Ja ja ja ja!

Ja, nu ska jag uppdatera till alla mina fans som väntar =)

Vi kan ta historien från början, eller vad tycker ni?
Resan hit gick hur smidigt som helst. Incheckningen gick på 3 min (eftersom jag reste i första klass, så hade vi en egen inchecknings disk), planet var i tid och underhållningen på planet var strålande.
Alla vi som satt i första klass fick en varsin TV med touch screen där man kunde välja bland 12 olika filmer att titta på, samt en jäkla massa TV program. Så jag såg "Pretty Woman" samt avsnitt från "Vänner" och "Simpsons".
Sen mitt i ett avsnitt var vi framme *poff* sa det bara! Väskan kom fort och buss resan gick smidigt.
Läste lite på en bok jag köpte på Bokhandeln på Arlanda sen sov jag mestadels.

Väl framme på slut-destinationen stod Emru och Musti och väntade på mig! =)
Sen tog vi en Taxi hem tillbaka till Cesars. Där sa Musse att han skulle gå och hämta rums nyckeln i nr 20 (grabbarnas rum) och att jag skulle vänta i receptionen med Emru, Sezgin och Celal. Jaha! tänkte jag, det går väl fort! Men icke, det gick 5 min, det gick 10 min och det gick 15 min. Sen ringde jag honom och frågade vad fan han höll på med om han bajsade eller nåt! Men då skrek han tillbaka och sa att han kommer nu (han gillar inte att man pratar om bajs =)). Efter ca 18 min kommer han ner med ett leende på läpparna och hans ursäkt var att han har problem med kiss blåsan. Som vanligt då! Men när vi väl kommer fram till dörren så märker jag att han bara håller i en nyckel och inte denna el-dosa som man ska sätta i väggen för att elen ska fungera.
Jag frågar honom var den är och han säger att man inte behöver den längre. Jaha, det var ju bra, äntligen har dessa Neandertalare fattat el-grejen...ha ha ha!

Men väl inne i rummet ser jag att den sitter i väggen och jag börjar bli nervös. Varför ljuger han? Vad håller han på med? Jag ser att det skimmrar från sovrummet så där som värmeljus gör i mörkret. Han börjar skratta och där inne i sovrummet har han tänt 35 st värmeljus och under alla värmeljus på golvet så är det små röda pappers hjärtan med texter på som han har skrivit till mig =).

Hur underbart var inte det att mötas av efter 3 månader ifrån varandra.

Dagen efter (Söndag) gjorde vi inte speciellt mycket. Vi var i Centrum och åt frukost (jag åt frukost). Sen var vi och shoppade en hemlig sak till en hemlig person. Sen tog vi bussen till Kleopatra sidan där vi besökte Sezai på hans restaurang han jobbar på nu. Det var mycket trevligt och vi blev tillbaka bjudna senare på kvällen för att äta.
Så vi tog vårt pick och pack och hoppade på bussen igen tillbaks hem.
Där gjorde vi oss iordning och vid kl 19 kom Sezai och hämtade oss med bil "free pick up service" kallade han det för! Det blev Köfte för min del och Mixed Grill för Musse (Surprise Surprise!).
Efter det begav vi oss till Janus bar nere vid hamnen där vi kollade på fotbolls match, Fenerbahce vs. Bursa (samma som vi såg live i Istanbul) of course vann Fenerbahce mot Bursa även denna gång =).

Måndagen gjorde vi inte heller speciellt mycket. Vi gick in till Centrum och hämtade ett sk. Nüfus i komun huset som vi skulle ha med oss till Ankara för att hans syster har gift sig, så vi var tvungna att ändra allting igen *suck*.
Så efter vi kommit hem, begav sig jag och Sezgin till internet cafét för att skriva om allting som vi gjort iordning till Ambassaden, allt pga att hans syster gift sig.
Det tog mig 2,5 timme att förstå hur jag kunde skriva ut ett personbevis från skatteverkets hemsida. Då efter att jag gråtit och brytit ihop. Efter att papprena var klara och vi kunde pusta ut så var det dags för middag!
Sen kl. 23.00 avgick den långa bilresan till Ankara. Vi stannade till ett par gånger och handlade is kaffe =), sen efter 24 mil utanför Konya stannade vi på en bilmack och jag fick sova en timme I BAKSÄTET med täcke och kudde iof. Sen vaknade jag hysteriskt för att jag var så kissnödig, och NÖDEN HAR INGEN LAG, så jag rullade ut bilen och satte mig på "mack-planen" och slog en drill. Sen ilade vi därifrån fortare än kvickt så jag inte skulle få böter. Sen stannade vi strax efter det så vi kunde äta frukost. Det blev varsin Köfte tallrik för oss.
Sen igen stannade vi precis innan Ankara då vi kom fram i god tid och så fick jag sova ytterligare en timme.

Vi kom fram till Ambassaden runt kl 9. Det gick jätte smidigt att hitta denna gång. Iallafall väl framme så frågade vakten oss i vilket ärende vi var där. Vi sa att vi skulle ansöka om visum till Turken och vi fick komma in på en gång. Guuud så skööönt att inte behöva köa igen. Så efter två personer var det våran tur.

Han som satt i det lilla båset såg trevlig ut, men jag vet inte riktigt om han var det. De kanske måste vara sådär Neutrala?!? Han gick iallafall igenom alla papper och frågade mig på svenska om det var mina lönebevis....Jaa, skakade jag fram. Jag höll på att bryta ihop. Efter en stund var jag tvungen att gå ut från det lilla båset för att han hade ett par frågor att ställa turken. Det pågick ett tag och sen kom Musse ut med ett papper.

Vad hände frågade jag. Musse sa att mannen hade sagt att han skulle komma tillbaka nästa vecka för att få svar om han fått visum eller inte! Så måste han åka tillbaka *suck* skönt att jag inte behöver bara.

Sen begav vi oss den långa vägen hem igen, och sedan dess har vi typ bara sovit och beställt hem mat och slappat framför TVn, hur skönt som helst. Men nu ska jag upp och hämta mina glasögon då mina ögon snart hamnar i kors.

Men håll utkik för uppdatering snart igen! Pussar (och håll tummarna för visum)


Kommentarer
Postat av: Bimbo

Oj oj oj, här händer det grejer. Vad gulligt med det små lapparna som låg under värmeljusen,förstod du vad de betydde,antar att han hade skrivit det på turkiska. Good luck nu med visumet.



Peace & Love Emelie

2009-09-17 @ 20:18:40
Postat av: Bimbo

oj oj o j,här händer det grejer,

Vad gulligt med det små lapparna han hade skrivit och lagt under värmeljusen,förstod du vad det stod? Antar att han hade skrivit på turkiska.



Good Luck med visumet nu.



Peace & Love Emelie

2009-09-17 @ 20:21:57
Postat av: Anonym

2009-09-17 @ 20:22:16
Postat av: Bumbum

känner på mig att det kommer gå bra för... Hejar på att han får sitt visum så han kan få spela lite fotboll här

2009-09-17 @ 21:31:47
Postat av: Mamma A

2009-09-17 @ 22:32:55
Postat av: Mamma A

Hoppas han får sitt visum - då ska jag bjuder Er på en stor grillad fläskfilé bit med berie sås och pommes LOL hahhahahhhhaaaaa LOL

U GO GIRL!!!!!

2009-09-17 @ 22:34:45
Postat av: Nicole

Det är klart han kommer att få det gumman!

ska bli så skoj när han kommer =)

Ses snart puss puss! Hälsa alla!

2009-09-18 @ 08:39:46
Postat av: Siriporn

Trevlig helg! =)

Har du några planer?



Kram

2009-09-18 @ 09:49:49
URL: http://ssschhh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0