King Charles!!!

Då har det nu hänt, efter att ha varit i Alanya i 17 dagar...Spriten är slut.
Nu har Fatti och Bum Bum fått köpa våran första inhemska vodka. King Charles Vodka, mums så gott?!?
Så hädanefter så får vi fortsätta på våran inhemska King Charles om vi inte har några snälla vänner som känner att de orkar bära sprit till deras älsklingar ifrån Arlanda. =)

Annars är ju inte vodkan här så hemsk som det kanske låter, och tro inte att vi är alkolister då vi faktiskt bjudit mycket på våra 4 spritflaskor som är slut. Vaniljvodkan har vi ju kvar, måste ha mera kanelbulle =)

Men men nu ska Fatti sminka Bum Bum som ALLTID =)

Puss // Från the one and only Fattibumbum

svett???!

Alltså vad fan e de me att lukta turre svett?!? Visst att man svettas hemma i svedela men inte f'n luktar man urk!!!! Här luktar man som en TURKGUBBE bara man rör på sig.....Här har man fixat till sig å så luktar man sk't iaf!!!!! Får väl köra en gammal hederlig turkdusch som vi kallar de hemma i sverige thihi.....

Fatti har precis gjort drinkar...Redbull vodka! Får räcka med 2 st är ju inte så bra som alla vet att dricka för mycket av den drinken!!! Drar väl ner till hotellbaren å terrar sezgin lite sen :) Han påminner mycket om Bum bums lillebror, så dig har vi med oss hela tiden :) (Thomas).

Från de ena till det andra.....ALANYA ROCKAR FETT


Fräscha till oss

Nu står Fatti i duschen och jag (Bum bum) sitter fortfarande på balkongen å spejar på allt som händer runt omkring...Mycket liv i detta grannskap...

Har inga direkta planer för ikväll, vet bara att de är fest...får se om vi kanske ska träffa johan? Han brukar alltid va trevligt att partaja me då han alltid beställer helrör till bordet (som om man vore på stureplan :) )

Nu kom precis våran eftermiddags gäst!!! Ihan, vår trevliga för att nämna SNYGGA granne....han tittar alltid in till oss innan han måste dra vidare till sitt jobb..han är bartender på The Doors........Får väl ta å fixa ett kort på han så ni vet vad jag pratar om. Nu är det min tur att duscha....hörs om en stund

Spa på balkongen!!!

Sitter på balkongen efter några timmar på stranden...palla inte så länge eftersom man typ har fått bett över hela häcken!!!! Fatti tror vi har löss i våra sängar??? Eller att man svettas så får man värme utslag!!!! Bum bums kommentar va att: Om man sover i 16 grader kan man fan inte svettas om rumpan!!!! Så vi kör på att de finns loppor eller nått!!!!

Just nu sitter Fatti och inspekterar hennes leverfläkar eller vårtor som hon säger....hela 28 stycken har hon tydligen i fejjan...och mat runt hela munnen...

Tänk att Bum bum va så smart att hon hitta ett ställe på balkongen där internet fungerar!!!!! Nu slipper vi gå ner till receptionen varje gång vi vill kolla nått på nätet.....

Nää nu ska vi ringa efter roomservice!!!!! Tonfisk pizza med färska tomater..smarrigt (bumbum favvo)
 
BYE BYE

ledsna

Nu är det så att blogg.se gick inte att komma in på igår därför ingen uppdatering!!!
Hände ändå inget speciellt igår! gick väl upp vid 12 och eftersom Fatti hade bränt sig denna gång så de blev ingen strand!!!! Satt istället på hotellet hela dan, å försökte skriva inlägg......Blev lite uttråkade så vi drog till Tamam å skulle låna en bil, gratis...men den var på vift så det blev ingen bil heller, då vi tänkt att besöka söta Stephen igen!!!

Det blev back gammon, gin rummy och fotboll HELA NATTEN!
Först var det final Tyskland-Spanien, då Spanien vann och vi blev jätte glada. Tyskland kan man för fan inte heja på!
Runt 2 och ett par kaffe senare kommer den en buss FULLT med turkar....sötnosar! Det är våra bröder från Green River som behöver hejaklackare till deras fotbollsmatch, of course. Så vi begav oss till stora fotbollsarenan och tittade på match. Det blev match mellan Turkiet-Sverige då de raggat upp svenska grabbar att spela mot.
Självklart hejade vi på turkarna, lite lands föräderi men men, de är ju trots allt våra bröder =)

TURKIET VANN!!!! Ha ha ha jiippppiiiiiiiiiii.....det blev en bra match, fast Fatti och Bum Bum var mest barnvakt åt Zülfi och Musti, vilket var ganska jobbigt.... Det ända som blev var HÅLL KÄFTEN från våran sida.

Nej nu blir det stranden, har inte bestämt vilket nummer än men stranden blir det iallafall, Johan ska med också.
En trevlig svensk turk, våran nya kompis. Ha det gött


Puss // Fatti och Bum Bum


Back in the game!!!

Sorry att vi inte har uppdaterat pa hela dagen!!! Gick upp vid 10, trodde vi skulle fa pannkakor till frukost?? Men ıkke!!!
Beachen skrek efter oss. kom kom...va vall dar ı cirka 4 timmar  sen drog vi pga dalıg service!!!! Hem forsoka sova men Fatti snarkar varre an Bum bums mormor...Da fattar ni vad jag menar!!!!

Till middag blev det hemlagat, pasta med nagon tomat/lök gucca och bröd. Mums vad gott.
Efter en harlig middag och en kall dusch sa blev klockan plötsligt Cocktail dags =) Jippiiiiiiiii
Da blev det cocktails för bada, bacardi razz med sprite och frukt juice. Guuuud sa gott!
Efter 3 drinkar och en massa smink senare begav vi oss ner till hotell baren till lillebror Sezgin, varldens basta barman (eller?!!!?) Jo da, mums sa goda strawberry daquiris vi fick till rabatterat pris ocksa...hi hi vi e sa busiga och prutar om allt. Efter tva strawberry daquiris blev det dags att dra i en taxi till Green River, sa det ar dar vi befinner oss nu.
Pa Green River med varsin Vodka Redbull i handen och en galen apo som skriker som en tjur i Fattis öra....hjalp!!!!

Sa eftersom vi fatt manga förfragningar av nyfikna öron om vara fiskar tagit vagen sa kanske vi ska tala om vad som hant med dessa.
- Adnan finns kvar men inte lika aktiv, för tillfallet ar han mest ett störningsobjekt.
- Gurkan finns kvar, festat ett par ggr med honom, men efter försök att kidnappa oss till Konya far vi avvakta lite.
- Fuat AR KVAR i bilden, man har ju room service.
- Carlos försöker fortfarande stackarn men ack sa ledsen han e, ingen som vill se at honom.
- Dogan FINNS INTE KVAR (Nicole), ingen av oss har sett röken utav honom.
- Tamam AR TILLBAKA I BILDEN, men vi far avvakta lite och se vad som hander.
- Flamingo har av och pa knappen strejkat sa den har hakat upp sig. Ingen riktigt som vet.

Mammor tro EJ att dessa pojkar ar vara ragg, men flickorna undrar vad som hant med alla vara sma pojkar sa dom maste fa veta, vad som hant vara vanner.

Take care for now!!! Be back tomorrow, maybe a little bit late.....we are pretty drunk to knock you down!!! Ha ha ha ha ha

Puss // Fatti och Bum Bum

Lugn kväll?

dricker en vatten nu.....colan är slut där i mellan blev det en kaffe!!!
Så kul har vi denna kväll, fast vi har ganska roligt när vi garvar åt Alanyas fulaste brud med likadan hårfärg som taxi bilarna. Hon bor på hotellet....moahaahhahahahhahahha


Dagens turk!!!



Varsågoda här har ni våran alldeles egena mehmet

Skit och Skoj!!!

Jaha, som sagt har vi flyttat idag! Känns jätte skönt, och det är verkligen som om man har kommit till sitt "riktigta" hem nu. Idag runt kl.18 efter att ha haft ett trevligt samtal med Nicole och NATALIE på msn så beslöt vi oss för att åka till Migros och handla mat, då vårat inköp från Metro börjat tina bort.

Vi gick ner till köket på restaurangen och frågade snällt Mr. Officer om vi fick låna hans "schyssta" scooter då det var för varmt för en promenad. (Mammorna ska se hur schyssta vi ser ut i HJÄLMAR).
Vi fick ett "Of course" till svar och begav oss iväg. Fyyyyy faaaaaan vad vi garvade. Hans j*vla scooter e ett vrak.
Den guppar hela tiden och så fort man gasar så hoppar moppen fram, som en känguru.
Efter många små gator för att träffa så lite folk som möjligt på vägen (då det är pinsamt att puttra fram på den), så kom vi äntligen fram till Migros. Väl där inne beslöt vi oss för att laga en kött gryta med ris.
Efter vårat inköp bestående av färskt kött och massor av goda grönsaker skulle vi bege oss hem.
ÅNGEST - ska vi hoppa hem igen nu eller? Vi stod och dividera om vi skulle ta stora korta vägen hem eller hålla oss till smågatorna igen. Efter att tänkt igenom allt pinsamt som skulle kunna hända beslöt vi oss för att ta samma väg hem.
TUR FÖR DET!!! Efter halvvägs hem (ca 500 m, till Migros 1 km) så skulle Fatti låta bilar passera på den korserande vägen....VAD HÄNDER DÅ????? Jo, scooter j*veln DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!! Mitt i vägen. Mitt ivägen står Fatti, Bum Bum och en trasig scooter. JAPP, då var det bara att börja rulla hem då. Svetten rinner och ilskan stiger på Mr. Officer som borde ha vetat att hans scooter behövde bensin. Tycker vi iallafall men han kan ju inte veta allt...

Kommer hem efter en 10 min lång "rull" promenad och svetten rinner, där kommer vi, Fatti rullandes på en scooter och Bum Bum i högsta hugg med Migros påsar. Suck och stön. Ja men självklart då ska hela hotellet stå utanför supermarket och glo som 10 hönor. Fatti parkerar moppen rusar in i köket och skriker "- Your scooter is KAPUT, here is your key!" och slänger den på köksbänken....stackars Mr. Officer.

Efter en god måltid och en kall cola kan man inte göra annat än att skratta åt det. Särskilt Mia sitter väl och hånflinar nu medans hon läser detta. Typiskt att detta alltid ska hända oss!!!! Men vi är ju alltid utsatta!
Så nu sitter vi här i den stekande kvällsvärmen och sipprar på varsin cola - Fatti med citron och Bum Bum utan.

Livet är verkligen värt att leva här nere och lite äventyr måste man ju uppleva  - livet kan ju inte alltid vara en dans på rosor. Men nästa gång, ja då tar vi en Taxi!!!! =)

Puss // Fatti och Bum Bum

Moving day!!!

So yesterday we were in Mahmutlar to visit an old friends of ours Stephen.
After we had three strawberry daquris at his restaurant we went to a club in Mahmutlar called Craisy Daisy!
There we were rockin' and rollin' until 5 o clock this morning as we went to bed.

THEN we had to go up at 10 o clock to clean. Today our hotel has been opened again by the police so it was cleaning time for the opening tonight. Fatti and Bum Bum took care of kitchen...and we tell you this, that you can see that there is only men that works here...bloody pigs!!!

Well now the hotel is like a new place and everything smells so fresh again, it's now like it's always been before.
So Fatti and Bum Bum has a new room now that is clean and tidy (but not for much longer), and it feels so good.
So now we are sitting in our clean hotel bar drinking apple juice, and tonight they are going to make us a barbeque for free (as they said anyway). So this is all for now!

Take care... Love Fatti and Bum Bum

Flyttdagen är här!!!

Hej alla glada!!!!

Kom hem vid 5 imorse upp igen 10 för att hjälpa grabbarna att städa, Idag är the grand reopening....jaaaaaaaaa äntligen ska vi få komma "hem"....efter frukost startade städandet å höll på i säkert 6 timmar!!!! Fatti och Bum bum regerade i köket, sen var de bara att packa väskorna 4 ggr för att göra oss hemmastadda i vårt nya rum!!! Alltså måste ju bara säga, vi har aldrig haft ett sånt stort å trevligt rum, utsikt över vattnet å hela grannområdet!!! Kan nog inte bli bättre...

Nu väntar vi på att nikan ska logga in på msn...så be back soon


väntar på fisken

Blev precis upplysta om att vi ska bli bjudna på middag av familjen....Det blir fisk, ris och sallad!!!!smarrigt
En annan sak vi fick reda på idag är att om vi inte skaffar ett visum eller åker in och ut från landet typ till cypern så kommer vi att få betala böter när vi ska hem....om man inte betalar får man inte komma in i landet på 5 år...å de vore ju en skandal om vi inte fick träffa våran familj här nere!!!!

Nä nu ska vi försöka hitta hur man startar kameran på datan...???

puss så länge

Hello everybody!

How glad we are that we saw that Irene has been in our blogg all the way from Hartlepool / UK.
Thank you very much!

What have we been up to these couple of days that been? Nothing much, except partying!
Yesterday it was football, Turkey-Germany. We were at a resturant called Viaesta (again) and saw it with two of our turkish friends. The nigth started of good when Turkey did 2 goals, but then Germany did 3-2 so that was not so fun.
But we made a party out of it anyway.  After Turkeys lost we went to our swedish "little brothers" hotel and had a couple of drinks. That was fun!

Then we went in to centrum, we sat down at Casablanca were one of the guys that works at our hotel works (for now because the hotel is closed). Fatti had a water cause she had a couple of drinks to much and Bum bum had a strawberry daquiri. After that we went to Latino Club and Fatti and Bum bum were dancing on the bar (as always).

Today we got up at 3 o'clock, it was nice to take a long sleeping day. =)
Then we went to our restaurant behind the hotel and ate eggs......very good eggs in this country. Our favourites.

So this is all for now, cause we have to go clean our room. =(

Kisses // Fatti and Bum Bum

Youtube

Som några kanske har förstått så har vi ingen tillgång till Youtube i detta land.....The gouverment har nämligen stängt ner hemsidan för att folk lagt upp skit grejor om Ataturk.....Ataturk avgudas av alla människor i detta land????? WHY we dont know? Som om inte det finns massa skit om allt på youtube?? Turkarna är verkligen ett känsligt folk!!!! Så därför natta kan vi ite kolla på länkarna du lagt upp!!!

Vill också att alla som läser vår blogg lägger in en kommentar från detta inlägg...så vi kan se hur många som läser bloggen!!!

tack tack å puss

godmorgon!!!

Näää inte godmorgon men god eftermiddag!!!! Har varit uppe sen 3 tiden, tyckte vi var förtjänta av sovmorgon efter gårdagens bravader!!!! Kvällen började som vi redan sagt med fotboll på restaurangen viaesta....drack 2 goda drinkar, med vad i vet vi inte men goda var dom iallafall.....Efter förlusten mot tyskland satte vi oss i en taxi med destination Okan tower.....varför inte surprisa grabbarna????Väl där tog vi oss en drink (ragnar) i hotellbaren...försökte tvinga ner grabbarna men de gick inge vidare så fatti drog upp till deras rum på en vodka sprite!!!

Helt plötsligt hör Bum bum nån skrika efter henne.....Då är det Fatti som är högst upp på hotellt i grabbarnas rum...... Dom har allstå typ de bästa rummet på hotellet...nice nice!!!!

Efter försöka att övertala pojkarna att hänga på in till stan blev vi dissade så då drog vi till Casablanca där en av våra hotell killar jobbar...drack en strawberry daquiri för att en dra till robin hoods Salsa bar!!!! Dansa lite sen helt plötsligt var klockan 3 å alla ställen stänger!!! Drog hem för att käka korvmacka å dricka vatten en förberedelsa för att inte vakna bakis idag!!!!! Slockna väl vid 5 tiden å sov tills 15 idag!!!!

Så var de me d !!!

KRAMIZ

ps. Natta du undra vilka hässelbyborna var  som skrivit kommentarer!!!! Mamma och Pappa till en av pojkarna


Film och aggression!!!

För det första måste vi säga att ni hemma i Sverige nästan inte skulle få några vykort från oss i år.
Har båda köpt kort och skrivit men skulle idag köpa frimärken för att sända iväg dessa.
I detta land kostar ett frimärke 0.80 Lira men tydligen alla skulle ha 1 Lira för ett. Piss Off säger vi.
Usch vad de försöker lura en här, men ser vi ut som turister eller. Åhh nej vi e ju för fan turkar nu, så det klart att vi fick det för det pris som det egentligen kostar. Tänk om pressbyrån skulle göra så, det är precis en sån här sak som gör att vi i Sverige kallar Turkiet för ett U-land.

För det andra, nu har vi lagt om en video på internet, men ni måste kolla på den på hemsidan den ligger på.
Eftersom regeringen har stängt av youtube.com så kan vi ju inte lägga upp videon här.
Men ni är välkomna att kolla på den nya hemsidan. Hemsidan är www.jaycut.se

Logga in på användarnamn   fattibumbum       och lösenord       marlboro

Hoppas ni ser den så lägger vi upp lite roligare videosar senare, men nu kan ni gotta er med chips framför datan och kolla på våran bild historia.

Puss // Fatti och Bum Bum

PARTY PARTY

Nu ska vi berätta en liten historia för er i form av bilder!!!

 

Efter att sovit en natt skönhets sömn bestämde vi oss för att åka och handla lite mat.



Kylen blev full av godsaker men....



...kvittot blev nästan lika långt som Bum Bum! =(



Efter mycket pengar i sjön så blev det en Lambada Freezer (i Sverige kallar vi detta för Bacardi Breezer)



Efter många drinkar mer beslöt vi oss för att nu är det FEST!!!



Hey Hey...hittade "pojkarna" pa Robin Hood, men drog sedan med oss dom på The Doors.



Fatti och Jocke posar gärna för kameran....



....lika så lill Meyer Jesper och Bum Bum.



Alla Grabbarna Grus från The Vällingby Hoods!!! Mammor och Pappor ni kan andas vi har koll på dem! Eller tvärtom?!?



Kvällen avslutades med att Bum Bum skulle råna supermarket med en pistol hon lånat av Uncles 8-åriga son!
Tuff brud i lyxförpackning.



Nästa morgon vaknade Fatti upp och var irriterad på turkarnas naglar, så det blev manikyr i Rum 405...



...Bum Bum satt stilla snällt i sin säng och väntade vackert på sin tur! =)



På kvällen blev det goda drinkar igen på stranden som dracks från meter långa sugrör!



Carlos ville fotas med Fatti, men hon hade ingen större lust att synas med honom. Some people never change.



Hela historien avslutas med en stor PÖSS från oss båda!!!!

Sug på den Ni!!!!

Tillagnad Natalie :)



Har har du din efterlangtade bıld....till vanster mehmet till hoger Favvo border murat (marıo)
Vill ju bara tillagg att denna bild har vi snott fran deras data har pa green river.thıhıhıhıh
Men de har dom nog inget emot.....

Slappdag!

Idag har vi beslutat oss för att ha en slappar dag. Mycket skööönt =)

Sitter för tillfallet pa varan ''favorit'' restaurang, rattare sagt varat andra hem, Green River.
Mario rekomenderade att vi skulle ata Kyckling shish kebab till lunch, sa det blev sa.
Mycket gott faktiskt....mums.

Vet inte vad vi ska göra resterande del av dagen, kanske stada, diskas ska det iallafall göras, nu har vi inte diskat sen Fatti lagade Köfte till grannarna i förrgar. (Ser ni att vi faktiskt har en vardag har ocksa och inte bara fest).
Men ikvall blir det iallafall Turkiet - Tyskland pa storbild som ska ses pa restaurang Viaesta med tva grabbar fran hotellet (Mr. Officer och Musti). Hoppas Turkiet vinner sa att det blir galet röj i staden inatt, annars far val Fatti och BumBum skapa röjet. Nej, nu blir det tillbaka med umganget med grabbarna har.

Men det kommer nog ett till inlagg inte allt för sent har.

P.S Mammor vi har tva tuber AloeVera med oss + att vi har en GIGANTISK AloeVera planta pa hotellet som vi redan varit och knaprat pa.

Puss // Fatti och BumBum

Redan tillbaka

Har inte gjort något ikväll....suttit i market å spelat backgammon å glidit runt på nätet...nu när vi e såå bortskämda me trådlöst internet......Måste ju bara säga att våra kära turkar verkligen skämmer bort oss....men behöver bara vifta på fingret så är dom där å fixar allt....nu ikväll har vi druckit te och kaffe å käkat glass.....mums mums

Besök på ingång nu. Pojkarna från green river kommer å hälsar på

Sov gott allesammans

hörs imorn kramiz



Ljuvligt

To our fans in the UK and Norway!

So finally we are going to write something in English! =)
Today (just after 11 days) we have INTERNET at the hotel, this is really good, cause now we can put photos up when ever we want, so the blogg is going to be updated every day now (we hope).

We are having a absolutly lovely time over here and we never want to go home (what it feels like now anyway).
We have been to the beach all day today, for the second time this holiday.
Every day we're having a laugh and everything is going really good. I don't know who has seen Ross or not but he is absolutly beatuiful, i miss Mac so much and Ross even if I haven't seen him yet.

So what have we done!?! Well if Fattis mother haven't already told everyone (as she is gossiping on the phone) we have been fully boked everyday. We have been on safari trips to the mountains one day, with some turkish friends.

Two days ago we were turkish bath (as you can see in one photo), it was really nice. So now we are really clean anyway!
We have been to Disco almost every night, but our new favourite thing to do is to watch football.
This country is crazy in football, so tomorrow night we are of again. Tomorrow night it's Turkey against Germany and we hope of course that Turkey wins. If they win that means it's party time for Fatti and BumBum.

Well this has to be all for now, because we have to go for other adventures now. =)

Take care everybody and we will write again soon. Hope you all enjoyed it.

Love // Fatti and Bum Bum

Tisdag

hej hopp alla där hemma i sverige!!!!
har haft en super trevlig å skön dag på stranden, var väl där i ca 5 timmar...vattnet skulle dock kunna vara varmare!!! Har nog blivit det lagom tills alla tjejer kommer ner!!!

Påväg hem från beachen märker bum bum att hon har bränt sig på frambenen...ajaj så de var bara att springa hem å smörja för att sen somna av typ värmeslag!! Vakna upp vid 21.00 igen och då vara de bara att käka middag!!!

Sitter på Ceasar nu och dom har äntligen fixat sitt internet.....E så skönt att kunna sitta var som å bara klicka runt på nätet!!!!! Men en sak undrar vi...varför är aldrig någon online på msn!!!!!?? :(

Å ja pojkarna mår fint iallafall sisit vi såg dom....å då var de party party me dans på bardisken hela kvällen!!!! Skulle ha träffats igår men dom hade typ fest på deras hotell så de blev aldrig av!!!! Istället drog vi till nått riktigt "fancy" ställa å drack ?goda? drinkar!!!

Allt för nu kommer snart tillbaka

kramiz

BİLDER


Pavag mot turkland!!! On our way to turkeyland :)


Shoppıng pa det galna varuhuset METRO!!! Shoppıng at the crazy store METRO

 Our brother from another mother......Sezgin puss puss

Till vanster har vi skanske mehmet...haha Och tıll hoger har vı en av vara nya favorıter hotell kıllen Musti...Rolıgare kıllar far man leta efter

 Mr offıcer and the girls at Turkish bath (hamam)

Vallıngby pojkar pa baren...haha sa ju att vi skulle lara dom hur man gor!!! ;-)

Var bara tvugna att lagga upp denna bıld..... Mr Offıcer snodde fattis skor och gled omkrıng i

This ıs Mr offıcer ın Fattis shoes walking around lıke a pretty girl

This all for now.....we come back with more pictures later


Moster Sussıe!!!

Vı kan ınte namne vara namn har men jag ar dın syster dotter (bumbum)

Las om turkar ı ett tıdagare ınlagg

nu drar vı pa dısco

Pussa ronja a saklart dıg me

Vykort kommer :)


Mammor a Pappor

VI ALSKAR ER!!!!!!!!

Alex!!!

What the F*uck happend!!!

Vafor sags vı ınte pa mıdsommar??? Iaf hoppas vı kommer traffas ıgen du var de rolıgaste hıtıntılls pa hela semstern....vı pratra frotfarande om dıg....(va hedrad)haha

Tjejer Alex ar Skanksa mehmet!!!! COOL kılle

glom nu inte att vı saknar a,a o.........

Marıo Sager att han alltıd haller vad han lovar!!!!

PUSS PUSS


Overskottsbolaget!!!

Tack tack marıe att du rıngde pa mıdsommar...uppskattas mycket av oss :) hoppas att vı ser dıg har som du sa ;)  Vı tanker pa hur j*vla hur mycket nı slıter!!! men samtıdıgt njuter vı.....om man far saga sa!!!! Ulla du var cool som rıngde oss som den forsta personen..precıs nar vı landat pa hotellet.... Vı saknar manga av er!!! (nı vet vılka nı ar) hoppas att anders a gına fıck ett trevlıgt valkomnande och att dom saknar oss ;) ser fram emot att se dom!!!!

Kram a Puss fran Overskottsbolagets basta medarbetare!!!

Ps.Det ar sakert kaos utan oss...rıght!!!!!haha

Midsommar!

Da ar val alla valdıgt nyfıkna pa vad vı gjorde pa mıdsommar. JO, vı satt pa varan balkong i varmen och at god mat.
Till middag blev det senaps sill, skargards sill, potatis med dill, graddfil med graslök, agg och skansk nubbe.
Har inte atit sa mycket pa hela semestern men fyyy fan vad gott det va. Rıktıg svensk sommar. Bjöd aven in tva vanner, Mustafa och Offıcer... Mustafa gillade sillen men Officer vagade inte ens smaka (vilken torrboll). =)
(Offıcer ar Sezgin och Fuats bror, Mustafa ar en ny hunk).

Senare pa kvallen blev det Turkısk fotboll med vinst. VILKET JAVLA LIV DET VAR, nı förstar ınte vılket javla drag det blev pa alanya, turkar dansande pa gatorna (gick knappt att ta sig fram), bılarna tutade sa det skrek om det.
Pa morgonkvisten nar vi knatade hem höll dom fortfarande pa?!?

Efter vinsten drog vı tıll Green Rıver för en drınk med vara nya vanner fran Göteborg och Helsıngborg.
Sen blev det av tıll Robın Hood med dom (Natta Tekin fragar efter dıg hela tıden). =)

Party, party, party, party tıll benen stupade ı skumm partyt =)

Sen blev det sangdags runt 5 helt slut, med andra ord en UNDERBAR mıdsommar, kunde ınte blıvıt mer lyckad.

P.S Vi traffde aven en gammal bekant pa Robın Hood, Serdar, vakten fran Racksta Krog. Det var rolıgt. Hörde att Nıcole hade skvallrat till honom att vi var har sa han hade letat upp oss pa Robın Hood (vart annars).
Ska aven traffa honom ıkvall sa det blır rolıgt =)

Puss puss // Fattı och Bum Bum

APO!!!

Everybody say hello to u ın sweden and england!!!

ENGLAND we know we have fans ın hartlepool, scotland and stavanger (norway) and the whole world!!! We are havıng a good tıme here ın alanya!!! Party party and loads of fun...wısh u guys could be here or just see us.

We know we haven't been good writing ın englısh but we wıll be better be promıse...

Next blogg we do tomorrow we wıll wrıte ın englısh to.

P.S why apo ıs ın the textlıne ıs because he ıs pretendıng to be a bull humpıng Fattı whıle she ıs drınkıng her vodka redbull, he ıs not normal....ha ha. But we LOVE hım, Thıs ıs from apo: - My mother she thinks I am mental, maybe because I say whats on my mind.

Love u all....bıg kısses to you


Redan tıllbaka...

Sa ıkvall ar det fest....Ska forsoka leta upp sverıge pojkarna!! (jocke +vanner) kommer nog ınte blı sa svart!!!!
Har ıallafall vart pa hamam ıdag....slar alla olıka vı har varıt pa...tjejer nı vet vad jag menar!!!! Sa nar nı kommer vantar dom pa er!!! :) 

En annan sak ar att vı har atertagıt kontakten med TAMAM!!!!!! shıt assa!!!! orkar ınte sprınga omkrıng a vara radd....han e ju faktıskt snall!!!!(tjejer ıgen vet vad vı pratar om, dom far beratta om mammor vıll veta!!!)

Bebbe vı tıttar pa dıg varje dag a vı saknar dej.......MAMMOR vı tanker a pratar om er varje dag!!!! Nıcole du ar varan BASTA !!!a det vet du!!!! Alla andra sorry om vı ınte namner namn men vı tanker a alskar er med ;)

Natta Mıke ar tıllbaka pa GR sa du vet

puss
puss
puss

Vi lever!!!

Vi vill börja med att be om ursakt varför vi inte lyckas blogga sa mycket som vi sa att vi skulle göra.
För det första sa ar det Ceasar Beach Hotel som har stangt som gör att vi inte har internet pa hotellet =(
Och för det andra sa har vi alldeles för Mycket att göra hela tiden (inte varat fel att vi ar sa himla populara =) )

Men vi vill tacka för alla vara fina kommentarer och sag till alla ni kanner att dom ska lasa varan blogg sa att vi blir lika popular som Blondinbella sa att vi tjanar mıljoner har nere och slipper aka hem.

P.S Green River tror att vi jobbar pa en tıdnıng och skriver en kolumn varje vecka....ha ha ha.
Man maste ju förklara vad vi gör nar vi bloggar =)


Puss Puss

Tillbaka!!!

hi MAC!!!

Fran det ena till det andra!!!

For att komma till det hemska!!! İ lordgas kvall nar vı kom hem sa var det en man som hade tagit livet av sig....
Han har hoppat fran en av balkongerna....Men saklart tog vara broder hand om oss..... Bumbum var latt hysterısk..Fattı var var radd for mardrommar!!!! Sa nu vet nı som inte visste!!!!

Vi sakar saklart vara favı bebbe elias....puss puss tıll dej bababbababbababa


ledsen for att vı ınte har aao...be back later

WE LOVE YOU ELIAS MAC

okej uppdatering mia!!!

Nu ar vı har!!!

sıtter pa GR och dricker strawberry daquiri. Ont om vatten i detta land. Igar stangde dom av vattnet i hela Alanya, sa nu ar vi riktiga turkar, kört turkdusch idag och luktar illa bada tva....haha ha ha ha..
Igar var vi med polare och akte till Mahmutlar och halsade pa STEFAN...puss ORRE...ha ha ha ha...FET ORRE HAN FICK. (Fattis mamma fattar =) ).

Var aven pa en massa utflykter igar, var uppe pa terrassen med Sezgin, Mustafa och ackel Mehmet (inte fran GR).
Pa kvallen begav vi oss till Kale (Castle) och kikade pa utsikten...som man inte sett den förrut...moa ha ha ha.
Ingen alkohol denna kvall (mammor) bara sova. Dock har vi fatt riktiga bölder (ingenting av vad du haft Mia) har snackar vi MYGGBETT sa det racker för hela Europa. Var tvungen att dra tıll Apoteket idag och fa rıktıga ''droger'' för betten....salva.
Bjudna pa middag av vara bröder (Annie =) ), det blev abourgine kebab med ris...mums.
Vi saknar inte er sa mycket...ha ha. Men vi önskar iallafall att ni vore har med oss och upplevde detta, vi vill INTE aka hem och har bara varıt har i fem dagar =)

Ska battra oss pa varan blogg och lagga upp bla. ett video inlagg som vi gjort idag  =)

En halsning till vara mammor bara, vi vet att vi ar 22 och inte 15 men har ni hört laten:
-Leva livet, nu ska jag leva livet, jag leva livet, jag leva livet. Dom ska fa se vem dom roar sig med....ha ha
(English: It,s my party and I cry if I want to...)
Vi tanker iallafall pa er lite....puss fran Fatti och Bum Bum

Promenad!!

Efter en lugn kvall ıgar gıck vı och la oss vid 3 tıden....sova anda fram till klockan 2 ıdag!!! Man kan nog saga att vı e trotta efter allt jobb hemma. Iallafall bjod vı upp 2 av vara vanner pa frukost agg tomat gurka och brod...mums mums.

Sa nu sıtter vı hos en annan uncle som har en lıten butık, har precıs varıt pa bakery och kopt massa goda kakor som vı ska hem a kaka upp nu....... :)

skrıver mer sen puss puss tıll alla fran oss

Lite gott och blandat!

Tyvärr har det blivit lite krångel med datorn, men nu har vi iallafall fått igång Bum Bums dator, direkt ikopplad till internet ifrån Green River. Bilderna på dagens turk kommer bli i miniatyr form tills vi fixat det ordentligt.

Vad har vi haft för oss då?
Igår (Lördag 14/6) var vi först och åt frukost på Green River. Det blev ost omelett för Bum Bum och spaghetti bolognese för Fatti, guuud så god mat. =)

Efter frukosten begav sig Fatti, Bum Bum och Mehmet i en Taxi till det stora köpcentret Metro. Det är det absolut största som finns här. Kan jämföras med svenska B&W, dom har allt ifrån trädgårdsmöbler, mobiltelefoner, kläder, inredning till mat, men allting säljs i storpack. Denna upplevelse var nog den mest bisarra vi någonsin varit med om.
För att komma in i varuhuset så måste man ha ett speciellt medlemskort som bara vissa "utvalda" får?!?
Därför fick våran kära broder följa med och oss och handla, så han kunde få in oss i denna V.I.P butik.
Väl inne i butiken var det helt otroligt, allting var gigantiskt och bara jätte stort. Vi såg en gryta man kunde köpa som rymmer ca 7000 Liter, helt otroligt, man undrar ju vem som ska laga mat i den. Bara slänga ner en ko och sätta på vattnet och koka på. Det blev sick sack igenom gångarna för att koncentrera oss på vad vi skulle handla, medans Mehmet roade sig med att skejta på våran kundvagn. Mycket mat blev det för oss, och allt i storpack. =)
Kött avdelning var nog det värsta, kommer in och ska handla köttfärs, och i kylrummet hänger ett flått får och bäääar på hjälp (såg dock ut som en flådd schäfer). Tog köttfärsen och sprang fort som fan därifrån.

Framme i kassan med uppackade varor på bandet frågar kassörskan oss om V.I.P kortet. Vi vändar oss om efter Mehmet och märker snart i panik att han är BORTA med V.I.P kortet. Bum Bum springer runt i butiken och försöker leta men hittar ingen Mehmet, han e spårlöst försvunnen. Medans försöker Fatti lugna ner kassörskan och fråga snällt på engelska om hon ska plocka bort varorna igen, men blir avsnäsd av en ilsken kassörska.
Äntligen kommer Bum Bum tillbaka efter hennes jakt på den försvunna personen.
Ca 5 min senare ser vi en glad Mehmet komma ifrån Mobiltelefon avdelning. Fatti springer fram ryter åt stackars Mehmet och drar honom i örat till kassörskan så han visa det där förbannade V.I.P kortet så vi får handla våran mat.
Notan slutade på 220 YTL = 1100 SEK. Så nu klarar vi oss ett tag iallafall.
På väg ut från Metro blir vi stoppade av vakter som ska stämpla och gå igenom vårat kvitto som e lika långt som Bum Bums ben. Kommer äntligen ut ifrån denna bisarra värld, hoppar in i en Taxi och pustar ut.

Kommer till hotellet och får hjälp upp till rummet av tre turkiska gentlemens. Efter denna stora inhandling blev det körsbär och persikor till middag, nedsköljt av en Bacardi Razzberry med sprite.
Efter ca fyra bacardi razz bjöd vi in grannnen på en cocktail och begav oss så smånigom till centrum med honom.
(Klart vi såg sverige-spanien därimellan, 1-2...usch).

Kvällen fortsatte med drinkar och dans på dom olika diskoteken. Det blev många goda drinkar till ljuv musik, och trevligt sällskap. Kvällen avslutades på Robin Hood till stängning då Bum Bum föll från bardisken (som vanligt), men räddades av våran granne som tog emot fallet. Fatti hade iallafall lyckats klättra ner tidigare då hon såg att det var skumm party längre in.

Sen begav vi oss till Green River och våra trötta bröder, för att äta tomat soppa...mums!

Kommer till hotellet där något fruktansvärt hänt, som gör att vi inte kan sova förrän ca kl.8 på morgonen.
Berättar i ett senare inlägg vad som hänt.

Men annars är allt bara bra, som ni kanske förstår när ni läser detta =)

Puss // Fatti och Bum Bum


Dagens turk 13 juni

Thumbnail

Mer känd som Apo

Nu ska ni äntligen få höra!!!

Det börjar med att fatti ringer bum bum vid 10 tiden å säger att hotellet har blivit nedstängt av polisen....de har varit något bråk och hotellet måste vara stängt I en månad!!!!! Jaha å vart ska vi då bo??? Jo My Sun som ligger precis bredvid, dom skulle aldrig lämna oss I sticket....vilka änglar vi har =) My Sun har vi ju varit omplacerade till förut så för oss gör det ju ingenting, vi känner ju till rummen.


Fatti och Bum Bum möttes upp vid Arlanda runt 11.30. Bagage incheckningen gick bra förutom att hennes data I inchecknings disken demonstrerade, så det tog ett litet tag. Våra väskor tillsammans vägde 64.2 kg och gränsen var 60 kg så det var ju bättre än förväntat =)

Avskeden för våra nära och kära som var med var ju lite tråkigt Fatti och Bum Bums mammor började väl båda gråta, men Fatti var stark och höll det tillbaka medans Bum Bum blev lite tårögd =)


Vid säkerhetskontrollen var det bara att sära på benen och ut med armarna då vi blev visiterade av en väldigt trevlig karl, då det pep om båda. Fattis örhängen var det som pep och Bum Bum är vi inte säkra på, kan ha varit pistolen hon hade I skorna.....men ingen bomb hittade dom =)


Kommer in på tax freen där det blev två nya parfymer, två mascaror från YSL och fem flaskor alkohol en trevlig säljare lurade på oss. En bacardi razz, en absolut vanilj vodka, en absolut currant, en absolut mango och en hederlig absolut vodka...och hela kalset gick bara på ca 1500 SEK


Efter det drog vi vidare till baren där vi beställde in varsin 0.75 L öl, Fatti blev ganska omgående på lyset medans Bum Bum njöt av ölen och blev så småningom smyg full...satt I baren till kl 13.50 (planet gick 14.10), sprang över Arlanda mot passkontrollen och såg en kö som var tom. Polisen I luckan vinkade in oss (kommenterade även över hur fint guld pass Fatti hade) och kollade att vi inte var några terrorister. Hittade gaten på en gång, MEN hann inte springa på toaletten utan var tvugna att boarda på en gång. Hittade våra platser och pustade ut.

Flyg resan till Istanbul gick bra, lite små guppigt men Bum Bum var lugn (flygrädd).


Kliver av planet och känner oss redan hemma, Istanbul är en trevlig stad vad vi såg från landningen/flygplatsen. Nu hade vi bara ett problem...hitta gaten till nästa plan som skulle gå om 1 h 30 min?!? (Ismail vi förstår vad du menar med att vi skulle irra omkring på den gigantiska flygplatsen).

Gick ut från flygplatsen kände värmen och hittade en trevlig police officer att fråga om vägen.

Han gav oss direktionen att vi skulle: - Straight ahead and to the left. Vi gick rakt fram och fanns ingen vänster att gå (vad vi trodde). Hittade en hiss, Fattis utmärkte engelska ledde oss till International flights, vilket vi då inte skulle till, utan skulle hitta domestic flights.

Efter att ha frågat ca 10 gubbar vart vi skulle hittade vi en trevlig ung man som satt I bokningar på Turkish Airlines. Han sa att vi missat planet, men Bum Bum sa att han måste missförstått oss.

Efter mycket jävla om och men hittade vi gaten när det var 10 min kvar till start. Alltså irrade vi omkring I Istanbul I 1 h och 20 min.....suck!!!!


Boardade planet, fick en trevlig liten kvälls buffe och sen var det bara start och landning och en ful unge på planet (ungen såg ut som en drake, och skrek som en stucken gris) sen var vi framme I Antalya airport. Stiger av planet och ser en kvinna hålla I en skylt med Fattis efternamn på....vi skulle på en V.I.P buss. Tog bussen till en annan del av byggnaden, fick vårt bagage på en gång utan att ens gå förbi passkontrollen.....mycket skönt, tjejerna vet vad vi pratar om!


Hittade våran söta lilla Uncle som skulle ta oss till hotellet. Trevlig bilresa med mycket skratt och kärt återseende.

När vi var framme vid hotellet kändes det som att halva Alanya stod och väntade på oss. Ser bara en folkmassa genom bilrutan när vi rullar in. Där stod dom, våran kära turk familj och skrek våra namn.

Blev mycket hälsningar och sen var det dags att ta väskorna upp till rummet.


En timme var vi hemma och sen beslöt vi oss för att gå till Green River.

OJ OJ OJ, vad glada dom blev när vi kom, och vi blev lika glada vi med. Fyra redbull vodka och en tequila senare gick vi hem runt halv tre och la oss. Under natten la Bum Bum semsterns första fylle pizza (spya).....trevligt!


Så med andra ord, vi har varit här I 24 timmar och vi har det redan TOPPEN!!!!


(Sorry för det långa inlägget, men vi är ju med om så mycket, och våra läsare vill ha det detaljerat.)


Puss // Fatti och Bum Bum


Nu ska ni fa höra!!!!

Ok Internet funkar inte an!!!!! darfor maste vı skriva detta inlagg pa turkıska!!!!!!

Igarkvall blev party med manga vodka redbull och tom tequila shots. Kom hem vid halv tre.
Gick upp ganska sent och begav oss tıill Green River dar vi sitter nu. Ska ivag till det stora shoppingcentret metro med Mehmet strax och handla mat som ska racka i tre och en halv manad. =)

Vi kommer med ett langt inlagg senare under dagen da vi berattar om hela resan och allt som handa igar kvall =)

Ska lagga upp bilder ocksa pa bla. dagens turk =)

Puss // Fatti och Bum Bum

Hemma igen =)

En liten uppdatering. Sitter nu pa Green River och dricker vodka redbull, uppdaterar senare med allt som hant oss under dagen/kvallen.... Puss // Fatti och Bum Bum

Sista svenska...

Då va det här det sista inlägget jag skriver till er från Sverige. Nu håller jag på att packa det absolut sista, ska ringa hotellet strax, såg att dom ringt mig imorse. Ska bli en trevlig bil tur från Antalya till Alanya med dom. Saknar dom, och ska bli så otroligt kul att träffa alla igen, kanske redan ikväll =)

Nu ska jag klä på mig så jag slipper åka i nattlinne till turkiet, ha det gött allihopa så hörs vi ikväll....

Puss // Fatti

Imorgon gäller det!!!

Jaha, då var vi framme vid sista delen av Sverige biten. Sista natten hemma i sin egen säng. Nästa gång man sover ligger man i värmen under ACn och svettas på Ceasar Beach Hotel. Ska bli så himla skönt.

Klockan är nu 23.10 och planet går imorgon 14.10, och jag har INTE packat klart *suck*
Orkar inte egentligen är så trött nu när min semester äntligen har börjat =)
Sov tom 2 ½ timme i badkaret efter jobbet så jag har en otrolig nackspärr. Men den kanske flyttar sig till andra sidan om jag däckar på planet =)

Ska försöka att hinna med ett sista inlägg imorgon innan vi far till Arlanda, men annars så hörs vi av ifrån Türkiye =)

Puss å kram alla mina vänner..puss // Fatti

Sweden VS Greece!?!

Matchen mellan sverige å grekland har precis börjat...spännade men jag tror dock inte att sverige vinner, men hejar de gör jag iallafall :) Nu ska vi se första hörnan?=??? nää inget mål blev de:(

jaja från de ena till de andra har jobbat hela dan å nu har jag fått hem min kära ägodel (datan) så nu är de bara att ladda ner ny musik för allt försvann ju när man skulle mecka nya program å allt de där vad man nu gjorde!!! De e bara de att dom låtarna som fatti vill ha hittar jag inte.....men jag ska inte ge mig, visst fan ska hon få dom men de e ju bara skit låtar från eurovision!!! bläää hihhi

Imorn väntar jobb, luncha me några från jobbet som ett litet avsked, efter de ska vi inhandla lite käk som vi ska ha med oss...tex sill, gräddfil, kaffe, knäckebröd (midsommmar ska firas vettu!) Sen tutar vi iväg mot solna å fixar till våra naglar så dom e fräsch å fina. Sist av allt ska vi äta middag me "tjejerna" för efter imorn dröjer de cirka en och en halv månad innnan man ser några av dom igen.... :( kommer ju sakna dom otroligt är ju van att träffa dom iaf minst 4 ggr i veckan.....
Nä nu ska jag inte bli sentimental men jag kommer sakna er massor....hopppas ni vet de LOVE YA

puss puss så länge


Snart är det dags!!!

Usch säger jag, och det menar jag då inte negativt. Vet inte hur jag ska förklara min känsla men magen börjar vända sig ut och in på något konstigt sätt. Känns helt orealistiskt att vi ska vara borta så här länge.
Lämna alla nära och kära bakom och bara vara på en strand? Fast såååååååå härligt ska det ju bli. Så har man ju son soulmate Bum Bum med sig också, så det kan ju nästan inte bli bättre. Bara ett par till som man skulle vilja ha med sig också, men brudarna kommer ju ner sen.

Idag har man varit på jobbet hela dagen och avslutat kvällen med den sista dosen vaccin. Ska jobba imorgon också (kl.06-10), känns helt onödigt, men man får väl se det som extra ölpengar i rese plånboken.
Imorgon efter jobbet ska man ut till stallet då och säga hej då till Harry....stackarn. Vad ska han göra utan mig?
Kanske klämmer fram en tår, men det kanske beror på pollen då...man kommer ju tillbaka.....eller?!? =)

När jag kommer hem så blir det lite egen tid med SPA, kanske tar ett par längor i poolen också.
Kanske är bra att packa också om man ska ha med sig något. Funderar på att skita i packning och bara köra a la neutral....ha ha

Nej nu ska jag sova, ska vara och handla frukost till mig min arbets kompanjon kl.06 imorgon bitti, sen blir det "hårt" arbete. Snart sista arbetspasset, bara 3 arbetsdagar kvar....sköööönt!!!!

God natt och dröm om mig...Puss // Fatti

redo för tvättstugan

Imorgon ringer väckar klockan vid kvart i tio, å då är de bara att stiga upp, hoppa i närmaste plagg å bege sig till kära tvättstugan...är de enda chansen jag har så f*n om jag inte vaknar av klockan....vore typiskt!!!

Senare på eftermiddagen har jag bjudit över en del av min kära släkt/familj på middag å dessert. Vill så hemskt gärna träffa folket innan vi drar..så de ska bli himla mysigt.

Hoppas också på att hinna få tillbaka datan imorn, den är på rehab hos tinas jonas :) snäll som han är hjälper han mig att fräscha upp den...( tack tack)


Aja god natt allesammans // Bum Bum

6 dagar kvar!!!

Jaha då var vi här vid slut veckan då.

Har varit STRUL med bloggen så det har inte funkat att skriva några inlägg =(
Men vad har vi haft för oss då?!? =)

Igår var det personalfest, grymt roligt. Var på en båt som heter vindhem och åt räkor tillsammans med 7 kannor öl och 5 vinflaskor. Ganska vingligt blev det dock mot slutet.
Hur som helst så var det nog den roligaste av dem alla =)

Idag är vi på tjejmiddag hemma hos Jessie. Ätit jätte god mat, lövbiff med färsk potatis och Café de Paris sås....mums!
Vad kan vara bättre i solskenet än god mat, trevligt sällskap och lite bål (som vi fortfarande väntar på).

Som sagt så är det vara 6 "korta" dagar kvar tills man ligger på stranden och beställer Efes av någon solbränd turk.
Ska bli sååååå skönt....längtar, längtar, längtar!!!

Nu ska man vara lite social kanske...

Vi hörs...puss // Fatti

!!!

glömde en sak...ni kan väl va lite roliga å lämna lite kommentarer!!!

puss puss

sol sol

hej hej

Har suttit på balkongen å solat lite idag. Skadar ju liksom inte om man hinner få lite färg så man slipper vara likblek :) innan vi åker.

Onsdag de betyder 9 days left!!!! Så nu sätter jag igång å börjar fixa fram de sista som ska tas fram å putsas upp innan avgången, de tar ju lite tid de me.

kramiz

 

10 dagar kvar!

Då har ännu en dag gått idag...nedräkningen har sjunkit..
Jobbat idag, tråkigt! Trött som satan men min vän Emelie kom förbi på en sill buffé och pigga upp mig lite...trevligt!

Hoppas Ni haft en bra dag!

Puss // Fatti

Old times!!!

Satt precis och tittade på kort här från föregående år. Kan inte förstå att det faktiskt va tre år sen (2005) som denna bild togs på Robin Hood. Fy fan vad kul vi hade då....men mer fest blir det även detta år  =)

Fatti, Bum Bum och Nicki.......Tre gringos!!!


Shit flickor, 3 år sen =)

Nä nu är det dags att sova!    Puss // Fatti

P.S märkte ni att jag kunde publicera en bild utan Bum Bum =)

En "kort" presentation!!!

Vi har faktiskt kommit på en väldigt bra grej här.....
När vi kommer till Turkiet om 10 dygn, 15 timmar och 30 minuter =) så kommer vi ju skriva om en j*vla massa personer som de flesta av er inte har någon aning om egentligen vilka de är?!?
Så här kommer en liten presentation för dom absolut viktigaste vi leker med där nere =)

Våra bröder på Green River Restaurant
Mike (Mesut)
- "Snyggingen" av bröderna och han vet om det, men han e ju för söt. Hans största hobby är att tigga bakad potatis av oss från Chinos, och hur kan man säga nej till en sån sötnos (ej tillåten att peta på)
Mario (Murat) - Den rolige "oskyldiga" med det fina leendet, gillar att tugga på sin egen knoge =) Ni måste även se honom i hans störtsköna moppe-hjälm....se honom kommentera den på videon som finns upplagd(bokad)
Apo (Abdullah) - Broder PAJAS, ni har ingen aning om hur sjuk denna människa är, tänk er den roligaste personen i världen i ett turkiskt format =) hans Michael Jackson imitation är sjuk bra (bokad)
Mehmet (Mehmet) - "Sexmachine" med hans egna ord, gillar att dansa på bord och ragga på gamla panter tanter, men han kan ju iallafall skak på höfterna i BeeGees style
Figo - Restaurangens kock, lagar godare mat än någon annan människa jag mött. dock är han ganska dålig på engelska men på sin fritid (3 timmar i veckan) går han på kurs - Schamooon, Anna heter hööön.....hi hi
Mesut Jr. - Marios lillebror, såååå sööööt han är, gillar att vissla när de "stora" grabbarna dansar, får dock inte vara med och dansa då han fortfarande har orange skjorta - man får bara dansa om man e uppgraderad till vit (bokad)
Stefan (Said) - Våran broder som lämnat oss, men han är inte långt ifrån, 10 min med bil (om man kör med en turk som kör på cyklister i 200km/h). Han gillar att få en sk Orre i huvet =) (ej tillåten att pilla på)
Boss - Den äldre. Den här brorsan ska man visa respekt för, detta är gudfadern och alla andra är hans undersåtar, men som tur är så får ju vi göra precis vad vi vill för honom.....PUSS till dig
Boss 2 - Skriver Boss 2 för jag har faktiskt efter 4 år ingen aning om vad han heter. En vindögd karl som mestadels sitter i kassan i deras "shop", kan varken svenska, engelska eller turkiska. Denna man talar kurdiska.
Maradöna - Även Maradöna är en av de "högre", men han sitter bara i kassan på restaurangen och skriker Maradöna till mig då jag förra året försökte spela fotboll (dock höll jag mig på plan hela 90 min för det var någon utanför som jag inte hade lust att träffa....stalker) PUSS till också Maradöna

Ceasar Beach Appartment Otel
Uncle (Günaseydin)
- Green River pojkarnas Uncle, så det blir även att vi kallar honom det. En underbar man som ställer upp med rum och bra priser i vått och torrt. Han e nog en av dom man saknat lite extra. Hans leende och hans otroligt vackra ögon kan få en att le en hel vecka =)
Fuat - En nykomling från förra året, kusin till Green River bröderna (Uncle e även hans Uncle). Här är en kille som är mån om frisyren, jobbar på en bar i Alanya centrum, gör inte så värst goda drinkar men tar betalt som om det vore rysk kaviar och champagne man beställt. Han gillar även att klä sig i kvinnokläder ?!? Det ända som e negativt e väl att han behöver en sk trimning mellan ögonbrynen =) Säger bara (med norsk dialekt och stavning):
- Janum, d betyder käreste d (bokad)
Emru (Emrullah) - Fuats äldre bror. Han och jag har ju haft våra dispyter, nu försöker man väl smöra lite extra innan man kommer, men det lär nog bli en eller två fighter mellan oss även detta år. Emru gillar att glo på brudar och göra fartränder med sin bara stjärt i folks sängar (LEDIG, TA HONOM BRUDAR)
Sezgin
- Fuats och Emrus lillebror. Är blott 15 år men har redan erfarenhet in the buisness som bartender. Jobbade tidigare år som bartender på Green River, men jobbar numera som latmask och plågoande på Hotellet.
You got to hate him, but you have to love him. Riktig stilig pojke, men blir nog en riktig hunk om sisådär 3 år....i will be back.......moahahahahhahahaa - lammkött
Crazy (Yusuf) - "You drive me Crazy" - Detta namn fick han första året vi va där alla tillsammans år 2005. Det var det året Crazy Frog va så populär och denna karl ser ut som Crazy Frog. Han har ett öga och pratar Engelska med en grov Fransk brytning (dock kan han inte franska och kommer från Turkiet ?!?) Men han e ju störtskön i bland med kommentarer som: - Rrrreally what is wrrrong with Bum Bum, why is she angrrry to me? Rrreally I don't know.

Kömpisar
Adnan
- En skön kille som tror att han är en blandning av någon svart ghetto hiphopare/italian gangster?!? Han ser ut som en turkisk variant av Patrick Swayze (Dirty Dancing). Springer mestadels omkring i sina blommiga badshorts och tar för höga priser av folk.
Han har även lite problem med Engelskan, vissa ord kan han inte ex. cave=key, jolk=joke, han avslutar ALLA sina fraser med Yao! Han tycker även om att tala om för folk att han kommer från Wet Side (West Side) fast det han inte förstått efter att ha blivit född och uppvuxen i Alanya är att han bor på ÖSTRA sidan?!?
Han e sån där kille som man inte kan göra annat än att skratta åt, om ni någon gång får äran att träffa denna underbara karl, be honom dansa rave =) (bokad)
Carlos - Vill direkt inte kalla denna dvärg för en kömpis, men han kommer väl bli skriven om i sommar när jag spyr galla på honom och hans fula MAGVÄSKA (?!?) så han får väl en kort presentation.
Denna dvärg (han e typ 1.50 kort) tycker om att lura folk på pengar, försöka få brudar som inte är ett dugg intresserade svartsjuka då han raggar på rock-mormor framför en, och en sak ska ni veta om klamydia-mannen han sätter på VAD som helst, och då menar jag inte VEM som helst utan VAD som helst....Gimli
Ali - Den söta alfen med den lilla rösten. "You wanna smoke Marlboro" =) Han e så fruktansvärt snygg/sexig med en riktig snygg kropp MEN han e så fruktansvärt liten, så om det finns någon trevlig söt flicka därute, res till Alanya och ta Ali, så många flickor vill nog ha honom, men ingen vill nog se ut som en giraff brevid honom.
Skratt-mannen - En ägare till en affär vi brukar handla i, i centrum. Han har ett skratt som inte går att beskriva (men jag ska försöka). Tänk er att ni skrattar jätte högt och efter ha ha ha så drar ni in luften medans ni SKRIKER bokstaven A. Jag har prövat själv och det svider f*n i halsen, så jag vette fan hur han lyckas?!? Men han e ju för skön, va där en hel dag förra året och drack Vodka-Sprite, sen fick vi skjuts hem av honom i hans nya BMW med AC (lyx). För övrigt så har han ett gott öga för Bum Bum, så hon kan ju handla mycket och betala väldigt lite, så det är ju kul för henne =(
Ali-Baba - En kille som jobbar som säljare till skrattmannen. Han gillar att prata svenska, vad jag minns så kunde han en del =) han gillar också att bjuda ut chefens sprit till oss. Hade en party-kväll med honom förra året, men det slutade med att han blev dumpad av mig och Bum Bum i centrum, STACKARN...fan vad vi e elaka....ha ha ha
Oskar - Jobbar också för skratt-mannen. Den här killen måste ju ha IQ fiskmås. Han blir tillsammans med semester-flört-tjejerna och tatuerar in deras namn på magen. Sen tar det slut och han går omkring och ser ut som någon Graffiti-tavla....pucko.... men trevlig e han, kanske ska få honom att tatuera in Fatti Bum Bum på kroppen som vi gjort =)
Mustafa - Har en butik snett mittemot skrattmannen, men Mustafa han säljer skor och väskor i alla dess form och färger. Jag ser ju helst röda läder skor med röd läder keps och en röd läder pung-handväska =)
En riktigt trevlig kille som gillar att kommentera dagens klädval och pussa på kinden, men kanske med alldeles för mycket saliv *usch*
Tamam - Psykfall som vi umgicks med förr förra året. Jätte söt till en början, men sen blev det en upplevelse som Jack Nicholson i "The Shining", läskigt säger jag. Run, Run, Run for your life. Han ska vi undvika, om vi lyckas
Dogan -  aka. Al Pacino. Går som Al Pacino och tror att han e någon j*vla Al Pacino. Hans intressen är att tigga pengar och hälla öl i folks middagar. Undvik, Undvik, Undvik.....
Gökhan - (Gurkan) Stackare som fastnat i en affär som säljer vattenpipor. Ser ut som en flamingo, och det är exakt vad vi kallar honom bakom ryggen....usch vad vi e elaka =) skulle man se honom dansa på TVn så skulle man byta kanal, dra täcket över huvet och skrika åååhh vad pinsamt....ha ha...ska försöka fånga det på video i sommar
Bobby (Borak) - Gurkans kusin som är bosatt i Tyskland men tillbringar mestadels av sommaren i Alanya. Riktigt trevlig sötnos. Arbetar även som artist vid sidan om, hans artist namn King Bogie med hans stora hit Bogie Dick - försökte förklara för honom i somras att det betyder snorkråks snopp, men han förstod inte det så bra. Ska även tillägga att Fatti har den som ringsignal så håll öronen öppna nästa gång det ringer (vi ska försöka lägga upp den här också så kan ni få höra) =)
Tekin - Robin Hoods svar på Fadde!! Gillar att kasta nötter i folks huvuden och spela macho, men i själva verket är han en stor mes. Tjejer som är rädda om sina kläder bör ej vistas nära denna man. Får han inte som han vill sliter han söder både tights och örhängen =) Kom ihåg att han äger ett par handbojor också! ( Ej tillåten att pilla på)
Håkan (Hakan) - Här har ni en riktig "romantiker". Jobbar vinterhalvåret som lärare i Adana och sommarhalvåret som strand raggare. Han har väl lyckats med en och en annan erövring, men båda har väl tröttnat lika snabbt.
Gillar att prata svenska då han faktiskt varit i Gamla Stan och druckit Café Latte med sig själv...
Det bästa är när han säger Tjena Bruden med ett antal för många B. Tjena Bbbbruden.


Vi har säkert glömt någon men i sådana fall uppdaterar vi under blogg-säsongen...

Puss // Fatti och Bum Bum


hjälp!!!

Jaha nu har resfebern officiellt startat....fan tycker de e skit jobbigt...att konstant ha ont i magen är ingen höjdare kan jag lova er.......är väl därför jag heller inte kan äta nåt även fast jag e skit hungrig...det tar liksom emot!
Iallafall men shit vad jag längtar. Nu går tiden såå otroligt sakta, känns som att dom senaste dagarna har varit 3 år å som fatti skrev i det förra inlägget har man ju så mycket tid att spela på!

Sitter hon min kära syster, hon drar till småland i att antal dagar hoppas bara hon kommer hem innan vi drar så men hinner säga hejdå....

Nu ska jag dra vidare. Ska ha en liten get together me några av min favvo tjejor

PUSS PUSS

The list day by day!

Snart gäller det, endast drygt 12 dagar kvar. Om man ska vara exakt vid denna tidpunkt så är det 11 dygn, 15 timmar och 10 min kvar. Shiiiiiiiiit!!!!!

Det värsta med detta är att inom dessa 11 dygn, 15 timmar och 10 min så ska jag hinna med detta:

Mån 2/6 jobba 7-16, middag med tjejerna 19.00 och dricka mitt diarré vaccin kl.20.00
Tis 3/6 jobba 6-16, mammas kompis kommer från England och välkomna henne, stallet
Ons 4/6 jobba 6-13.30, hitta på något skoj med Lukus
Tors 5/6 jobba 9.45-17.15 Bosse åker utomlands säga hej då med middag med honom, stallet
Fre 6/6 PERSONALFEST (ingen lust att gå egentligen men man kan ju alltid supa sig full och säga vad man tycker om folk =) )
Lör 7/6 jobba 9.45-17.30, stallet
Sön 8/6 jobba 9.45-17.30, girls night med Engelska kompisen och mamma
Mån 9/6 jobba 9.45-19.30, sova och dricka diarré vaccin kl.20.00
Tis 10/6 jobba 6-10, beauty spa dag fixa sig lite snygg till Turkiet, stallet
Ons 11/6 jobba 6-14, fixa naglarna kl.16, Bum Bum kl.17, PACKA (om jag inte somnar)
Tors 12/6 jobba 9.45-16.30, middag och avskedsfarväl med Emelie och mamma
Fre 13/6 TURKIET 13.10

Förstår Ni när jag ska typ hinna packa, efter jobbet är det ingen idé för då är man ju super trött. Jag kanske inte tar med mig något förutom det jag reser i, sen kan man ju ha en tandborste i bakfickan =)

Nej nu ska jag fortsätta ladda min Mp3 med en massa bra musik som jag och Bum Bum ska digga till på stranden om 13 dagar =)

God natt och puss å kram alla mina vänner......You will be missed // Fatti

RSS 2.0