<3 Saknar <3

Visst är jag skit tråkig som kommer med ett inlägg om hur mycket jag saknar en person som jag träffade för bara ett par (många) timmar sen! Nu är jag hemma, men som vanligt börjar man ifrågasätta sig om man ens verkligen har varit borta. För er så känns det som en evighet med jobb och slit, men för mig gick tiden väldigt fort nu.

Ett tag där i mitten av "semestern" så kändes det som om tiden gick jätte sakta, men det är just dom där sista dagarna eller den sista veckan som rusar iväg. Tråkigt men that's reality!
Vad ska man göra? Ska ligga hemma och uggla ikväll (har fortfarande inte sovit sen natten Måndag - Tisdag) och imorgon. Kan ta mig fan inte sova. Jag har ju ingen att sparka på nu =(.

Vill bara tala om för er alla - eftersom jag inte kunnat blogga så mycket - att jag har haft så otroligt roligt!
Det går inte att beskriva med ord hur glad jag varit varje dag jag vaknat upp (OK kanske lite överdrivet, är ganska morgonsur), eller det kanske beror på att man kunnat sova "hur länge man vill" och inte behövt gå till buttra Anders på jobbet...

Thank you Askim for a lovely month - I see you soon!




(Nej, jag äter inte upp honom) =)

Min älskling är sjuk ='(...

I morse (sen förmiddag) vaknade jag upp utvilad efter att ha somnat tidigt efter resan till Antalya igår.
Av min förvåning märker jag att sängen är tom?!? Jag har dunkningar och bonkningar ute i badrummet/köket.
Dörren öppnas när mina ögon börjar bli klara. Musse kommer in smäller igen dörren efter sig och slänger sig på mage i sängen. -"Walla, I'm sick!", säger han med en röst som bara en karl kan när han är sjuk.
Jaha, säger jag. Vad då för sjuk, med en djup suckning. Han tittar på mig med stora bruna valpögon.
Jag inspekterar honom noggrant i ansiktet tills han vrider lite på sig. Då brister jag ut i ett asflabb.
Han har fått någon inflammation i munnen så hans ena kind påminner om en kamel som inte spottat på ett tag.
Usch, vad elak jag är men han ser så fruktansvärt rolig ut.
Inget ont och inget problem med maten men bara alldeles för mycket kött i högra kinden. Ha ha ha ha ha ha!

Så det var bara att gå upp och klä på sig för att promenera den lilla biten till Apoteket.
För läkaren nej, dit kunde han absolut inte gå. (Vi bråkade om detta i ca 2 timmar innan jag gick med på att han får bestämma själv, men jag är fortfarande butter på puckot). När jag stod med jacka, halsduk och Uggisarna redo som kom jag på - det är Söndag idag! Det betyder alltså att det bara finns tre apotek öppna i Alanya idag.
Jaha, och vilka tre är det denna månad, denna Söndag då? Jag sa till Musse att jag skulle lösa det och tog med sänkt huvud hissen ner till Market.

Yes, Emru och Policeofficer satt där. Inte han Uncle Snake som inte kan engelska. Jag berättade om mitt dilemma för dem och Policeofficer satte sig genast vid internet och googlade vilka apotek som var öppna, medans Emru ringde efter frukost till mig och Musse (kebab). Efter 3 min säger P-officer: -"Are you ready to go now?"
Va, ska du skjutsa mig, guuud vad snällt. (Mamma A, han är en riktig polis i Alanya, någon släkting till familjen här + att han hjälpte oss med våra visum i somras, fullständigt pålitlig). Så vi hoppade in i hans BMW med tonade framrutor och begav oss till Apoteket. Under resans gång så satte han på Serdar Ortac, min favoritmusik, så jag var nöjd.
Han ringde även sin bäste vän som tydligen är kemist och jobbar på ett Apotek, jag fick besvara en massa frågor om Musse som jag egentligen inte hade någon aning om. Typ som:

Policeofficer: -"Är han allergisk mot penicilin?"
Jag: -"Inte vet jag, är det viktigt att vi måste veta det så ringer jag!"
P-o: -"Spelar ingen roll. Mmmhmm, tamam, mhmm (pratar i telefon).
P-o: -"Är han bra i magen?"
Jag: -"Ja han skiter på som vanligt, men jag kan ringa honom."

Och så där höll det på ända till Apoteket. Och när vi väl kommer fram så rusar han före ALLA i kön (trodde ett tag att han skulle ta fram polisbrickan och säga att han var i ett offentligt ärende, som på amerikansk film) och ger telefonen till kemisten i kassan. Helt paff tar han emot den och följer dom direktiv som den andra kemisten ger till honom via telefon. "Smidigt", tänker jag. Han tar fram 2st boxar med piller och blippar in dem i kassan och lägger dem i en liten blå transparent plastpåse. 14 YTL gick hela kalaset på dvs ca 75 SEK, det är väl ungefär vad ett paket Alvedon kostar hemma eller hur Jessie ;). (P.S ska jag köpa med mig lite Aspirin hem?, ska iaf köpa till Ulla/jobbet).

Så beger vi oss hem igen med både penicilin och kebab som kommer på väg tillbaka.
Musse blir glad när jag kommer med både mat och medicin. Så svullnaden har gått ner lite och nu sitter han här nere i receptionen med ALLA andra män på detta hotell och tittar på fotboll - Fenerbahce of course.

Måste bara tillägga en annan rolig incident som hände idag. Vi ligger i sängen, han tittar på TV och jag fortsätter att läsa en ny bok som jag kom 10 sidor in i igår. "Flyga drake - av Khaled Hosseini (den gick på bio i film version för inte så länge sen). Anyway helt plötsligt får jag ett hysteriskt gråtanfall av boken, fyyyy fan, jag har aldrig gråtit till en bok, men dessa tårar gick inte att stoppa. Kanske för att det är en sann historia och handlar just om Khaleds riktiga uppväxt i Afghanistan med han trogna tjänare Hassan. Usch, usch, usch vad hemskt. Iallafall, Musse tröstar mig och börjar vagga mig medans han börjar dilla om att vi snart kommer ses igen etc. Varför måste killar alltid tro att allting kretsar runt dem? Jag förklarar att jag inte gråter över honom, utan för boken, kallar honom för Manyak, vänder på mig och fortsätter maniskt att läsa. Jaha, säger han chockad och fortsätter titta på TV...

Ha ha ha - ibland är vi bra roliga!

Anyway jag mår bra och imorgon blir det bazaaren efter en flopp i Antalya igår då det endast blev en sak till Elias enbart för att jag var tvungen att köpa nånting när vi faktiskt hade rest 2 timmar dit. Så nu ska jag fortsätta med boken och efter matchen blir det Sultan - puss å kram till er alla - snart kommer jag hem!

Till min älskade Nicole!

Jo då älskade lilla Nicole, det är klart att jag ska skriva till dig!
Har du föresten inte sett min kommentar till dig på din blogg?!?
Nu ska du sörru få ett helt inlägg från mig =)

Hmm, vad ska jag börja med? Jo, igår var jag och Musse på Sultan (du vet restaurangen här bredvid Cesar).
Det börjar spelas en gammal, gammal låt som jag vet vi lyssnade på i "the good old days".
Kommer inte ihåg vem det är som sjunger den, men det är ett tjejband från England som jag inte tror finns längre.
Låten heter iallafall "Girlthing". (Om du inte vet vilken kan du ju googla den =) ).

Jag hamnar i en slags nostalgi dvala och säger med drömmande ögon till Musse: - "This song reminds me of Nicole!" Och så ler jag dag drömmande. -"Aha", säger han och fattar ingenting.
Och där sitter jag på Sultan och tänker på när vi var sisådär 14 år, Nickan gillade hårspray, buffalo, alpha jacka och vita savann byxor. Fatti hon gillade löshår, blanka dun jackor och vin röda savann.
Det var tider det. Med hemma gjord vin dunk, kareoke bandspelare och en skogs dunge i Söderberga, så fanns det ingen som kunde stoppa party pinglorna Nicole och Fatti (samt ALLA andra brudar som var med).

Usch, vad fruktansvärt roligt vi hade och vad tiden har gått fort. Kan vi inte spola tillbaka bandet ett par år och göra om allting igen? Eller är det bara jag som känner så? Vet inte, men det är en tid man aldrig kommer att glömma.
Och det är faktiskt mest Nickan jag tänker på i de sammanhangen. Kanske för att det var hon som hade alla kontakter eller styrde upp det mesta som vi sysslade med. Eller kanske för att hon stod för snatteriet av vinet.
Vet inte, men jag har iallafall dig Nicole att tacka för att du gjorde min tonårs tid så otroligt rolig.

Måste även tillägga att du fortfarande är grymt rolig. Så jag tycker att vi tar en liten fjortis kväll så fort jag kommer hem.
Vi tar ledigt från jobbet samtidigt (jag tar ledigt - för Anders är så snäll), och så super vi ned oss med vin och Sprite =)

Ha ha ha ha, VILKA AV TJEJERNA ÄR MED?????!!!!??????


Puss och kram till er alla men speciellt till NICOLE....Jag älskar dig gumman

Fattar ingenting...

Jag blir sa trött pa detta eviga tjat om detta javla internet...
Sitter inne i Sezgins rum och försöker koppla upp mig pa internet, jo men visst funkar det, men inte pa min data.
Nej, of course inte. Det funkar endast pa Sezgins javla turk data. Sa att jag maste tanka extra noga nar jag ska skriva eftersom tangenbordet ar pa Norska men omkopplat till turkiskt. Sa javla komplicerat!!! Usch...

Sa nu sitter jag har och surfar runt pa internet. Sezgin ligger i sangen bredvid mig med min data i famnen och tittar pa bilder fran i sommras. Han tycker att han ar sa het pa alla bilder sa jag har lovat honom att kopiera alla bilder pa honom till hans data. Projekt ikvall...jihuuuu!

Musti har gatt till Centrum med Celal. Musse skulle omvandla sitt teleabonnemang till ''kampus'' (kampanj) med hjalp av Sezgins legetimation, eftersom Sezgin har aldern inne, till skillnad fran gubben.
Vet inte om han lyckas med tanke pa att Sezgin ar 17 medans gubben ar 29. Sa fragan ar om han far. Men vi far inte glömma att detta ar landet dar allting ar möjligt...det ar darför de inte ar med i EU. Ha ha ha ha!

Maste aven tillagga att jag har fatt de mest underliga betten över hela kroppen. De ser ut som myggbett, och kliar som fan. Men jag kan ge fan pa att det inte ar myggor. Hallo, myggor i Januari, visst har jag sett EN mygga under min vistelse har, men den myggan kan inte ha bitit mig 17 ggr pa endast min vanstra arm? Det ar ORIMLIGT!!!!
Jag tror/vet att det ar ackliga javla loppor som bosatt sig i sangen, sa nu har jag bytt plats med Musse, och voila, inga javla bett inatt. Var aven pa apoteket igar och köpte en salva, sa den hjalpte val ocksa lite kanske.

Annars har det inte hant sa mycket mer. 8 dagar kvar nu och det kanns trist, but thats reality baby. Igar lag jag valdigt lange och funderade över den dagen som kommer om 8 dagar. Det var en konstig kansla. Detta lag jag och funderade över medans jag halvsov, alltsa halv drömde. Det kandes som jag var i ett trangt rum som plötsligt fylldes med vatten. Alltsa var det val angest jag kande. (nej fan min fot har somnat, maste avbryta ett tag) - tillbaka.
 Sa jag har lite planer pa vad jag ska sysselsatta mig med nar jag kommer hem, men det ar ingenting jag kan avslöja för omgivningen.

Sa nu ska jag och Sezgin spela lite kort, vet inte riktigt vad vi ska spela da vi knappt kan första varandra =)

Sen vill jag lamna kommentarer till tva personer.
Först Tina , jag hade inte glömt din födelsedag, jag bara inte sa grattis. Ar osaker pa nu om jag har skrivit grattis i bloggen eller inte, men om inte sa sa jag faktiskt till Musse pa din födelsedag, today its Elias mothers birthday.
Sa du vet att jag iallafall tankte pa dig =)

Sen till Jessie, tyvarr gar det inte att ladda upp bilder hur mycket jag an vill. Men vi kan ju alltid ha en bildkvall dar vi gar igenom alla =)


Puss och Kram till mina nara och kara för efter 40 min det tagit för mig att skriva detta orkar jag inge mer...

Bum Bum I miss you ya....p.s sag A igar i uncles market nar jag satt pa bussen, han ser precis ut som pa den dar bilden fran förra eller för förra vintern =)

Jihuuu...

Nu har jag ännu en gång lyckats koppla upp mig på internet. =)
Blir lika glad varje gång, men ni där hemma blir väl ännu gladare när ni får höra från er underbara Fatti.
Jaha, vad har vi gjort idag då? Jo, Centrum har stått högst upp på listan idag så där har vi varit fram tills nu.
Kom i och för sig inte in förrän runt kl. 16.00 (latmaskar), och då tog vi bussen för jag ville inte blöta ner mina NYA SKOR.
That's right, jag har köpt ännu ett par skor. Ett par gympa från Nike, original. Ha ha ha.
Vi var i Alanyum igår och då var det REA i sko butiken på andra våningen, så jag gick därifrån med ett par nya Nike och en present till en hemlig person =). En karl, så ni tjejer behöver inte önska att det är ni.... =) ha ha ha ha.

Köpte även ett par Uggs i Istanbul, så nu är jag 2 par skor rikare...me like!!!!

Hittade även Nattas plånbok efter mycket om och men. FAST det fanns inte vit. Blev en annan hemlig färg.
Var inne i VARENDA jäkla väsk affär på båda "lång" gatorna i Centrum och frågade tom (eller Musse frågade) efter exakt vilken modell jag ville ha. Men de typ skrattade åt mig och sa: -"That was three years ago!"
Ja ja, för i en liten butik bredvid Moskén på baksidan av Centrum, hade de faktiskt sådana, så nu får Natta en sån som inte är trasig.

Mötte även upp Johan en sväng. Vet inte vad den karln håller på med, men han sa att han inte hade hört av sig för att han hade varit en sväng i Sverige?!? Johan i Sverige? Tror vi på det Bum Bum?
Ja ja, han följde med oss till en guldsmed (inte den gamla vanliga, hans "kusin") där jag skulle titta på ett namn halsband till mig själv i guld, med en liten diamant över i:et. 400 YTL skulle han  ha för det...piss off säger jag.
I somras fick jag ett pris om 150 YTL (750 SEK), som jag tycker är lagom, men 400 YTL dvs. drygt 2000 SEK, det tycker jag är för mycket. Kunde få ett för 200 YTL till slut, men då skulle det vara så tunt att jag kunde skära mig på det.
Så han menade alltså att jag skulle köpa ett halsband av honom för 1000 SEK för att sedan gå och vara orolig för att jag ska skära halsen av mig på köpet...I don't think so!

Sa att jag skulle fundera på det och komma tillbaka på Måndag. Kanske hittar det någon annanstans.
Nu ska jag laga mat. Köfte med bulgur och sallad blir det. Mums så gott, och magen kurrar så nu måste jag sticka.

Ska även säga att VI SKA PÅ BOUNCE I MARS...ha ha ha. Skojigt och ovanligt! Trodde inte mina vänner gillade sånt, undra vem som kommit på det, men jag var så fräck och tackade ja till Bum Bum igår och sa att jag gärna kan ta det i födelsedags present. Till er andra som inte ska vara med på presenten eller ska köpa själv så kan jag säga att jag vill ha presentkort på Åhléns, vet inte varför men jag hade en dröm inatt om att jag ville ha det.
Och jag måste börja lyssna till mina drömmar eftersom det är mitt inre som talar. Så nu blir det matlagning i mitt kök utan avlopp eftersom en viss Musse drog ut det igår...ha ah aha ha...vattenskada.


Puss å Kram till er alla och speciellt lilla Elias som gråter sig till sömns varje natt för att han saknar mig så mycket =)

Hallå!!!

Vet ej om detta inlägg ens kommer att publiceras då internet anslutningen är helt tafatt.
Har iallafall nu följt Bum Bums råd och ansträngt mig för att skriva ett inlägg. Som alla som läst bloggen redan vet, så har Bum Bum fått invetera utan mig detta år...stackarn då...men skönt att det iallafall för en gångs skull blir rätt....

Vad har jag gjort den senaste veckan då? Ja inte mycket, Vi har varit i Istanbul i 4 dagar. Helt underbart var det och så mycket att se...ville stanna där en vecka till, men rese kassan sa nej. Priserna är de samma som i Stockholm så det blev inge lyx inte, utan mest inträde till museér etc. Men det blev en hel del shopping då de hade utförsäljning på både Mango och TopShop. I was in heaven =)
Även Musse fyndade lite...

Så jag ska försöka lägga in lite bilder nu. Ska kila iväg till Kuafören här bredvid.
Musse måste raka sig, han ser ut som en taliban terrorist...ha ha ha...Mamma A hade rätt...han är en bergs terrorist.
Har fått reda på en rolig sak. I hans hus i bergen har de en så kallad turkisk toalett dvs. hål i golvet.
Måste även påpeka att jag var tvungen att gå på en sådan i Istanbul...var det värsta jag varit med om.
Ungefär som en kaklad skogsdunge man ska kissa i, fast man kan ju alltid leka träffa hålet med strålen.

Vet inte vad jag skulle ta mig till om jag var tvungen att göra no. 2 i den. Om man missar, sparkar man i korven i hålet då eller?!? Nej, det vill jag inte tänka på.
Nu lägger jag upp lite bilder medans jag uppdaterar mig om nyheterna i Svedala.

P.S natta, är på jakt efter plånboken, men det verkar lönlöst, ska försöka mig på Antalya nästa vecka.
Musti blir helt galen på mig då jag släpar med honom in i varenda väsk affär och skriker: think about Natalie...ha ha ha ha


Sorry inga bilder, det går inte att vara uppkopplad så länge!!!! =( Güle Güle


Nu är även denna dag kommen..

Ja alltså inventeringsdagen, har slitit som ett djur i säkert mer än en månad för att vi nu ska få börja på ruta ett på jobbet..
Imorgon klockan kvart i fem på morgonen går start skottet, och 4 timmar senare ska allt vara klart! Kan liksom inte fatta att jag tagit mig igenom detta kaos utan dig Fatti, men shit så imponerad jag är av mig själv...Som jag sa till Bruno: Jag är fan BÄST!!! Ska nog belöna mig själv på ett rikigt glassigt sätt, för ingen annan lär juh göra det!!!!!!

Nähä om man ska ta och sova nu. Snart ringer juh väckarklockan och efter det får man inte sova på kanske 20 timmar...Någon som är vill byta? NÄÄÄ trodde inte det heller...


Pussen till er alla

Bara massa babbel om inget

Måste bara be om ursäkt då jag är så sabla dålig på att skriva några rader då och då....ledsen för det,  men min ursäkt för tillfälet är att min relativt nya dator strejkar och vägrar starta....jobbar på problemet och hoppas att det ska vara fixat snart...

Till något helt annat, nu har inventeringen på jobbet startat och min medhjälpare i år är Åsa...Jo Fatti klart jag saknar vårat teamwork, men inte kan jag klaga på henne... Det som jag däremot kan klaga på är alla små skit grejor från FLADEN som du och jag Fatti kämpande med som FAN med att lyfta fram och tillbaka när vi rensade rent där uppe på lagret.... Fy sjutton säger jag för fiskeprylar!!! Kanske ska man sätta Edmontoni på den uppgiften??? Moahahahhah

Ska inte snacka sönder er (inte heller du Fatti) med ÖB skit, för nu är det bara att njuta och glassa medans du är i Paradiset...

Kisses from Bumbum

ps. Ljugar (vet felstaving men du fattar) hälsar vi ska dricka när du kommer hem...får väl se hur det blir med det dock....Du sa juh att du var törstig ;)

Fy skam!

Usch, vad jag kanner mig dalig sominte bloggar. Men vem har egentligen tid eller internet pa rummet.
Och lobbyn kanns inte sa jatte inbjudande att sitta i. Men nu har vi iallafall begett oss till ett internet café som vi surfar runt lite pa. Inte gjort sa mycket de senaste dagarna, bara promenerat, kollatpa stan, tittat film och atit god hemlagad mat.
Idag blir det bulgur, kyckling och caçik...ha ha. Men mums sa gott.

Imorgon kanske det blir en utflykt utöver det vanliga. Vi far se nar det ar klart!

Jag lever iallafall och mar jatte bra!!!! Saknar er alla, men kan stanna annu langre =)

Puss puss fran Fatti 

Godmorgon!

Godmorgon allihopa. Ligger faktiskt i skrivande stund i sängen. Efter att igår kväll jag släpat med Musti till kuafören för en "grooming" så gick vi och hyrde film. The Hottie and The Nottie med Paris Hilton (inte mitt filmval).
Den var väl inte den bästa jag sett, men efter en scen i filmen så lyckades jag övertala Musti att gå till doktorn om sin tånagel. Ha ha ha, om ni ser filmen kanske ni förstår.

Haft så underliga drömmar i natt. Det är helt sjukt. Jag och Bum Bum räddade Magdalena Graaf från att bli mördad och förlöste i samband med det hennes tvilling döttrar som hon döpte till Melanie och Jessica i tacksamhet.
Ytterligare ett par liknande drömmar har jag upplevt, och vaknat till och från hela tiden.
Vad tror ni att det beror på?!? Skit samma.

Så efter filmen som slutade runt kl 23.00 gick vi ner och hade pingis tunering, bara jag och Musti då, men det var roligt iallafall. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, flytta hoppas jag.
Yunus ringde precis på dörren och sa att Leyla cleaning woman will städa här. Och då sa jag att hon kan städa här när jag INTE bor här, för hon kan inte städa...TAMAM???
Så nu gick Musti ner och skulle prata med Uncle, då ska jag passa på att duscha för idag finns det varmvatten =)

Nyårsdagen!

Ja, då var det som sagt Nyårsdagen igår då (och födelsedag). Efter att Emru kommit tillbaka från sitt ärende så begav vi oss till Mahmutlar. Vi strosade omkring lite där och hittade sedan ett jätte mysig restaurang. Blue Parrott...


Det blev en riktig festmåltid med både förrätt, varmrätt och efterrätt (i sängen till film).

Det blev ostrullar till förrätt/tilltugg, till varmrätt tog jag en Fajita, riktigt gott faktiskt. Äkta Mexicansk Fajita med kyckling, tortillia bröd och chili salsa. Mums. Musti tog en Mixed Grill. Såg gott ut det också.

Efter en stor måltid och te, så åkte vi hem och kröp ner i sängen och tittade på Tropic Thunder. En komedi med Ben Stiller och Tom Cruise. Den var faktiskt rolig, t.o.m han satt och skrattade. Och till det åt vi godis och pistage nötter, nerslurkat av Ayran.


Så tillbringade vi Nyårsdagen.... så kommer ytterligare ett inlägg senare om vad vi gjort idag.

För idag har vi varit riktiga turister och utforskat Turkiet. =)


Nyårs Afton!



En massa god nyårs mat!



Party hattarna och Birthdayboy hatten är på.



Tårtan kom fram lagom efter tolvslaget också. Ser ni att det är en tomte i mitten av tårtan?!?



Bra födelsedagspresent...



Festen är avslutad!!!

Här var ett urval i bilder av min Nyårsafton, mest bilder på Apan, men han gillar ju att bli fotograferad...





Ping Pong = Mamma A

Jo Mamma A, här ska du få se en bild på vad Ping Pong med en Turk är för nånting!



Helt vanlig jävla pingis!!!!!

Hallå

Men Fatti varför gick ni inte upp på taket där vi hade vår berömda grillkväll och kolla fyrverkerierna?? jag tror juh att det hade blivit kanon utsikt!!

Själv åt man tre-rättersmiddag med vänner och familj, avslutade kvällen som vanligt på bron med skumpa och en utsikt över nästa hela stockholm...inte fy skam.

Jobb imorn 7 till vet inte...det är juh fredag så då passar jag på att gå lite tidigare.

Kramiz

J*vla internet!

Det funkar typ inte att koppla upp sig pa detta javla internet. Tidigare idag, efter jag skrivit ett inlagg och endast vantar pa att bilderna ska laddas upp sa dör internet. Varför ska det vara sa svart i detta land?

Ja ja, ska försöka lagga upp alla bilder fran igar senare. Vi hade en toppen dag igar.
Efter att ha varit runt halva Alanya sa hittade vi varken hummer eller krabba, sa det blev turkisk buffe. Mycket gott.
Jag och Seybet satt kvar langst och bara kaka, kaka och kaka. *mums*

Sen spelade vi lite spela, drack te, spela pingis och bara prata. Hur trevligt som helst faktiskt. Pa tolvslaget gick vi ut pa gatan för att titta pa fyrverkerierna, men vi sag inga. Hörde bara en massa. Pa tolvslaget iallafall sa satte alla pa sig party hattarna, blastutorna och tartan kom fram. Musti fyllde ar. Sa da blev det tarta med födelsedags sang och presenter.
Han blev jatte glad för A.I.K tröjan, han sprang omkring och sa till alla att Walla det ar original!
Ha ha, sa sött. Nu vill alla att vi tar med oss varsin till dem nasta gang vi kommer. Men jag sa att det kanske blir lite för dyrt.

Idag pa sjalvaste födelsedagen har vi inte gjort mycket alls. Vi har atit frukost, promenerat in till Centrum och sedan tagit bussen till Alanyum. Bara strosat runt överallt, tittat och pratat. Jatte mysigt.
Ikvall bar det av till Mahmutlar för födelsedags middag. Sa nu kom antligen Emru tillbaka fran ett arende, sa nu ska vi ivag nagonstans. Försöker mig pa ett inlagg senare med bilder...

Puss och Kram sa lange fran en GLAD Melanie

RSS 2.0