, PIZZA TONNO!!! nice

Nu har vi bara softat fixat så vi fick tvätta våra kläder å städa lite, hjälpte faktiskt våran städtant....vi är så snälla!

Ikväll blir det lungt me en film kanske? eller nått liknande!

Kram till er alla så länge

RSS 2.0