Kära läsare!!!

Vill bara passa på att tack våra kära läsare........de kära unika 9 personer som läser våran blogg!!!!
TACK TACK ;)

Vet att vi inte rikitgt kommit igång än...men ha tålamod, de kommer öka me inlägg! Sen kanske ni in orkar läsa för vi skriver så mycket av vårt roliga live där nere med turkarna...nää vi e tacksamma

puss nu drar jag ut på stan, måste ju passa på när de e bra väder!!!för de kommer jag ju inte ha för mycket av dom kommande 3 månaderna *skratt*

Försenad

Då va man lite försenad med inlägget från kryssningen då...sorry!
Men det blir så när man har ett lika hektiskt liv som mig =)

Kryssningen va iallafall GRYM, fast Eurovisionens 18:e plats kunde man ju gott och väl ha sluppit. Vad hände?!?
Charlotte va super bra och gav allt men ändå hamnar vi på 18:e plats av 25. Tråkigt att man inte längre röstar på bästa låt/melodi utan att det blivit politik inblandad i denna vackra festival =(
Dessutom vill jag bara tillägga att Ryssland köpte sin seger för ett X antal miljoner.

Hur hade vi det annars då?.....ha ha.....jätte bra.
Det va väl inga direkta pinsamheter som skedde. Bum Bum ramlade nästan ner från något litet staket dom hade där på dansgolvet. Försökte rädda henne så gott jag kunde men som tack fick jag gå med 1 ½ ögonfrans resten av kvällen? En kille anmäldes av oss för ofredande, Bum Bum va full, Fatti va full och resten av packet lika så.
Självklart det viktigaste, Fatti och Bum Bum va på buffé =) men det blev dock bara två omgångar, mådde väl inte riktig 100 när vi vakna kanske. Jag måste även passa på att ge ett stort tack till Shrek och Åsnan för en lyckad kryssning. Shrek och Åsnan va två män vi träffade som var riktigt riktigt roliga (namnen är Nicoles påfund).

Idag har jag och Bum Bum iallafall införskaffat oss en kamera som ska med till turkland.
Denna ska vi använda för att t.ex. lägga upp så mycket bilder och video-klipp på våran "populära" blogg, men det för stå för Bum Bum, jag e ju som sagt inte så high-tec än så länge.
För tillfället sitter jag och laddar ner musik från CD-skivor till datan och från datan till min nya Mp3 spelare.
Ni som läser detta och är lite high-tec sitter säkert och as-garvar åt mig för att jag gör det old-fashion-way men jag har inget nedladdnings program =(

Så detta ska väl jag syssla med tills jag slocknar....hoppas alla våra läsare haft en trevlig helg, framför allt en hälsning till Marie och Kjell som vi hoppas haft en trevlig kryssning (dom går i våra fotspår).

På återseende...Puss // Fatti


Hemma

Nu har man vart hemma i några timmar å vilat upp sig från nattens bravader. Fan party var bara förnamnet!!! Så skoj vi hade...dansade till morgon timmarna, rättare sagt vi gick å la oss vid 6 i morse. Sen upp vid tolv, käka lunch buffe för att senare ta en återställare!!!! Jag säger bara dom fungerar....alltså återställare!!! Har aldrig trott på att man ska dricka sprit för att bli kvitt baksmällan....men ack så fel jag hade!!!

Nu ska jag sova börjar 7 imorn...å sömn behövs som sagt!!! Tack än en gång för en otroligt rolig kryssning....

GODNATT

Glömde säga en sak...Fan vad jag ska bojkotta eurovision nästa år.....buhuuhuuu


Nu är det dags!!!

Idag gäller det, att antingen vinna eller försvinna. Som start nr 15 stegrar Charlotte Perelli in på scenen och tar hem segern för Sverige. Eller kanske inte.

Vi ska iallafall på Cinderella kryssningen idag =) Jag e så sjuk jävla taggad, känns som det kommer bli en riktig pirat kryssning. Ska iväg och träffa alla redan nu, kanske sätter oss och tar en förkröka på någon uteservering på Söder innan vi skippas iväg till Mariehamn.

Ni får väl höra imorgon hur sjuk resan va =)

Håll tummarna för Lotta ikväll... Puss // Fatti

KRYSSNING

hej hej!

Nu drar fattibumbum klubben på kryssning me lite kompisar!!!
Ska bli skit skoj...de e ju finalen på eurovision ikväll så party blir de garanterat!!!! yepp yepp
Tänkte bara säga de :) nu har jag bråttom vi ska mötas upp om 15 minuter
 



byebye

Schlager time!!

Nu sitter man bänkad framför tv för att heja på Perelli.....jag tror på henne som fan.

Från de ena till de andra..nu ska det bakas in tid för frissan å naglar också innan vi shippar iväg! Hur ska vi hinna med allt? det är våran eviga fråga ???aja på nått sätt går de, får väl försöka flörta lite på jobbet å byta tider me folket. Å idag inhandlade vi också vårt lilla kök vi ska ha med oss, eftersom dom inte har typ ordentliga knivar å sånna saker. Det blev bland annt knivar, muggar klädnypor mm.

Nä nu ska jag som sagt kika på schlagern

Kram å puss


Hemma igen då....

Då har man varit på jobbet sen kl 6 imorse, kommit hem kl 15, sovit 1 ½ timma innan man ska iväg till Tina och bejbyn på en snabb fika. Sen ut till stallet och kom nu hem från kvälls promenaden med hunden. *pust*

Då har man inte gjort något vettigt inför resan idag heller då?!? Fast iof så skrev ju jag en packningslista igår till mina smycken som jag ska ha med mig. 960 gram vägde de allt som allt. Bum Bum tycker väl kanske att det är lite väl mycket men vi ska fan vara borta i 14 veckor och jag använder ju direkt inte små pärlor i öronen heller?!?

Pratade med min vän Emelie igår, tala om hur stressad jag va över min 30kg packning som ska räcka i 14 veckor.
Hon förstod mig till 100 % och sa att 1 kg i månaden är ju alldeles för lite =) ha ha ha ha
Dags att ta fram kalkylatorn för hennes del =)

På Lördag är det Eurovision och Bum Bum, Fatti, Nicole, Danne och Jenny ska på Cinderella och se Charlotte ta hem allting =) satt bänkad framför tv skärmen igår och såg första semifinalen....PINSAMT.
Får se va det är för riksmongosar som uppträder imorgon på semifinal 2.

Nu ska jag sova och drömma mig bort till en varm strand någonstans (i turkiet) och dricka en Efes.

Puss och natti // från Fatti =)

P.S jätte söt video Bum Bum lagt upp på mig och Mario. Mycket skratt blir det av honom....my brother yao =)

Nedräkning 23 dagar kvar?!!

Jaha så nu är de 23 dagar kvar. Ni tycker bärgis att 25 eller 23 dagar är samma sak, men nej nej de dyker upp nya stressiga saker varje dag som man måste hinna med!!

Iallafall i natt hade jag en hemsk mardröm...jag glömde alla min viktiga saker hemma som jag skulle ha med mig på resan.....dessa mardrömmar gör att man inte sover ordentligt för man är ju verkligen så stressad även om det bara är en dröm!!! Det är alltså inte första gången detta händer!!!

Så därför har jag bestämt mig att göra som Fatti...att skriva en utförlig packningslista, på exakta saker som ska med! Tex vitt linne med guld kedja från GT!!! Ja så gör hon min söta vän, men de visar sig vara en bra ide!!!! Ett hett tips till er som ska resa, tycker jag iaf!

Kram så länge

Ps. nu väntar harryboy på oss

Nostalgi

 

Se så mysigt!!

KLAR!!!

Va uppe och skrev packningslistan igår till 23.30 som jag lovade mig själv att jag skulle göra.
Det blev 3 st A4 på datan med enbart kläder....men då va texten stor =)

kom precis hem från jobbet nu efter 4 timmars arbete på morgonkvisten. Ska iväg till en sy-affär med mamma och handla lite grejer till en klänning jag ska laga som ska med.

Stress, stress hela tiden. Bilden va iallafall fin som Bum Bum la in =)

Puss // Fatti

skratt!!!



vara bara tvungen....denna är tillägnad till blogg-mormor

Blogg, blogg och ännu mera blogg!

Nu har man väl hamnat här som alla andra i Sverige....bloggträsket!

För så kort tid som för fem dagar sen visste jag typ inte ens hur man läste en blogg och nu sitter jag här som nån liten blogg-mormor och blottar mina innersta tankar för alla.

Vad har hänt idag då, kanske man ska tala om för alla våra 2 läsare. Jo, INGENTING.

Jobbat, jobbat, tagit en fika paus på jobbet med Bum Bum och jobbat lite till. Tiden går otroligt sakta men dagarna otroligt fort ?!?! Hur det hänger ihop vet ingen...

Som både Bum Bum och jag tidigare skrivitså är det ju nu 25 dagar kvar och jag har fortfarande ingen aning hur jag ska hinna med allt =( (kanske ska börja ta tag i saker och ting istället för att blogga?!?)

Nej nu ska jag fan ta tag i detta och skriva min j*vla packningslista, börjar kl 6 imorgon, så man får väl göra som araberna gör: YALLA! YALLA!

Puss // Fatti

P.S tänkte också bara passa på att berömma Bum Bum för att hon e så duktig och lägger upp både videos (på björnar som äter lax) och lägger upp bilder (på fel resebolag) på våran blogg. Du e JÄTTE DUKTIG =)

25 dagar kvar!!!

Jaha som fatti skrev i inlägget från igår så är det BARA 25 dagar kvar innan vi lämnar svedala!!!! Alltså jag tror varken ni eller vi fattar att om extakt 25 dar sitter bum bum (dum dum) ;) och fatti på ett plan påväg från Istanbul
till Antalya???? å inte har vi skjust från flygplatsen till vårt boenden än heller....de gör ju mej super stressad......tror ju typ att vi kommer få gå från flyplatsen i våra klackskor med bagage som väger ton till alanya...men fatti hon e lugn som en filbunke å är övertygad att de e lugna puckar!!!!! de fixar sis säger hon!!!??? buhuuu

nähä nu ska jag försöka sova utan några j'vla konstiga stressiga tankar kring resan.....för de kan jag lova tankarna bara springer i huvudet på en när de e dags att sova!!!!

puss till alla från bum bum

 


ps.vi flyger med turkish airlines


Till Dig Dum Dum!

Eftersom man inte ska vara två stycken som bloggar på samma blogg, då den ena är utvecklingsstörd och raderar den andras inlägg, så måste den normala i blogg duon skriva om sitt inlägg.

Min poäng med inlägget va att det är sjukt att det är 25 dagar kvar imorgon (måndag), tills vi åker.

Va tvungen att skriva av mig lite här innan då jag inom de närmsta dagarna kommer att få en stress attack.
Jag har ingen aning om hur jag ska hinna med allting. Det känns som att det är för mycket att göra nu.
Packa, säga hej då till alla, resa till och hem från Finland och heja på Charlotte i Eurovision, och allt detta ska man hinna göra på 25 dagar. Det räcker inte med att man e stressad, utan nu måste jag sitta och stress skriva om allting då Bum Bum raderar mina inlägg för att hon ska ladda upp någon jävla film på en BJÖRN som äter lax??!?!

Mitt förra inlägg hade iallafall ett skämt i sig om våran semester för två år sen, angående en incident med mina playboy skor, men den e inge rolig längre.

Angående nu varför jag e stressad. Jo, jag förstår inte hur dessa "bossar" som bestämmer alla regler inom luft/flyg lagarna tänker?!? Hur fan ska jag kunna packa min väska med enbart 30 kg?!? Då typ tandkrämen jag ska ha med mig för 14 veckor väger 30 kg. Hur ska jag kunna packa mitt liv i en resväska när jag inte ens får plats med mitt liv i ett rum?

Vet ej hur dessa makthavsgubbar tänker. Ni borde sätta er in i mina skor för en dag och se hur mycket ni kan bära med er med 30 kg?!?

Nu ska jag skriva ett argt sms till Bum Bum (nya smeknamnet DUM DUM) att hon ska sluta radera mina inlägg.

Puss och God natt // Fatti


film???

testar testar men fattar noll
>

Äntligen är bloggen här!

Nu har vi pratat länge om att vi ska starta en blogg / rese dagbok till våran 14 veckors semester vi åker på om exakt 28 dagar idag! Så nu är den äntligen här...

 Avundsjuka?!?  Vi visste det...ha ha

Puss så länge!

RSS 2.0