Stackars Bum Bum! Eller stackars Fatti!

Vet inte riktigt vem av oss det är synd om! Bum Bum ringde precis och hon har bråkat med turkar som inte har LEG för att köpa raketer på jobbet. Stackarn! Fast medans hon bråkar med dem så är jag fast med dem. Jag är omringad av dem och ska fira nyår med dem. Så vem är det egentligen mest synd om?!? Ha ha ha ha ha!

Jaha, vad har vi gjort idag då? Filmen igår var skit bra. Den var på turkiska men vi hade engelsk text, så jag också hängde med. Men den var faktiskt otroligt bra. Den blev ju ännu bättre när den var inspelad i Diyarbakir också.
Men jag hoppas fan inte att det var så som det var i filmen i verkliga fallet. Alla män i byn kommer ridande med k-pistar och skjutar för att hälsa folk välkomna...ha ha ha! En rolig incident som hände igår som jag inte kan sluta skratta åt var när jag började kommentera filmen.

Mitt i filmen säger en av gubbarna (på engelska):
- He did a good job. Maybe we should give Ali a third wife.

Jag:
- What? You can have more then one wife in Turkey? I thought that was only like arabic people.

Musti:
- Of course you can have more then one wife. You can have as many as you want.

Jag:
- Aha. So how many wifes are you gonna have? Like 25?

Musti:
- Manyak. I'm only gonna have one wife, I only want one wife!

Jag:
- Naaaawww. That's so sweet you only want one wife to love when you can have as many as you want!
Why do you only want one?

Musti:
-
Manyak! I don't want headache.

Jag och Musti:
- Ha ha ha ha ha ha!

Det tycker jag var en väldigt bra kommentar. Fan vad jag skrattade igår.

Iallafall, vaknade upp runt elva och gick ner till köket och lagade frukost till oss.
Det blev ägg, med grönsaker, yoghurt, te och bröd. Mumsigt var det. Jag och Seybet planerade lite inför ikväll också.
Vad vi ska laga för middag etc. Så nu efter att jag gjort klart alla Statoil kurser ska vi bege oss till Kipa och handla lite mat och dryck till ikväll. Ska se om vi hittar någon tårta också. Musti fyller ju faktiskt år imorgon.
Han var jätte ledsen häromdagen när han frågade vart hans A.I.K tröja är som jag lovat honom. Jag sa att det inte fanns någon kvar, men det han inte vet är att han ska få den imorgon, med frukost på sängen. Ha ha ha!

Nej, nu måste jag hoppa ur pyjamasen, göra klart sista kursen och bege mig till Kipa med Seybetosh.

P.S Natta om du läser. He misses you yaaaa!!!!! =)


Tisdag kväll!

Nu efter en sväng till Metro och en god middag så blir det sängen med hyr film.
Jag har precis avslutat en kurs om Motoroljor på Statoil, GODKÄND!!! =) Så imorgon ska jag göra tre kurser till, annars blir de inte glada på mig! =) Ha ha ha.

Så nu har vi laddat upp med cola, chips och rodeo och en bra film. Kan väl inte bli bättre. Eller kanske lite värme skulle väl inte skada. Hade bye

P.S Här sitter jag och bloggar på min "semester", men är det ens någon som läser det?!? D.S

Metro here we come!

Då har en del av dagen redan passerat då. Efter förra blogg inlägget så fick jag liv i människan och släpade med honom till Centrum. Det blev en promenad in dit och en promenad runt i Centrum och en promenad hem.
Mycket promenerande blev det. Blev lite ping pong när vi kom hem.

Nu har Seybet kommit tillbaka efter sina ärenden så nu ska vi bege oss till Metro.
Vill ha lite te och tilltugg här hemma. Ska se om de har hummer också.

Puss å Kram

Äntligen!

Ja äntligen kan man säga på många sätt. Äntligen framme i Turkland, äntligen blev jag uppkopplad på internet, äntligen hittade jag ett eluttag i mitt rum som fungerade.
Vilken resa säger jag bara. Bum Bum som trodde att jag skulle bli helt uttråkad i Istanbul hade så fel.
Efter att ha hittat rätt på en gång så målade jag naglarna och slog sedan på en film - Kung Fu Panda.
Tråkigt bara att jag satt och skratta för mig själv. Innan filmen ens var slut så var det bara att hoppa på bussen och bege sig till planet som lyfte enligt tidschemat. Sådan smidig resa. Hade lite ont i halsen bara för att jag inte pratade med nån på så många timmar - och kan ni tänka er hur jobbigt det är för mig. Pratade lite med en svensk/turkisk familj från Arlanda till Istanbul, men annars ingen (om det inte var i telefonen).

Iallafall, efter att ha landat i Antalya så fick ju jag som så många andra, hoppa på V.I.P bussen för att hämta vårt bagage, som redan hade anlänt. Snabbt, smidigt och inga köer - just the way I like it!
Sen kom jag ut, och där stod han, min egna lilla terrorist...ha ha ha ha! Det var super skoj att träffa alla igen, och kände ingen jobbig nervositet. Emru, Seybet, Asker och Musti - alla var på plats för att plocka upp mig =)

Sen begav vi oss mot Alanya, den resan var nog längst av alla för jag var så otroligt trött. Låg och sov på Mustis axel, medans de andra tre satt i bilen och rökte cigg som de aldrig gjort något annat. Usch och fy.
Ja, nu är det dag två och jag har inte ens tagit ett bloss. Känner mig faktiskt inte ens sugen, men kanske för att jag inte hunnit bli sur än, nu är man ju bara glad hela tiden.

Tillbaka till resan - efter att äntligen ha kommit fram till Cesar så hade Sezgin beställt kebab åt mig så det var bara att trycka i sig den, ta en VARM dusch och sätta på sig ett antal klädesplagg. Jag tror inte att någon förstår hur kallt jag har det i mitt rum faktiskt. Jag sover med lång tröja, lång byxor och strumpor. Har tre tjocka duntäcken, och det är precis så varmt då att man får en normal kroppstemperatur. Pallar inte att bry mig!

Igår vaknade vi runt kl 10, sen halv sov vi fram till kl 13, då jag fick rycka upp honom för att gå och äta.
Det blev rest. Sultan och för min del blev det lins soppa, två stekta ägg och bröd. Och Musti tog en enkel omelett.
Mr. Officer kom förbi också och vi gick till en leksaks butik och köpte pingisbollar.
Mätta och belåtna gick vi tillbaka till hotellet och spela pingis. Det blev ett par omgångar och det blev nog lika mellan oss..ha ha ha - eller kanske inte. Återigen blev det en eftermiddags tupplur och sen begav jag, Musti och Mr. Officer oss iväg på en kvälls promenad till Alanyum - det stora köpcentrumet.
Det blev varsitt par tofflor för alla. Jag ett par rosa fluffiga med hundar på. Musti ett par Fehnerbache. Och Seybet ett par vanliga svarta gubbtofflor. Sen blev det en liten sväng förbi Kipa också för att handla toa papper. Måste ha någonting i jämförelse med Lambi.

Efter det gick jag och Musti tillbaka till Sultan för en middag. Beyti kebab för mig och Adana kebab för honom. OTROLIGT gott! Sen blev det spelet Okey (eller hur det stavas) fram till midnatt. Väldigt roligt spel, men hur orkar dom spela detta dag in och dag ut hela vintern?!? Det är nästan precis som Gin Rummy Bum Bum fast med klossar stället för kort. Skulle kalla det en blandning av Gin Rummt och Alfapet typ. Så nu på morgonen har jag duschat, gjort mig i ordning och skrivit ett blogg inlägg medans latmasken bara ligger och sover, så nu ska jag gå och hoppa på honom och sen ska vi till centrum och handla lite gott inför imorgon. Så här får ni ett par bilder också =)



Julklapps utdelning på morgonen, tillsammans med Annas pepparkakor, så myyyysigt!



Mr. Officers otroligt fina julklapp från mig och Bum Bum som hon han fixa så fint medans jag var lite lätt stressad.
Han blev jätte glad iallafall.

Nej, nu ska jag väcka honom, måste få i mig mat. Sen blir det stan och till sist så ska jag göra 4 st Statoil kurser idag via internet. Får se om jag lyckas bli uppkopplad igen.

Puss å Kram på er.... J-Lo I miss you yaaaaaa!

Bumbum anropar Fatti

Medans en annan sitter hemma i svedala har Fatti begett sig nere mot lovley Turkiet. Gud så avis man kan va???!
Men det är väl ingen nyhet. Som hon själv sa till mig igår: Kan inte fatt att jag åker utan min vapendragare! Hoppas nu inte att jag lurat dig allt för mycket med väder prognosen, trots allt så är den juh bara från egen erfarenhet (du vet vad jag menar Fatti).

Nu väntar jag bara på första inlägget från dej med en massa bilder, mest nyfiken är jag på presenterna till Officer.!

Nu ska jag sova sängen jobbet väntar imorgon 9.45 - 19.30... Tänk på mig när du degar i solen

Puss till er alla från Bumbum 


Avis

Hon säger att jag inte ska va avis...men hur fan kan jag inte vara det???!! Knäppis
Vill iallafall bara önska en trevlig resa och gott nytt år till dig Fatti. Njut och du glöm nu inte kaffekoppen!!
För den lär juh en annan få höra mycket om....du hajar

Massor av pussar och kramar till dig

PSYKBRYT!!!

Nej, nu vet jag fan inte vart jag ska ta vägen. Jag har så jävla mycket som pågår i mitt huvud just nu att jag inte vet vart jag ska vända mig. Om exakt 26 timmar är jag framme i ANTALYA!!! =)

Men denna eviga jävla packning, vet inte vad jag ska packa riktigt. Men Bum Bum är iallafall här och stöttar mig.
Så medans hon skär ut schabloner till Mr. Officers T-shirts så ska jag fortsätta.
Hörs imorgon allihopa. Och självklart hänger min laptop med till Turkiet. =)

Puss å Kram Fatti...


=')

Nu grååååååter jag av glädje för att Bum Bum är så sööööt och skriver så fint om mig!
Tack själv för all denna underbara tid, men ännu är det ej slut!
Det kommer fler gånger, men frågan är bara hur länge vi får vara borta från
diktator-Anders!!! Ha ha ha...fyllnadsgrad!

Men iallafall är jag otroligt besviken att INGEN har lämnat någon kommentar om deras roligaste minne av mig. Tydligen var jag väl inte så rolig! Dock kommenterade Nicole att jag skulle "kunna göra något sådant" som att skita i en jacuzzi?!?  Eeeeh, jag vet att jag har problem med att kontrollera min ring muskel, men come on - skita i poolen?
Det får Bum Bum stå för...ha ha ha ha! ;)

Puss Puss

Minne i livet

Det finns bara en männsika i denna värld som jag konstant (eller nästan alltid) pratar turkiet med. Det kan va allt ifrån vädret där till drinkar och killar, och det är såklart Fatti!!!! Är grymt glad över att det är henne som jag delar denna hysteriska upplevelse med år in och år ut.... Jo visst alla ni tjejer är också där och förgyller semester, men Fatti och jag har nog ett speciellt band till detta paradis...

Vill bara säga TACK till dig för att du har gjort alla dessa resor till de bästa i mitt liv med upplevelser som inte går att åter berätta utan måste upplevas på plats! 

TACK


Bajs! Bajs! Bajs!

Detta är väl mina kompisars mardröm!!!! Ha ha ha ha! Äkta Fatti humor!


Rolig?!?

Jag har hört väldigt många kommentarer från Bum Bum på sista tiden om hur OTROLIGT(!!!) rolig jag är?!?
Vad säger vi om det? Kan man få lite feed-back kanske.
Jag vet ju att jag är snyggast, vackrast, klokast, charmigast, trevligast, väluppfostradast etc. En väldigt massa -ast!
Men är jag roligast? Kan ni inte lämna en kommentar i kommentar fältet om erat roligaste minne!?

Jag ska sitta och klura på varför jag är roligast enligt Bum Bum. Kanske för att hon har samma kiss- och bajshumor som mig, men gör det verkligen mig roligast bara för att man fiser, rapar och berättar om intimia (läs bajs) problem i Bum Bums närvaro. Hon är ju den som förstår om mörkt, "brännt", illa luktande bajs; för hon verkar ju tydligen ha samma problem. Men men, nu är det bara 24 dagar och 15 timmar kvar tills jag åker tillbaka till min Askim!
Och han kan jag ju säga, att han uppskattar inte när man rapar i hans öra eller lägger en pysare och säger; "Ooops! I just farted!" Då får man bara höra -"Manyak!"

Men han ska stå ut med min bajs lukt på toan i en månad...ha ha ha ha...stackarn kommer ju att döööö!!! =)
Längtar!!!

God natt och puss å Kram alla mina MANSGRISAR!!!!

P.S Ännu ett inlägg som avslutades med en massa kiss, rap, prutt och BAJS!

Rörd till tårar!

Nej, usch vad roligt det var att se den filmen igen. Fan vad roligt vi hade åt Johan den kvällen.
Han var så jävla full på Jägermeister & Red Bull. Han berättade om hur han på början av 90-talet hade varit kung på alla discon. Då alla hade gjort "ringen" runt honom, och han breakdansade till Scatman och alla hejade; Johan Johan!!!!

Ha ha! Fan vad jag saknar den mannen. Hoppas vi ses om 26 dagar Johan. Om du läser det här, fan vad jag saknar dig KORBAN!!!!! Det är vi som är de tre gringos!!!

PUSS från Fatti!!!

Movie

Vår kära vän...






RSS 2.0