Hemma 1 vecka!

Jaha, då var det Torsdag i kalla Sverige då! Nu har man varit hemma i en vecka och en dag och allt är som vanligt igen...eller inte riktigt. Men med omständigheterna, så vanligt som det kan bli.
Ska man jobba första dagen idag, 16.30-19.30. Inte alls långt, men tillräckligt länge för att inte vilja.
Bum Bum har redan tagit tjuren i hornen och arbetat ett par dagar...good girl!

Riktigt tråkigt det här med att komma hem. Allt blir som vanligt igen och resan känns mer som en bubbla. En dröm som aldrig skett ungefär känns det. Man går in i sitt rum och det känns som man aldrig ens rest hemifrån, förutom de materiella minnena man ställt upp i bokhyllan etc. Riktigt tråkig känsla det där.
Surfade iallafall runt på nätet lite och hittade biljetter i December för 3000 SEK tur och retur. Tyckte jag var helt OK.

Hoppas bara att allt löser sig så man kan åka ner och kramas lite. Ja, visst är det trist att lyssna på kärleks problem, men saknaden finns och det är bara att ta en dag i taget. Allting löser sig, men har överlevt hemresor förut, så vi ska nog överleva denna också bara vi finns där för varandra.

Så nu ska jag ut med pojkarna och sedan åka till Bum Bum på jobbet.

Güle Güle

INFO!!

Vi ska fortsätta blogga...Vill bara landa lite, alltså vila några dar sen sätter vi igång igen!!!

Då vet ni

KRAMEN till er


Till Mamma A och Mamma M...

Ja Mamma A och Mamma M, vi är kära i varsin turk. Nu var det sagt och Ni behöver inte diskutera detta med oss något mer!!! Tack!




Melanie och Musti




Jessica och Fuat


 


Åhåååå

Ja nu kan jag säga det... För ett par dagar sedan trodde jag att någon liten typ hade snott mina solbrillor nere i restaurangen. Jag fråga alla om någon hade sett dom, och seybet var den enda som hade sett dom ligga på ett bord. Så han tog dom och la dom vid kassa på bardisken, efter detta har dom varit spårlöst försvunna!!!??? Min tanke var shit shit shit 5000 spänn i sjön.... Alla fick hjälpa mig att leta men ingen lycka.

Så idag när jag börja rensa ut mitt sovrum så ser jag nått skimmra till under bordet i rummet....Å där var dom ju mina underbara Grace Kelly brillor!!! 

En annan sak som typiskt ska hända samma dag som man ska åka är att min väska som ska vara av så bra kvalite pajar.....Sprukit så det var bara att åka in mot stan, men då hade jag juh turen att underbara Johan hade redan kollat upp väska och pris...Bra gjort kompis du rädda min kväll, eller iaf ett mindre stressmoment!!!!

Nu ska jag upp och packa om allt till den nya väska. Hoppas nu bara inte att det dyker upp något mer som ska ner i väska för den väger redan för mycket!!! Säger bara HANDDUKAR och PRESENTER!!!


Hörs sen lovar att detta är inte det sista inlägget för ikväll....Snart kommer Mammorna att svimma hahahahhahahhahahha 

En liten återblick of the summer!

Ja, vart fan ska man börja och hur långt kommer detta inlägg att bli egentligen?
Känns som det var igår jag ringde Fuat kl 10.00 på en fredags morgon och checkade att allt var klart till våran ankomst. Och nu sitter man här och ska hem igen. Men nu börjar frågorna ställas...vart är hemma egentligen?!?
Visst kan Ni där hemma kanske tycka att det är hemma med er, med vår älskade familj. Men era små fågelungar har blivit stora fåglar och vill flyga bort till en plats som känns som hemma för oss. Det känns nu att detta är hemma.
Hur ska man kunna komma tillbaka till det gråa Sverige och allt som finns där...problem och bekymmer.
Visst är man "omogen" när man sitter här och tror att detta är livet. Att livet går ut på att vara i Turkiet och leva lyx.
Men varför inte, vad är det för fel med det då? Vad är det för fel att göra vad man själv tycker är rätt för stunden?
Kommer bli många tårar och en enorm saknad när man kommer hem. Mammorna kommer säkerligen få spelet på oss, men känn med oss istället!

Det går inte att beskriva hur tomt det känns att lämna Turkiet. Varje gång vi kommer hit och stiger av planet - när man känner den varma vinden - så släpper den där stenen som legat i magen hela året, man är hemma igen.
Nu ska man lämna det. Klumpen är tillbaka och kommer inte släppa än på ett tag! *suck*

Vi kom hit en Fredags kväll i Juni, steg ur bilen och fick se ett gäng killar sitta och hänga utanför supermarket.
Dessa killar är de vi spenderat all vår tid med. De har blivit våra vänner, syskon och mycket mer.
Dessa vänner kommer bli det absolut jobbigaste att ta avsked från. (Nu börjar jag gråta igen).
Kan även nämna (hoppas ingen tar illa upp) att både Fuat och Musti har redan gråtit och vi har inte ens packat klart väskorna. Detta är ömsesidigt och inte bara från våran sida.

Vi har haft så otroligt roligt här nere och både för Fatti och Bum Bum kommer det bli en underlig känsla att vakna upp och veta att man inte delar lägenhet längre. Nu ska vi helt plötsligt skiljas åt, och hur kommer det att bli då?
Jovisst arbetar vi ju tillsammans men det är väl en helt annan femma. Det är ju inte ens kul att jobba, bara ibland. =)

Nu ska jag sluta skriva om hur jobbigt det kommer bli att komma hem utan försöka tänka tillbaka på vilka man träffat och hur roligt dessa 3 ½ månad har varit. Ett tack först och främst till de vi haft roligast med.

Det största tacket går till Fuat och Musti - det hade inte varit vår bästa semester utan dessa två. <3
Mr Officer i all ära - fan vad man kommer att sakna honom. Önskar jag kunde ta med dig hem.
Sezgin, Celal, Seppo, Uncle, Cetin, Fishman, Sezai, Elanour, Yunus, Sadet, alla -osh killarna, Evrim, Tekin, Mehmet och alla andra som bor och arbetar på Cesar som förgyllt våran semester - TACK!
Sen alla de vi inte kände utan träffat på stan men även de vi känner. Alex AKA Skånska Mehmet, Vällingby boysen, Järfälla grabbarna, Lenkosh, GBG killarna (som vi delade ut örfilar till), Nicole, Natta-Patta, Anders, Kackerlackan på Katakombe, Jennifer AKA Råttkvinnan, Jessie, Mia, C/O, Linda, Mange, Wilma, Lova, C/O, Skrattmannen, finns säkert många mer men de ska inte känna sig glömda.
Sen finns det en alldeles speciell person som vi haft med oss i våra tankar hela semester, fast han kanske dissat oss totalt ibland med sina brudar du vet vem du är Korban. Johan of course - våran alldelles egna Syrian.
Hur ska han klara sig utan sina bästa tjejer nu? Johan du kommer alltid förbli ett leende på våra läppar och vi kommer sakna dig mycket. Men vi ses 28 December, om inte du hinner komma till Sverige innan månad 11...ha ha ha!

Nu blir det tillbaka till packningen och kanske gråta en skvätt till - kommer säkert mer inlägg ikväll.

Over and Out!


Nu kan man pusta ut!!

Varit i stan igen och hämtat den där saken som vart fel tidigare idag, självklart blev det en del andra påsar också...

Nu ska vi dra iväg och kolla fotboll för sista gången i Alanya i år....NU fan ska det hejas som aldrig förr!!

PÖSS 

Mr Officer wants to say a few word!!!

Hello everybody its Mr officer in the kitchen here!!! Give me the music :))

I like Dolly Parton music, and most often when i cook food i sing " I beg your pardon, i never promised you a rose garden. Along with the sunshine theres got to be a little rain sometime...."


Today i made cacik, its a kind of cold soup with yoghurt mixed with water, mint, cucumber, garlic and salt! I recomend you to try it...its really really good belive me...If you want you can skip the garlic, thats how a like it!!!

So thats all for now, take care swedish people... Hope to see you here in Alanya next year

Best regards Mr officer

Bara en uppmaning!!!

Som alla vet så hatar Bum bum när folk har kommentarer på hur man ser ut, eller rättare sagt frågar om man vet att man ser ut på ett visst sätt??!!!

Nu vill jag därför inte hör dett a när vi är tillbaka på hemmaplan: Men hallå du är juh inte brun??? Eller vad har du gjort i 14 veckor!!! OK

Tack på för hand Bum bum


Dagens uppdrag!

Ja då var vi som sagt idag på polis stationen och skulle hämta ut våra visum. Inga folk där, så det var raka vägen fram till disken och lämna in papperena. Polisen tog emot dem och var jätte trevlig! Fort det gick vi tänkte vi, men så kommer han tillbaka. Polisen kommer tillbaka med ett leende på läpparna och ut från munnen kommer: -"Come back on Friday."
Vi: -"We are NOT here on Friday!!!" Nähä, säger han och ser fundersamut, varför vi ska ha visum om vi inte ska stanna.
Vi förklarar ännu en gång (samma polis som förra veckan) att vi åker hem imorgon natt och behöver våra visum senast imorgon. Han skriver varsin liten lapp i våra mappar (japp, vi har mappar hos turkiska polisen) att de ska vara klara senast kl 17.00 imorgon. Frågan är bara hur de ska kunna se dessa lappar i Istanbul, då jag har för mig att det är där de gör visumen. Men allt löser väl sig imorgon.

Iallafall så drog vi till centrum efter polisen. Där hade vi två ärenden idag. Det första var hos en juvelare där Bum Bum skulle hämta ut en present till någon (vem kan jag tyvärr inte tala om =) ) men den var fel, så vi ska hämta den senare ikväll. Det andra ärendet var även det att köpa en present till en viss "favorit", hoppas hon blir glad för den.
Sen satt vi hos Johan och snick snackade lite med honom. Han är ju lite små puckad ibland, men vi kommer sakna honom väldigt mycket. Men vi ses ju i December Johan, eller hur! =)

Sen blev det hemgång. Magarna kurrade och det blev lunch. Äggröra, ris, tomat och bröd för mig, och en tonfisk pizza för Bum Bum...fyyy fan vad gott det såg ut. Klockan är här kvart i åtta för tillfället och jag har behållt maten...jippiiiiii!!!

Efter lunchen bar det av på nya äventyr. Metro! Där skulle vi köpa det sista att ta med oss hem, lite turkiskt te och lite köfte kryddor och lite presenter i form av mat också..ha ha, vi är ju för roliga.
Efter ett trist avsked av Metro puttrade vi hem på "silver-fang". Så nu ikväll har jag rensat ut alla mina neccessärer och torkat av allt smink etc, så det är fräscht när man kommer hem. Skönt att bara packa upp med allt som är rent.

Men Mamma A kommer ha en hel del att göra med tvätten och jag kanske packar upp helt nån gång fram till jul...
HA HA HA HAHA HAHHAHAHAHAHHAHHAHHAHHAHAHAHA, fan vad jag älskar att retas med dig Mamma.
Just det hon har stukat foten, så jag har ingen som kan hämta mig på Arlanda, om det finns någon frivillig som kan köra mig till Spånga, kan ni lämna en kommentar.

Puss på er så länge!

Måndag!!!

Ja nu har helgen varit och veckan startar i Turkiet, Alanya och slutar i Sverige, Stockholm....Lite coolt!?!

Så på dagens schema står det utflyckt till polishuset, en sväng på stan och en del avsked till folk vi inte hinner träffa innan avfärden!!! Usch hatar sånt, därför blir det inte hejdå utan ses snart....

Nu ska jag käka frulle

Kvällen har kommit!!!!!

Fan inte kan man göra något vettigt.....Har haft direkt samtal med en "apotekare" som tror att Fatti har salmonella....Nog om de nu!!!

Fattis nya sysselsättning är att skrämma gravida katter!!!!  Imorse när vi satt nere i restaurangen trodde hon på allvar att det var ett lejon som gick förbi, men de var juh bara en gravid katt....vad hon tror iaf! Humorn ligger på noll just nu, men det är okej förtillfället!!! 

Dock är Fatti chockad och besviken att ingen har anmält intresse för denna bok hon ska ge ut runt jul....Hallå jag som trodde att vi hade flera läsare som blev underhållna av dessa slags inlägg om bajs!!!

Se nu till att göra Fatti glad och inte på SKIThumör....tänk på att stackarn e sjuk....

Salmonella

Jag tror seriöst att jag har salmonella. Allt tyder på det tycker vi... Det är inte normalt att man konstant har diarré i 3 dagar.
En dag OK, men nu kräks jag igen. Kan någon snälla tala om för mig vad jag ska göra.
Jag dricker vätske ersättning som Mamma A sa och vårdguiden säger att man ska göra. Men inte ens den får jag behålla. Nu har jag precis vaknat och ätit för första gången idag. Hoppas jag får behålla det.
Drömmer om mat. Slog tom Musti idag när han skulle väcka mig, för jag drömde att han var en Indie som försökte stjäla min curry...ha ha ha! Hårt var det också, chockad han blev.

Snälla ge mig råd om vad jag ska göra!

Jag vet varför jag skiter...

Ja då är klockan turkisk tid 10.19 och jag ÄR vaken. Kan ju för faaaaaan inte sova. När slutar denna jävla diarré?
Jo det ska jag tala om för er. Jag var nyss inne på vårdguiden.se och uppdaterade mig i sjukdomen diarré.
Det kan man få pga stress eller nervositet. Ser ni något samband?!? Så lite vill jag hem att det ska behöva gå så långt att jag skiter på mig? Vad händer med världen. Om jag kan få stanna en eller två veckor till så kanske det slutar och jag får njuta av mina sista semesterdagar ifred. Fan, kände precis i skrivande stund, att min mage lugnade ner sig.
Jag vill inte hem, men jag tycker mamma kan komma hit och hålla om mig...buhuuuuuu!!!

Ja, jag vet att jag tycker synd om mig själv, men vad ska jag göra då? Klockan är som sagt just nu 10.22 och jag har redan bajsat 7 ggr. På en timme...det är en gång var 10:e minut. Näst sista gången hann jag inte upp heller, så jag fick gå på deras äckliga toa här...usch!!! Gäster går glatt förbi och hälsar på svenskan som alltid sitter här, sen när de ser hur dåligt jag mår får de plötsligt en lite ledsen blick i ögonen och frågar hur det är. Innan jag ens hunnit öppna truten skriker Musti gladligen att: -Hon har diarré! Ja HELA hotellet vet att jag är den svenska bruden med en jävligt taskig mage för tillfället.

Igår var ju allt så bra. Då sprang jag på toaletten och jag fes. Kom inget bajs. De var de lyckligaste 10 minuterna i mitt liv då jag trodde att skiten var över. Men det var bara en FEJK fis. Magen retas bara med mig. Jag känner medans jag skriver av mig hur magen skuttar upp och ner. För tillfället just nu är den lugn. Det kanske är bra för mig att skriva av mig om mina bajs-problem för mina trogna läsare. Mamma är trött på att jag är paranoid, så henne kan jag inte ringa mer och beklaga mig på. Och Bum Bum fick säkert nog av mig igår, då jag förklarade att nu ser det ut som Slotts Söt Starka i toaletten efter mig. *suck*
Ni läsare är mitt ända hopp om att bli frisk.

Nu känner jag att jag gjort det igen.
Ett helt jäkla inlägg om bajs! Detta är ju bara skrivet av The One And Only Ms. Fatti.

Ska nog skriva en bok som Bert Karlsson - Fräckisar för Toaläsare by Fatti K (finns i din närmaste bokhandel lagom till jul - men ALLA som lämnar en kommentar får en hemskickad innan 15 December)

Lite av dagen

Ja då har vi varit på Bazaren, fast det var juh ett bra tag sen vi kom hem från den. Fatti hon ska juh laga till sin egna mat med dessa krydder, men det klarar inte jag av så nån duktig kock där hemma får äran att laga en massa god middagr till mig!!! Haha hoppas du vet vem du är??!!!

Efter denna aktivitet slog vi oss ner för en god kycklingsallads lunch med vår dressing som vi köpte för år och dar sen men ännu inte öppnat!!! Ååå herregud så gott det blev....Jag glufsa i mig allt på ett slafs!! Fatti hade lite svårare att få i sig allt, men hon är helt klart på bättringsvägen efter magsjukan!!! Nu går hon bara omkring å pruttar istället och det talar glatt om för alla....skönare tjej får man juh leta efter!

Sitter iaf här nu med Cetin och Seppo, den först nämnda sitter och visar upp sina ny kallingar som han fick av nån norsk brud igår som han träffa i centrum, snacka om lyxigt att bara träffa på nån som köper saker till en...Det skuelle vara nått för mig när jag kommer hem!!! Vill och Behöver fylla på garderoben lite :)

Shoppingen har vi schemalagt till ikväll, hoppas nu bara att jag hittar det som jag letar efter!!!

Nu ska ni iaf få lite nya bilder:



Åhå vilken stilig Mr Officer...Lite trött dock, kanske för att Bum bum kräver för mycket av han??? Tex nu står han å lagar special beställd mat som jag har krävt!!!



Alltid lika Ellosch när hon får leka med SilverFang (scootern)



Den Ökanda SilverFang. Om ni inte ser så har denna stackare varit med om mycket, för mycket!!! Sista kraschen var med Seppo....På vissa ställen har smarta Fuat användt buntband för att den inte ska klappa ihop!!!



Här har ni han igen....SEPPO!!! Stans skönaste lirare



Cetin kanske är detta nått han önskar vore sant!!????



En väldigt väldigt sjuk tyck synd om mig Fatti....



Ååå här har ni Lördags Bazaren...



Nu kan Bum bums mormor laga massor med kålpudding och Fattis mamma kåldolmar!!! SMARRIGT



aaa tänk om man hade denna lyx att köpa fräscha frukter och grönsaker som inte är skit besprutade...detta är äkta vara med äkta härlig smak.



Slutligen kryddor i massor......nu ska vi krydda till tillvaron när vi kommer :)

Krydd time

Nu ska Fatti och Bum Bum skynda oss iväg till Lördags Bazaren. Fatti ska ha kryddor så att jag kan laga turk mat när jag kommer hem =) gott va Mamma A?!?

Så nu ska vi hoppa på scootern, Bum Bum sa att hon hittat en hjälm till mig =) Hoppas jag inte skiter på mig bara.

Annika, med kläderna blir det nog välgörenhet iallafall, städtanten kommer nog roffa åt sig allt till hennes dotter.
Nästa gång vi kommer så går dottern nog omkring i Bum Bums Gina Tricot kläder...ha ha ha

LÖRDAG!!!

Å tror det att blir Antalya för mig idag då??? Nä inte det heller. Bilen fungerar inte som den ska något ör fel med gasen så det blir inget shopping för mig!!! Nu är jag riktigt besviken. Detta betyder att jag måste ge mig ut i fake-Alanya och leta efter orginal sakerna jag och ni vill ha! Tro mig det kommer inte bli lätt!!!

Nu har iaf Fatti vaknat till liv så nu tvingar jag med mig henne vare sig hon vill eller inte, så är det bara!!! Alla som undrar hur det kommer gå med vikten å så när vi åker hem kan pusta ut.. Bum bum har alltid som Fatti fullpackat när vi kommer hit, men till skillnaden från Fatti lämnar jag kvar typ allt...Antingen pga att det har blivit för litet, gått sönder eller helt enkelt bara att man tröttnat på kläderna!!! Jag tjatar på Fatti varje dag att hon måste börja kolla igenom hur hon ska klara av att ta med sig allt hem, men så är det i och för sig när vi åker hit också...hahaha

Nu ska jag ta och prata lite finska med Seppo han ser ut att ha det tråkigt!!!

nähdään ( hejdå på finska)

Roadtripp eller inte?!?!??!

Som vanligt när man bestämmer något med  någon turk så blir det aldrig som man planerat!!! Så idag var det meningen att jag skulle till Antalya med Fuat.... Vi skulle shop til we drop, men såklart så var det något problem!!! Jo bilen som skulle ta oss dit var med om en mindra krasch i somras och har varit på service sedan dess... Och idag klockan 9 skulle den stå utanför receptionen här på hotellet!!!

Klockan hinner blir 2 och jag börjar fatta att det inte blir nån roadtripp för min del!!! Fast det hade jag väl redan förstått redan långt innan... Fan man blir så besviken när man har ställt in sig på att göra något och så helt plötsligt ställs det in... Så istället drog vi till Shoppincentret Alanyum och käka Burger King som plåster på såret!! Och tror ni nte att när vi är påväg dit ser vi hur bilen är påvög till hotellet???!!! Så nu har jag blivit lovad att få åka dit imorgon istället!! Nu håller jag tummarna för det annars blir det andra bullar!!!

Kvällens planer om Fatti har vaknat till liv är shopping till de sista som är förtjänta av de!!!Mohaha kommer va som på julafton när man kommer hem, dom som har varit snälla får en klapp dom som har varit dumma får en smäll!!! HAHAHHAHAH näää ingen är väl så dum!!!

Nu ska jag se om fatti sitter fast på toa eller om hon sover!!!

See Yaa


Jag ligger inför döden...

Det är sant. Jag ligger inför döden. Vart kommer allt bajs ifrån kan man undra. Ja, nu är det så att jag tänker berätta om mina bajshistorier inför hela Sverige...igen!

Allt började igår morse när jag vaknade av frossa kl 8.30. Det var bara att gå upp och sätta på sig ett antal kläder och krypa ner i sängen igen. Låg och vred och vände på mig hur trött som helst men kunde inte somna.
Kroppen gjorde så fruktansvärt ont. Ni vet hur en sån där feber ont kropp gör. Så kände jag mig.
Somnade iallafall till slut och vaknade titt som tätt med samma procedur. Vred och vände på mig gjorde jag hela eftermiddagen. Någon gång kom Bum Bum in och frågade om jag ville ha pasta. Mmm, vad gott. Hade ju inte ätit på hela dagen. Så det blev pasta med parmesan och lite vatten, sen sängen igen.

Senare på kvällen ville Bum Bum gå till Kuafören och jag hakade på då jag kände mig lite piggare.
Väl hos Kuafören satte de igång med Bum Bums "make-over". Jag satt där fint på min stol och väntade.
Men då tyckte den ena brodern att jag skulle fixa ögonbrynen, så det var bara att hoppa upp på stolen och fixa dem.
Fyyy, vad ont det gjorde. Feber kroppen kom tillbaka och jag kände hur ont det gjorde bara någon tog på mig. Men man försöker ju iallafall hålla humöret uppe. Satte mig ner igen i stolen mittemot Bum Bum och kände hur hela kroppen började bli som ett åskmoln. Så som ett åskmoln låter iallafall. Kände att det var dags för både nummer 2 och nummer 3. Bum Bum frågade om jag mådde dåligt, vet inte riktigt hur jag såg ut, men försökte se någorlunda normal ut.

Satt iallafall med Bum Bum i två timmar hos Kuafören. När det var dags att gå hem tog vi en promenad, och väl vid hotellet var det bara att springa upp på rummet och låta skiten komma ut. Fyy fan, vad är det värsta?!? Att skita ner hela toan och spy på samma gång, eller att vara sjuk 5 dagar innan man åker hem? Så jävla typiskt.
Kunde dock sitta nere i restaurangen igår utan att behöva gå på toa efter en Samarin och en Alvedon.

Kände mig lite bättre när jag gick och la mig, men feber kroppen var fortfarande där.
Men så vaknade man ju kl 9.17 imorse och sprang på toaletten. Så pågick det 3 ggr innan kl 12. Usch och fyy.
Tycker faktiskt lite synd om mig själv. Det var bara att knalla ner till Seybet och skicka iväg honom till närmaste Apotek.
Förklara att jag måste ha medicin för att stoppa diarré och spyattacker. Han puttrade iväg på sin scooter och kom senare tillbaka med två olika piller burkar, varav en verkligen är en burk, det ser ut som en piller burk som en gammal gubbe har i innerfickan. Med avslagen cola fick jag i mig dessa. Så nu är det bara skit som kommer ut, inte nummer 3...än.

Så magkramperna är outhärdliga men jag ska fan inte ligga och ruttna i min obekväma säng. Nu har jag legat för mycket i den, så nu ska jag försöka att stanna kvar här nere och hålla datorn sällskap.

Puss å Kram från en sjuk Fatti


Torsdag

Ja nu var det dags igen.....KUAFÖR TIME!!! Man måste juh turka till sig ordentligt nu tills vi kommer tillbaka!!! Det blir det vanliga för min del färga hår och bryn och klippning såklart. Man kan juh inte komma hem å se ut som en slusk direkt!

Så nu bär vi av ditåt...hörs senare

KRAMEN

Bankomat, pengar, tjafs - IGEN!!!

Japp, då var det problemas om bankomatkortet igen. Eftersom ingen bankomat i Turkiet läser chip och BÅDA våra bankomatkort numera är avmagnetiserade så blev det utflykt med scooter till banken idag.

Förtsa stoppet blev Isbank. Där fungerade inte Bum Bums kort i bankomaten så vi gick in och tog nummer lapp istället. Väntar på våran tur och kommer fram till en trevlig bank kassör. Hon säger att det går bra att ta ut pengar men att det kostar 52 YTL i commision (?!?). 52 YTL det är ca 260 SEK, inte lika allvarligt som igår men det är mycket pengar att kasta bort bara för att ta ut pengar. Så hon hänvisade oss till en annan bank som vi for till, Akbank nästa stopp.

Där prövar vi igen i bankomat men samma sak där. "Your card is not accepted in this ATM" ...suck!
Går även in i denna bank, tar nummer lapp och väntar på våran tur. Nr 1391 ropas upp och vi springer fram. Här säger bank kassörskan att det INTE går att ta ut pengar från konto via deras bank. Nähä, inga pengar där heller.
Hon säger att vi ska prova Fortis bank lite längre upp på gatan. Återigen på scootern åker vi iväg till nästa stopp, Fortis.

Prövar ännu en gång i den banomaten men även där samma sak. Ohhh, vad irreterande. Går in och tar en nummer lapp där det på en gång blir våran tur. Där sitter det en sur, butter och icke engelsk talande bank kassör.
Han säger att det är OMÖJLIGT att ta ut pengar om kortet inte fungerar. Vi försöker förklara att vi inte vill ta ut pengar från kortet utan från ett konto, men han eller någon annan där verkar ju inte förstå ett skvatt.
Vi blir jätte arga och vänder på klacken. Då stannar en snäll man oss (som pratar engelska), han säger att vi ska till Deniz bank, för där fungerar det. Jaha, tänker vi. Lika bra att prova där också innan man går tillbaka till Isbank och betalar 52 YTL för att ta ut pengar. Hoppar upp på Silver Fang (scootern) och puttrar iväg.

Däremot var Deniz bank väldigt svårt att hitta, fast vi båda vet vart det ligger men fan inte kommer ihåg. Vi frågar folk på gatan, taxi chaufförer och tillslut hittar vi det med polisens hjälp. (Alla är så trevliga och hjälpsamma i det här landet jämfört med Stockholmare). Jippi, Deniz bank hittat. Bum Bum provar att stoppa in kortet och slår sin pinkod. Nu håller vi tummarna, JAAAAAAAAAAAAAAAAAA, det börjar spotta ut en massa sedlar, Hurra. Nu gick det äntligen.

Så efterdet blev det ett stopp på apoteket för ny tandkräm och ett stopp på bageriet för färsk bröd till lunch.
Så nu har vi ätit mackor (dock inte borstat tänderna), nu är vi mätta och belåtna.
Vet inte riktigt vad som händer ikväll, men hotell baren har iallafall fest numera dygnet runt då det sitter två fulla norrmän och två fulla norskor (i 50 års åldern) här varje kväll. Så det kanske blir lite bugg med dem...HA HA HA HA!!!!

Kram på er där hemma

Nedräknings start

Om nästan exakt en vecka är vi tillbaka i svedala och livet ska börja gå tillbaka till det normala igen....Men hur ska det gå till egenltigen undrar vi?? Har juh varit borta från "verkligheten" i 14 veckor och helt plötsligt kastas tillbaka till jobb, tjat och arga mammor för att man är ledsen och vill tillbaka?!! Kan någon snälla ge oss ett svar hur man hanterar detta....

Bankomat, Pengar, Tjafs!!!!

Härromdagen när vi skulle ta ut mer pengar strejka Fattis kort som förra året....Så planen var att gå till banken och ta ut pengar. Såklart har vi inte gjort de och idag tog pengarna slut i plånkan så nu ikväll har vi varit på bankomat jakt i alanya!!! Alltså vi har gått igenom typ hela alanya för att hoppas att nån ville acceptera hennes kort!!! Men inte har vi den lyckan. Men då kom smarta Bum bum ihåg när vi har växlat pengar tidigare så har killen i Change Office sagt att kom hit å ta ut pengar No Commision!! Skit bra vi drar dit å testar, kanske att han kan göra ett uttag manuellt?? Så vi testar först med 1000 YTL och checkar av med han att det inte kostar nått för oss nu, för när vi tar ut i bankomat kostar det 35 SEK för varje uttag!!! Nej nej det är därför det är sååååå bra att komma hit! OK. Aja det blev inte 1000 YTL de blev 800.... Men när gubbfan ger Fatti pengarna är det endast 704 YTL!!!!

Klart att Bum bum hajar till....Vaddå 704 det ska vara 800!!!!! Till svar får vi : Men det är klart att jag måste ta nått för att ni tar ut pengar här hos mig???? MEN HALLÅ vi fråga precis dig kommer det kosta något? Å han svara ju  NEJ!!! Så han menar att han tar 12 % av det man tar ut!!! DET ÄR RENA RAMA RÅNET FÖR FAAAAN!!!

Usch så sne Bum bum blir, nu är det dags att gå ut å ta luft!!!! Det slutar med diskution och pengarna tillbaka på kontot!! Och för att nämna att NÅGON ber Bum bum att dra åt helvete!!!! Jag säger bara han kan dra dit pepparn växer!!!!


Nu är det kall äppelte och tavla som gäller!!!


ses sen kanske


Jaha

Ja då har man inte gjort något vettigt idag heller..... Eller jo Fatti hon har jobbat idag också men med ingen lycka!! När jag prata med henne för en timma sedan hade dom inte sålt en enda pryl. Nu är hon på G hemmåt igen så snart lär jag se henne komma gående här med trötta ögon!!! Jag undrar dock vad hon har för skor på sig?? Hennes enda flip-flop var kvar hemma imorse när jag gick upp. Annars har hon bara högklackat!!!?? Skulle inte förvåna mig om hon springer omkring i ett par sådan iaf!! Haha de är Fatti i ett nötskal :)

Nej nu ska jag helt plötsligt iväg å käka middag hos Zeki och Tekin med Fuat!!


BYEBYE

Rättelse från förra inlägget!!

Alltid kommer vi ut från landet. Men om fallet skulle vara så att vi inte hade ett visum skulle vi få böter på flygplatsen och betalar vi inte den då kommer vi inte in i Turkiet på 5 år.

Tack

Visum

Jo Mamma M, det har med visum maste vi ha eftersom man enligt ''lag'' bara far besöka ett land (vilket land som helst) utan visum i 90 dagar. Eftersom vi ar i Turkiet i 98 dagar maste vi skaffa ett visum sa att vi kommer ut ur landet.
Vi kollade upp detta med resebyran innan vi akte, men de sa att vi INTE behövde ett visum. Sa dem ska vi ringa nar vi kommer hem och klaga pa...

Sa nu vantar vi alltsa pa vara visum som ska bli klara den 15 september, förhoppningsvis, annars blir det BIG TROUBLE!!!

Kram Kram

Herregud vilken dag!!!

Började med att Fatti inte hittar sitt körkort!!! Hon springer omkring letar som en tok, till slut frågar mig (bum bum) och då kom jag juh på att hon och Musti var ute på en liten bilfärd härromdagen, så jag tänker att hon kanske har glömt det i bilen?? Så det är bara att börja ringa runt och visst hade bilfirman körkortet!!!! Ja då var det ett problem mindre. Tar oss vidare till polisstationen som ligger längst bort på kleopatra sidan ( bredvid systrarns farmors hotell btw). Väl där med med alla papper vi fick förra veckan, pass och pengar, så får vi reda på att vi ska till ett annat ställe och betala en del av visumet. Så det var bara att hoppa in i den där svin varma bilen igen utan AC och bege sig tillbaka mot östra sidan!!!!

När vi hittat rätt till detta ställe, parkerat på ett olagligt sätt och letat oss in i byggnaden så är det bara ställe sig i kö för att betala 239,30 YTL per person. Klara med de och ingen böter på bilen kör vi tillbaka mot polisstationen. Så klart kör vi lite olagligt och kör in på en enkelriktadväg när vi ska parkera vid polis huset och K-pist mannen tittar på oss med sträng blick men vi klarar oss utan tillsägelse :)

Då var vi åter i kö... Aja men viär juh vid slut linjen nu. Nu ska vi juh bara lämna alla papper och kvitton på att vi har betalat så nu ska vi bara få visumet...Trodde vi ja.... Nä nu behöver vi antingen lämna kort nummer till våra visa eller ta ut 200 euro och växla till lire och få ett kvitto på detta....Men herregud vad FAN ska dom med de till??? Ut igen och diskutera hur vi ska gör??? Aja vi skiter i allt och lämnar kort numret!!! JA mammor vi vet att vi kanske tog de sämsta av besluten men beslutet är gjort och det går inte att ta tillbaka så nog om de!!! Då var det bara att gå och ställa sig i samma jävla långa kö igen och äntligen få visumet i handen!!!

Nej inget visum nu heller???? Polis gubben säger kom tillbaka om 10 dagar så har ni erat visum... Men hallå vi åker hem om 9 dagar!!! Aja men kom den 15 september svarar han då....A men de låter juh seriöst....Så vi får se om vi får visum eller om det blir att betala böter på flygplatsen....Hahahha det skulle vara det värsta scenariet???

Äntligen hemma sprang vi upp till rummet och hoppa i bikinin och slängde oss i poolen med våra nya goggles....


Lite från dagen


Bye


Godmorgon!

Godmorgon alla morgonpigga människor som inte är som mig.
Vaknade upp JÄTTE pigg idag, men tyvärr med svullen hals. Tänkte att klockan kanske var 15.00 någonting när jag vaknade, då det var knäpp tyst i hela lägenheten och solen stekte in från balkongen.
Oj, vad länge jag sovit tänkte jag och gick in i badrummet och fixade mig iordning. Satte på mig kläderna och gick ner till restaurangen. Vad ser jag då, en trött Musti som sitter och läser tidningen. Får på telefonen som varit avstängd och ser att klockan är 10.17. What the f***, blir genast skit trööööött igen och klagar på att jag vill sova, men Musti vill ha sällskap.

Vart är Bum Bum då? Jo, hon ligger och sover fast jag inte trodde att hon var hemma. Ha ha ha ha, kanske inte var så pigg iallafall. Fick en bra natts sömn. Vi kom hem från Ottojalle runt 22.00 igår efter en helvetes bussresa (vi åkte bil dit på morgonen). Så det var bara att hoppa in i duschen när man kom hem, skrubba håret och lägga sig ner i sin mjuka säng. Aaaaahhhh, måste somnat på en gång, för det känns att jag sovit ut...skönt!

Sitter iallafall nu i restaurangen med Musti och Seybet. Sitter och pimplar i mig TyrolHot heter det. Det är ett slemlösande pulver som man häller i kokhett vatten. Jag hade i en liten "kartong" med honung också. Alltid bra med honung när man är sjuk. Mamma A jag vill ha te och toast nu....buhuuuu!!! Nej, jag känner faktiskt att det redan börjar släppa eller så kanske det är för att pulvret innehåller 500mg paracetamol, så det kanske är bedövat bara.

Idag blir det iallafall möte med polisen. Ska lämna in våra papper som är klara till ett visum. Håll tummarna nu, för om det inte går idag så kanske det betyder att vi inte får komma in i Turkiet på 5 ÅR?!? 5 ÅR, vad fan ska vi göra.
Iallafall ska jag ta ett allvarligt snack med Kerem på resebyrån som vi bokade ifrån, den trevliga turken som sa att vi absolut inte behövde visum. Sikter git på honom säger jag, ni som inte pratar turkiska behöver inte veta vad det betyder.

Så nu ska jag beställa råa ägg till frukost (som varje morgon) av Seybet som snällt sitter och glor på mig medans jag larvar mig vid datorn. Återigen godmorgon och så hörs vi senare!

Pussar från mig

Yeah baby Yeah

Yes kära folk nu har jag varit på toa!!! ÄNTLIGEN säger jag bara.... Å inte har jag gjort nått speciellt!!! Fan va nice.

Nu har Fatti och Musti precis kommit hem. Fatti har tydligen jobbat så hårt att hennes skor har pajat!!! Å ingen väska blev det heller!!! Snål butikskille fan jag tycker som dom har jobbat kunde juh en trevlig tjej som Fatti få ett par väskor!!! Why not!

Nä nu ska jag återgå till min syssla!!! TVÄTTEN väntar!!!

Määä Määä


Arbetsmyran

Jassa du Bum Bum, du smygfotar mig pa jobbet? Det ar Hayır Tamam =)
Nej, nu gick Musti ivag och bestallde middag till oss, hn far ju ata om 40 min, exakt kl 19.24 idag Turkisk tid.
Ar man osaker ar det bara att kolla i Ramadan kalendern eller lyssna nar Imam börjar gapa ur moskén.

Sa nu kom precis Musti tillbaka och det blev Osmanisk Kebab för bada. Mums sa gott, Ayran blir det ocksa, men nu sitter vi i skrivande stund och brakar (igen) om vem som ska handla drickan. Han ska ju ha allt varmt, sa jag sa att om han handlar det nu sa ar det varmt nar maten ar klar. Men han tycker jag ska ga, sa nu skiter jag i det har och gar och köper Ayran. Kanske lamnar honom i sticket nu för att han ar sa jobbig. Det roliga ar att han sitter och tittar pa nar jag skriver men fattar ingenting....titta Musti, jag gillar att prutta högt och sa att det luktar illa. =)
Fattar ingenting...ha ha ha ha ha. Ibland kan jag ha riktigt roligt med mig sjalv.

Sa hej da sa aterkommer jag senare...och jag maste aven tillagga...VART FAN AR KUSINEN SOM SKA BYTA AV OSS?!?

Lugn dag!

Gud vad tråkigt det är att skriva i denna blogg ibland.... Jo de är juh alltid samma visa... Typ Godmorgon, ätit frulle nu vänatr poolrn hejdå!!! Har jag fel?? Alltså missförstå mig inte, jag njuter av varje sekund jag är här, men det kan juh inte va så kul för er som läser samma sak varje dag?

Iaf har juh Fatti varit på äventyr idag igen, hon är juh å jobbar!!! Haha om man kan säga de...Hon har suttit inne på msn och visat mig alla "fina" väskor som kostar multum??!! Det roligaste var nog när hon berätta om en kund som ville köpa ett skärp och Musti säger 20 Ytl, kunden säger 15!!! Ok säger Musti, och i handen får han 15 euro...Kunden är nöjd å belåten och går där ifrån med sitt skärp och är glad!! Musti var nog mer glad han tjänade juh en hacka på denna kund!!! Hahaha.

Nog om dom 2 galningarna. Vad har Bum bum haft för sig? Legat å glassat vid poolen med Coconut Oil och snackat med trevliga Emma! Vem är då Emma?  Jo en svensk tjej som bor här på hotellet med sin kille....

 Nu är klockan snart 18 här och jag har endast ätit frulle idag så nu ska jag upp å duscha sen blir de middag!!!


Oj nu glömde jag en sak. Jag har ett stort problem!! Sorry men jag har inte gjort nummer 2 på typ 6 dagar och jag vet fan inte vad jag ska ta mig till...Det vill helt enkelt bara inte komma!!! Är det nån som kan ge mig ett försläg så vore de himla snällt om ni inte vill ha hem mig som en rullande köttbulle....



Ja Natta de gick inte så bra för mig som du ser!!! Men detta är iaf Fatti när hon "jobbar"...

Så ses sen

Kommentarer?!?

Det ar roligt att ni kommenterar till varandra i varan blogg och inte till oss.
Det ar inte schysst alltsa!!! =)

Nu sitter jag fortfarande har i Ottojalle, min nya karriar, buisness woman. Ha ha ha...rena rama skamtet.
Jag och Musti lurar skiten ur alla ryssar pa fula vaskor. Men det ar ju roligt det med pa ett satt.
Försökte salja till mig ett par vaskor över Msn med Bum Bum...det gick. Hon ska fa en fin Puma vaska av mig nar jag kommer hem. Om jag kommer hem vill saga, vet inte riktigt vart Mustis kusin tagit vagen som ''bara'' skulle köpa ett par vaskor och komma tillbaka. Vi har varit har sedan kl 09.00 i morse och nu ar kl 17.40 ?!?

Musti börjar bli lite smasur da han varken far ata eller dricka da det ar Ramadan. Men jag ska nog kila ivag och köpa mig en Döner Kebab och en Ayran att dricka...mums!!!


Hej svejs sa lange

P.S hittills har vi skrapat ihop 170$ och 15 € =)


Okurcalar - Ottojalle pa ren svenska

Nu sitter jag Fatti har i en vaskbutik mitt bland ryssar i Oturcalar.
Musti ska jobba har idag, och precis som igar sa följer jag med som en trogen följeslagare...ha ha ha!

Fyyyyyy faaaaaan sager jag. Stt har inne sjalv (?!?) - medans Musti dekorerade utanför - och försökte klura ut hur man starta datorn. Vad tror ni hander da? Det kommer in en galen rysk kvinna och undrar hur mycket en skit ful fejk Gucci kostar - pa RYSKA! ''I don't speak russian'' far jag ur mig, men hon babblar pa.
Usch sager jag, vad har jag gjort, varför ar jag har? Snart tar jag tamigfan bussen hem.

Dessutom ar det har helt oseriöst. Musti har ALDRIG jobbat i butik, och han vet inte vad nagonting kostar.
Vi hittar pa alla priser, sa denna butik kommer nog idag ga i KK!!!

Mer uppdatering far ni senare...om jag inte blir mördad av ryska maffian =(

Lördag kväll!!!

Ja, då är det Lördag kväll i Alanya. Fy fan vad skönt att fortfarande vara här =)
Hur har Fatti och Bum Bum spenderat sin lördags kväll då?!? Jo, med Fishman på Kordon.
Som vi redan sagt 1000 gånger, har Kordon stans bästa mat. Det blev Vegetarisk soppa och California steak för Fatti, och för Bum Bum blev det Cesar sallad och California Steak...som vanligt super gott!
Det är ALLTID lika trevligt att gå dit, särskilt när man har en sådan rolig (pucko) servitör. Han är ju för go'!

Så nu har Bum Bum och Fuat tagit moppen till Kipa för att införskaffa ett nytt Tavla. Det är nämligen så att hotellets Tavla är spårlöst försvunnen och då har de "stulit" vårat. Så nu ska vi köpa ett nytt så kan de behålla vårat gamla.
Vi är ju såååå snälla, fast det är de i och för sig också. =) som sagt tjänster och gentjänster.

Idag var ju jag även i Ottojalle (kallar jag det för). Musti skulle hälsa på sin kusin, och som trogen vän hakar jag på.
Mycket trevlig liten butik, hittade även en väska jag ville ha. Perfekt övernattnings väska. Vet att Emelie har en likadan svart men jag ville ju självklart ha en rosa eller en korall röd. Så får se om det kanske blir en sådan. Inte mer än 20 YTL vill jag betala för den, men jag brukar ju för det mesta få som jag vill, så kanske kanske.

Så vi ska även ladda upp lite bilder från idag, ni måste ju få se bordet som Fishman hade gjort iordning åt oss.
Så fint det var, men som sagt så kommer bilderna senare när jag hittar USB grejsimojsen (är inte så teknisk).

Puss och Kram så länge för snart blir det Tavla turnering igen.

P.s- sa vi att vi drack ALKOHOL igår?!?

Bum bum utmanad av Tingeling

Vem?

Saknar du? Det är 2 personer Mamma M och Tingeling

Vill du döda? Nobody at the moment

Rörde Dig sist? Den som  sitter bredvid mig nu, Fuat!

Vill du prata med? Systeryster

Vill du kittla? Nicole?? Vet inte varför men hon var den första som kom upp i mitt huvud :)

Sårade dig sist? Oj det har jag inte koll på!?!

Gjorde dig riktigt glad senast? Jag själv som alltid!!!

Fick du sms av senast? Min kära moster!! Och som vanligt med ett härligt skämt!!!

Är vackrast i världen? Jesus för han älskar ALLA människor!!! Även muslimer ;)


Bum bum utmanar även hon Natta!!




Utmanad av Tina...by Fatti

Vem?

Saknar du?
Mamma

Vill du döda? Ingen just nu egentligen, men igår var det Emru med hans taskiga attityd

Rörde dig sist? Musti

Vill du prata med? Emelie

Vill du kittla? Musti, för han skrattar som en tjej

Sårade dig sist? Det är mellan mig och den idioten

Gjorde dig riktigt glad senast? Är inte glad, för jag ska hem snart

Fick du sms av senast? Musti

Är vackrast i världen? Om ni känner mig rätt så vet ni att svaret på denna fråga är MIG SJÄLV

Jag utmanar Natalie.


Lördag

Ja som Fatti redan konstaterat har juh uppdatering varit skit dålig....men så är det ibland!!!

Nu har Fatti dragit iväg på äventyr med Musti. Destinationen är okurcalar det ligger kanske 30 minuter untanför Alanya.... Trevligt för henne att komma ifrån hotellet lite!!! Så vad ska jag hitta på då? Det blir poolen som vanligt. Och faktsikt så har jag tagit med mig oljan ner då min färg på kroppen bara försvunnit....Kan juh va lite kull om man hade nån iaf!!

Inte för att vi har några roliga nya bilder....Men nått ska jag hitta!!



En mycket trevlig granne...HIKO!!!



Våran alldeles egna Skrattmannen!!!! En av dom senaste gångerna vi varit där å prutat!!! Just denne gång med ingen lycka!!!



Mr Officer i sin modell position!!


Vår middag för 3 dagar sen!!! Så himla gott......



Mehmet!!! Mr Officers högra hand i köket!!! Dock slutade han i förrgår, pga inga kunder.



Bumbum med Elosch i knät när hon va på besök på vår balkong!!! Ser lite rädd ut måste jag säga!



Bumbum i sin modell position...hahahahahhahaha



Bomben gjord av självaste Bumbum...Cool bild



Den som inte ser vad detta är måste vara dum.....



Fatti i simlopp med sig själv....



Bumbum i Simhopp....

Kanske de skulle varit passande att ha med oss i OS.....


Hörs senare Puss

Bad update!

Ja, visst har vi varit super daliga pa att uppdatera, men vi har ju faktiskt ett liv.
Sa detta inlagg blir mest ett God Natt inlagg. =)

Har inte haft sa mycket för oss faktiskt. Igar pa dagen var vi och tok shoppade, sa vi satte spratt pa pengarna.
Kanske en viss liten person far fina presenter nar vi kommer hem...vem vet ?!?
Men roligt hade vi iallafall. Var aven och lamnade in tva tröjor idag pa ett tryckeri, förhoppnings vis ar de klara imorgon,
sa ni far se dem da. Ja vi ska uppdatera i bilder. =)

Sa nu ar klockan 01.40 turkisk tid och Fatti ska joina Bum Bum som redan ligger till sangs.

Puss & Kram

Ramadan

Och som alla andra gånger när vi säger att vi ska ta oss ett par drinkar slutar det med inga drinkar och sova "tidigt"!!!!
Fast andra saker hann vi med att göra, som att åka en sväng till stan, där kollade vi i ytterligare en handduksaffär då vi inte hitta några härromdagen och det slutade på samma sätt igår. Var också och hälsade på Skrattmannen, där försökte vi oss på att pruta ner men inte med lycka, igår var han stenhård och det var första gången!!! Aja går väl tillbaka å tjatar lite till... Efter dessa stopp begav vi oss hemmåt, Fatti sysselsatte sig med att spela tavla med Emru och jag (bumbum) skulle försöka mig på att slå Fatti rekord i golf på mobilen. Efter ett tag så tog jag och Fuat scootern till Angel och som vanligt bjöds det på te med en massa trevliga diskutioner...Alltid samma sak när man kommer till och som sagt alltid lika trevliga!!!

Sen blev klockan starx för 2 och ögonen var som rullgardiner så det var bara hoppa i säng! Dock ringde juh klockan vid halv 4 då jag hade lovat Fuat att hänka på han till ett sopp ställe och käka nu innan första dan på Ramadan!!! Där mötte vi upp Tayfun och Emma!! Trevlig måltid som bestod av soppa och bröd med ost överdrag och en sallad!!! Sen började bönen vid 5 snåret och då var det kört för alla "duktiga" turkar.... Var hemma på 5 minuter och då var det sängen igen, för att sen vakna upp vid halv 1 idag!!!

Kan juh säga så mycket att det märks att något är inte som "vanligt", dom får inte röra, dricka, röka eller äta!!! Och detta min vänner tär på dom på något sätt eller annat!!! Men snart är dom i form, dom flesta säger som vi har frågat att det tar ungefär 3 dagar att komma in i vanan... Tycker det är ganska facinerande på fler sätt hur dom pallar ta sig igenom denna månad!! Jag menar kan ni tänka er mig eller Fatti utan mat i mer än en timma, alltid ska man juh tugga på något!!!

Nej nu ska vi bomba poolen, och detta resulterar alltid i påfyllning av poolen på kvällen hahahahhahahhahh.....


Hörs om en stund igen!!!

RSS 2.0